Teraz jest 4 mar 2025, 05:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 17:46 

Myślałem i wymyśłiłem !:)
Niech szanowne EA udostepni skrypt który zbiera staty i da uploudera dla servera, dla każdego.

korzyśc nr 1 - każdy server bedzie starał sie być serverm nr 1, czyli admin bedzie pilnował porządku, admin bedzie pilnował żeby łącze nie lagowało, generalnie ładna opieka nad serverm.

korzyść nr 2 - każdy grający dla statów (nie potepiam takiego gracza), nie bedzie "bogiem" na liscie, bo będzie mogł być number łan tylko na serverze na któym dużo gra, no moze na 2 serverach, jesli bedzie jadł i sr...ł przy kompie.

korzyśc nr 3 - admin, klan, własciciel servera, ludzi często grający na nim, bedą sobie mogli zadecydwoać kiedy staty zerujemy i zaczynamy od nowa.

korzyśc nr 4 - nie balibyśmy sie że w EA wyzerują staty:)).

Moja osobista dygresja co do statystyk wymyslonych dla BF2 - dużo ludków pisze tu że niegra dla statystyk, niewierze w to, każdy z was zaglądnął na strone która pokazuje staty. Jednak mnie zniecheca zagladanie tam, bo czy po przegraniu 4 godzin i przeskok z 249 539 721 miejsca na miejsce o 8 pozycji wyżej zachęci mnie aby pograć jeszcze ze 2 godziny i zarwać kawałek nocy? Oczywiscie że nie bo mam głeboko w d...ie moje 249539721 miejsce w statach. W pierwszą setke i tak nigdy sie nie wbije, więc po co tam zaglądac :(

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 22:22 
Moderator forum

widzisz robal czytałeś na wyrywki więc nie skumałeś jednak o co mi chodzi :) przeczytaj post na stronie chyba 4 z czego się wyśmiewam bo nie chce mi się pisac jeszcze raz.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 08:42 

[Night]Max, przeczytałem dokładnie Twoje posty w tym topic’ku, jak również posty Groszka (pozostałe również), nie chciałbym Cię urazić gdyż jestem dopiero na początku drogi Twojego doświadczenia, ale do sedna.
Musisz zwrócić uwagę na to iż Groszek nie pisał tylko o statach ale o Twoim podejściu do nich jako Kilanowicza i autorytetu. Wydaje mi się że właśnie tu jest Wasze nie zrozumienie oraz sedno tematu.
Świetną dygresją w tym Topic’ku jest post *CQF*Darek - o tym jak nikomu nie zależy. Ja sam do 1000 pkt. grałem dla stat, oczywiście nie w sposób tu potępiany, ale bardziej mi na tym zależało niż na grze drużynowej.
[Night]Max, - wiesz co zmieniło moją postawę ? może nie będziesz chciał tego czytać, a może…
Pewnego wieczoru zostałem zaproszony do drużyny gdzie grali klanowicze, nie będę wymieniał nazwy aby nie posądzono mnie o reklamę i właśnie tego pięknego wieczoru zrozumiałem co jest tak naprawdę ważne w BF2. To jak „teatr źródeł” zwieńczenie moich dotychczasowych działań w BF2. Do tego stopnia mnie wzięło, że jeśli nie uda mi się przyłączyć do jakiegoś TeamPlay to po 30 min gra zaczyna mnie męczyć, zaczynam działać nie konwencjonalnie, miotam się bez celu :oops: . Podsumuwując [Night]Max, to Twoje wypowiedzi są tu najważniejsze, nie Groszka, gdyż Ty właśnie jesteś autorytetem dla takich jak ja, którzy dopiero startują na BF2 nie mając wcześniej żadnych doświadczeń. Dlatego dziwi mnie Twoja postawa potępiająca wypowiedzi Groszka, gdyż nie pisze on o Ludziach z Klanu tylko o postawie „dorabiających na czarno”. Na koniec napisze tyko, że po tamtym wieczorku nie zajrzałem jeszcze do BFHQ, również o tym właśnie pisał Robal, jeśli Wy czyli Klanowicze nie będziecie potępiać takiej postawy działając trochę jak moderator nie dziw się że potem, że będziesz miał gości stojących na pasie startowym lub strzelających Ci w plecy aby potem biegnących aby cię uleczyć, czy w innym przypadku kapiących w „lesie”
Pozdrawiam,

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 11:11 
Moderator forum

widzisz wtorek, Groszeka raczył się do mnie dopier...ć w swoim pierwszym poście w tym wątku bredząc coś o tym, że popieram oszustwa i przekręty w całej serii BF (pominę fakt, że zarejstrował się na forum 19.09.2004 kiedy BF42 był juz dla mnie przeszłością), co ciekawe zaraz potem stwierdził ze nie śledzi moich wypowiedzi na forum.....wniosek stąd prosty, że całą swoją wypowiedz tak sobie po prostu utrzepał w swojej chorej mózgownicy malkontenta......ale ten typ tak ma on jest nieszczęśliwy z zasady.

Wkleję swoją wypowiedź z porzednich stron żeby jeszcze raz wyjaśnić co mnie wkurza w wątkach takich jak ten.

Każdy server ma jakiegoś admina, w czym problem zapytać kto jest adminem, pogadać z nim i ładnie poprosić o "bananka" dla delikwentów ...jakieś screeny wrzucic .......ale łatwiej pomarudzic na forum i liczyć, że ktoś inny to załatwi ?.

I to jest sedno sprawy z której się nabijam !!!

W grze !!! nie na forum, pokażcie, ze was to drażni, macie w końcu możliwość zagłosowania na kicka dla takiego gościa. To ze mnie to nie przeszkadza podczas gry, nie znaczy, że nie będę głosował z na TAK.

Ostatnio edytowano 5 sie 2005, 11:18 przez [Night]MaX, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 11:15 

tak tylko podczas gry to chyba nikomu się nie chce głosować bo głosowania prawie nigdy nie wychodzą :?

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 11:22 
Moderator forum

a to już inna sprawa, że widocznie przeszkadza to nielicznym ... czyli nie tylko klanowicze mają to w nosie :), dla wytrwałcyh w swojej krucjacie zostają screeny i admin - Piasek napisał według jakich zasad będzie banował wystarczy przeczytać i działac :)

przykładowy screen statsiarzy w akcji !! :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 11:28 

Poprostu ten temat zostal zalozony TYLKO po to aby spiewac piesni pochwalne na temat serwerow i adminow.
I jak widze [Night]MaX za kazdym razem sprowadza watek do parteru.
To po jaka cholere on istnieje ?
[Night]MaX czekasz na oklaski ?

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 11:31 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):
a to już inna sprawa, że widocznie przeszkadza to nielicznym ... czyli nie tylko klanowicze mają to w nosie :), dla wytrwałcyh w swojej krucjacie zostają screeny i admin - Piasek napisał według jakich zasad będzie banował wystarczy przeczytać i działac :)

przykładowy screen statsiarzy w akcji !! :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Ciekawe, czy uczciwie statsili. Bo taki Breżniew był na przykład ordynarnym cheaterem. :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 11:33 

Dzięki [Night]Max za odpowiedź, tu muszę się z Tobą zgodzić w 100% gdyż to właśnie my powinniśmy wziąć sprawy w swoje ręce jak napisałeś, a nie czekać aż ktoś inny za nas to załatwi, a najlepiej Ci najbardziej doświadczeni stażem, gdyż my którzy dopiero są tu od niedawna jesteśmy niecierpliwi itd… czego faktem są ciągłe posty np. jak odylować broń czy inne, a gdzie opcja szukaj ??? :evil:
Właśnie dlatego moja liczba postów jest dopiero na poziomie 11. Prowadziłem kiedyś forum i wiem co znaczy zaśmiecnie go, więc najpierw 10x czegoś poszukam zanim napiszę, no ale odszedłem od tematu. Jeszcze raz dzięki za wsparcie tj. ostatnie twoje zdanie.

[Night]MaX napisał(a):
To ze mnie to nie przeszkadza podczas gry, nie znaczy, że nie będę głosował z na TAK.

– czyli jesteś po naszej stornie :D
I tym podsumowaniem proponuje zamknąć temat.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 11:53 
Moderator forum

hortak napisał(a):
Poprostu ten temat zostal zalozony TYLKO po to aby spiewac piesni pochwalne na temat serwerow i adminow.
I jak widze [Night]MaX za kazdym razem sprowadza watek do parteru.
To po jaka cholere on istnieje ?
[Night]MaX czekasz na oklaski ?

po to żebyś mogł napisać swojeg gówno wnoszącego posta

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 12:00 

to ze nie głosują nie znaczy ze im to nie przeszkadza.... przecież podczas grania sam nie patrze na małe literki w lewym dolnym boku ekranu tylko co się dzieje przede mną... i sam połowy vote'ów nie zuważam więc nie głosuje

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 12:14 
Moderator forum

no i dlatego potem "lewusy" biegają po serverach a na forum powstają takie wątki :) polecam zwracac uwage na to co się dzieje :) bo skoro masz czas zerknąć kto oszukuje w tabeli wyników to na lookniecie na Vote też ci starczy :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 12:26 

Ja głosuję, ale najpierw patrzę jak delikwent gra, jeśli mi podpadł to żegnaj :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 13:20 

Max jezeli ty w takich topicach udzielasz sie tylko po to zeby napisac po raz setny jak dla ciebie sa zanosne taki topicy i jakimi "lewusami" sa dla ciebie ich autorzy to po co wogole piszesz ?? Przeciez nie masz zamiaru pomoc (gdyby bylo inaczej to bylbym naprawde zdziwiony) ani nic sensownego napisac.
Max ciebie draznia takie topic, a innych (np. mnie) tacy "nabijacze" punktow, ty piszesz o tych topicach ze sa zenujace wiec sie nie dziw sie ze inni beda pisac co ich drazni.

Co do glosowania to wiesz ze one gowno daja, tak jak i w poprzednich grach z serii bf.

A co do tego dlaczego do admina nie wyslalem screenow zamiast pisac na forum to ci napisalem nie wiem czy czytales.

Ostatnio edytowano 5 sie 2005, 13:25 przez Javo, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 13:20 

czy ten "lewus" był w moją stronę :) :?: czasami nie patrze bo trudno patrzeć kiedy m1a1 na ciebie wyskakuje a ty bronisz medem flagi :? a czasami to nawet nie wiadomo o co z tym głosowaniem chodzie... czasami jest głosowanie nad gościem ze środka tabeli na moje oko podczas gry zwykłego kowalskiego który podpadł jednej osobie i ta osoba zaczyna głosowanie... i nic nie powie czemu i po co go wywalać :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2