Teraz jest 4 mar 2025, 08:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 02:46 

To powiedział ten, który pracował nad Bombą atomową.
Albert Einstein.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 02:49 

dziekuje bardzo za odpowiedz... :oops: ( zawstydzony ) ze tez nie wiedzialem :>.. ale przyznam ze fanem einsteina nie jestem... bardziej zachwycam sie zasadami dynamiki newtona i przyciaganiem ziemskim... gdyz jak mam na pokladzie BH 5 albo 6 osob... to wtedy rece same drza :>.. i dbam o to by nie spasc ani nie dac sie trafic :>

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 07:03 

Lailonn napisał(a):
moze ktos uzna to za chore ale wojna jest swietna. nie mialem okazji sprobowac ale...(to bedzie innowacyjna dyskusja :P )

Cos takiego mógł napisać nawet nie psychopata , tylko zakomplesiony szczyl chcący zwrócić na siebie uwagę "cięzkimi słowy" :lol: i to by do Ciebie lamko pasowało.

To dla Ciebie pajacu. :arrow:

http://www.putfile.com/leech.php?n=vide ... 534861.wmv *

Wsluchaj sie , mozesz uslyszec jak nieludzkie dzwieki wydaje czlowiek który został postrzelony, byc może i smiertelnie .

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 10:15 

Trochę słaba jakość, ale można se wyobrazić co tam się działo... :(

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 10:20 

W tej chwili udział naszych żołnierzy w Iraku jest jednym z ogniw spajających sojusz polsko-amerykański. Korzyści z tego są zarówno militarne jak i gospodarcze. NGC źle mnie zrozumiałeś. Ja nie pochwalam idei wojny. Nie bawi mnie podrzynanie sobie nawzajem gardeł, czy masowee mordy. Chodzi mi tylko o ty, że wojna jest nieunikniona. Nie było stulecia, w którym nie toczyłaby się jakaś wojna. To jest stały element naszego życia. Poza tym wczoraj troszkę źle to określiłem...chodziło mi nie tyle o same dąrzenie wszystkich władz świata do wojny, co do utrzymania wysokiego poziomu obronności i gotowości bojowej. Wojny toczone były zawsze i to zazwyczaj z tego samego powodu - z powodu korzyści materialnych i ekspansyjnych. Wybacz mi, ale będąc Polakiem i zdając sobie sprawę z tego w jakim położeniu geograficzno-politycznym znajduje się trudno jest mówić o braku zagrożenia. Szczególnie kiedy za wschodnią granicą mamy wręcz giganta ekspansyjnego jakim jest Rosja. Co do pop-kultury. Nie nie myle tego z kulturą masową. Potrafię rozróżnić sztukę od tworów "masówki". Problem jest tylko taki, że ludzie zaczęli postrzegać pop-kuturę jako "wielce ambitną sztukę. I tu jest problem. A władze cały czas bardzo marnie wspierają rozwój chociażby świadomości kulturalnej młodych Polaków.
Tak, owszem mówię na o tym z pozycji fana pop-kultury, nie ukrywam tego. Słucham metalu i rocka - gatunki tej muzyki do szutki mają daleko albo jeszcze dalej :). Ale interesuję się także muzyką "ambitniejszą" (do sztuk plastycznych jakoś nie moge się przekonać :)). Średniowieczne pieśni Carmina Burana są ciekawe zarówno w wersji orginalnej jak i z muzyką napisaną przez Orpha.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 11:33 

"Gdyby nie było Hitllera, Stalina nie było by 2 wojny światowej, Gdyby nie było Busha który chce jeszcze więcej dolcow nie było by wojny w iraku i to nie żołnież jest temu winien ani żaden cywil temu wszystkiemu jest winien klałn ktory siedzi na szczycie rządu kraju który wywaołał to gówno"

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 12:17 

"A jaki pożytek będzie miało państwo z wojny? Możesz zilustrować na przykładzie naszych wojsk w Iraku."

dostalismy od amerykancow sporo sprzetu. Nasi zolnierze przeszli ogromne szkolenie bojowe o czym mowia sami dowodcy. Wojna w iraku jest wynikiem TYLKO rzadzy ropy. Irak broni masowego razenia nie mial a i bajki o walce dla demokracji mozna wsadzic w buty. W koncu usa nie atakuje bialorusi czy komunistycznej korei. A i chiny gdy zaczely robic bombe nie zostaly zaatakowane.

qubix napisał(a):
Cos takiego mógł napisać nawet nie psychopata , tylko zakomplesiony szczyl chcący zwrócić na siebie uwagę "cięzkimi słowy" :lol: i to by do Ciebie lamko pasowało.

bogu dzieki twoje obelgi skierowane wobec obcej osoby, z ktora nawet nie rozmawiales poprzez siec sa bardzo dojrzale i swiadcza o twoim wysokim poziomie zarowno kulturalnym jak i emocjonalnym. Tak trzymaj ! Niestety ni slowa jakiegos pomylenca z LPR ni twoje nie sa w stanie mnie urazic. Takich jak ty nazywam "dresiarz" i z zasady omijam szerokim lukiem gdy siedza pod klatka z skretem i piwkiem :wink:

ale czego spodziewac sie po czlowieku, ktory w profilu ma podane:
"Klan: i chu* [ejw]"

qubix napisał(a):
Wsluchaj sie , mozesz uslyszec jak nieludzkie dzwieki wydaje czlowiek który został postrzelony, byc może i smiertelnie .

a mam gdzies jak nie ludzkie dzwieki wydaje czlowiek postrzelony bo wiesz co ? Bo tak samo dzwieki cierpienia wydaje kobieta podczas porodu, czlowiek w czasie jakiegos wypadku itd itd Argument wybitnie chybiony

W pierwszej mojej wypowiedzi uzylem zlego slowa. "swietne" nie oto mi chodzilo co jak widze na szczescie wielu zauwazylo i sie nie czepiaja "detalu". Ale nie bede juz tamtego posta edytowal by mniej bulwersowal LPR bo nie oto tu chodzi.

Czy ktos odwola sie do mojego poprzedniego posta ? ;] Osobiscie liczylem na rzeczowa i owocna dyskusje. Dlatego liczac sie z obelgami postanowilem stanac "po drugiej stronie barykady".

edit: obejrzalem filmik i ani nie slyszalem okrzykow innych niz "allah akbar" ani nie bylo widac nic poza odrobina kurzu i brzydkim krajobrazem. Jak juz wiec czyms chcesz szokowac to chociaz wez dobry film qubix...

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 13:08 

Lailonn napisał(a):
a mam gdzies jak nie ludzkie dzwieki wydaje czlowiek postrzelony bo wiesz co ? Bo tak samo dzwieki cierpienia wydaje kobieta podczas porodu

@%#$@#, łosiu jeden, byłeś kiedyś przy porodzie? Żony, siostry, matki?
Geez, skąd się tacy ludzie biorą??

Kurna, no przecież szlag mnie trafi, jak więcej herezji tego lolka będę czytał. A to dotąd nieuniknione, bo spamuje gdzie popadnie.
Weźcie panowie admini, dodajcie jakąś opcję ignorowania postów wybranych użytkowników, naprawdę dużo ludzi z tego skorzysta... :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 13:15 

"@%#$@#, łosiu jeden, byłeś kiedyś przy porodzie? Żony, siostry, matki?
Geez, skąd się tacy ludzie biorą??"

bogu dzieki nie z tego samego miejsca skad tacy jak ty ;] i uciales fragment wypowiedzi.

"Kurna, no przecież szlag mnie trafi, jak więcej herezji tego lolka będę czytał."

"Laughing Out Loud" wiec jak mozna byc lolkiem? Jestem Jarek tak btw ;]

"A to dotąd nieuniknione, bo spamuje gdzie popadnie. "

nie spamuje a sie wypowiada. Na dodatek nigdy nie pisze glupawych textow typu "poszukaj na google" "podaj xx slowo z xx strony instrukcji"
Nie wiesz chlopcze co to spamowanie wiec nie uzywaj tego wyrazu

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 13:24 

Teraz sa takie technologie Wojskowe że Piechota ma przykro :D wiec jak ktos mówi ze Wojna jest Fajna to jest lekko śmieszny :> Zreszta Wystarczylo by 2 Bomby Atomowe i Po Planecie. A napewno Mocarstwa zaczely by strzelac Głowicami. Wiec nie widze tu nic Fajnego

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 13:27 

Lailonn idz się leczyć bo ciebie powinno się zamknąć w Jakiejś klinice żebyś poszedł na odwyk bo wygląda na to że żyjesz grami nie zdajesz sobie najmniejszej sprawy co to jest śmierć, ból, wojna i tęksknota za najbliszymi. Jak znam życie to zaraz zaczniesz po mnie jeździć tekstami no ale trudno. Widziałem dziś film dziecko z uśmiechem na tważy patrzyło na przejeżdzający transporter amerykanów a za minute leżało w kałuży własnej krwi bez nóg bo jakiś koleś rzucił granat pod transportowiec. Ciebie by pewnie to nie ruszyło ale ja się nie dość że się prawie pożygałem to wręcz się zaplakałem po chłopak może 15 lat umiera w własnej krwi. I mówisz by obejrzał prawdziwy film. Gówno ci da obejrzenie jakiegoś tandetnego filmu fabularnego obejrzyj sobie reportaż z wojny to ciekawe czy wytrzymasz do końca. Ja obejrzałem może 15 minut reportarzu z Iraku potem zmieniłem kanał bo się pożygałem.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 13:30 

zaraz zaraz kto napisał ten topic :?: :?: chyba coś ci się pomyliło............
albo czytałem posty na odwal się :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 13:31 

Lailonn napisał(a):
"@%#$@#, łosiu jeden, byłeś kiedyś przy porodzie? Żony, siostry, matki?
Geez, skąd się tacy ludzie biorą??"

bogu dzieki nie z tego samego miejsca skad tacy jak ty ;] i uciales fragment wypowiedzi.

Nadal nie odpowiedziałeś na pytanie, które zacytowałeś.
Chyba, że szybka zmiana tematu jest tą odpowiedzią.
Ale tego się właśnie domyślałem.

Co do pierwszej części twojego wyrażenia, zacytowanego przeze mnie (bo oczywiście zdaniem tego nazwać nie można), również szczerze podzielam twą radość.

Aha - i podtrzymuję swoją opinię o twoim spamowaniu.

P.S.
Słowo LOLek użyte przeze mnie pochodzi od skrótu "Lord of Lamers", jeśli wolisz.

Ostatnio edytowano 5 sie 2005, 13:37 przez Shelton, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 13:35 

Lailonn napisał(a):
"A jaki pożytek będzie miało państwo z wojny? Możesz zilustrować na przykładzie naszych wojsk w Iraku."

dostalismy od amerykancow sporo sprzetu. Nasi zolnierze przeszli ogromne szkolenie bojowe o czym mowia sami dowodcy. Wojna w iraku jest wynikiem TYLKO rzadzy ropy. Irak broni masowego razenia nie mial a i bajki o walce dla demokracji mozna wsadzic w buty. W koncu usa nie atakuje bialorusi czy komunistycznej korei. A i chiny gdy zaczely robic bombe nie zostaly zaatakowane.

qubix napisał(a):

bogu dzieki twoje obelgi skierowane wobec obcej osoby, z ktora nawet nie rozmawiales poprzez siec sa bardzo dojrzale i swiadcza o twoim wysokim poziomie zarowno kulturalnym jak i emocjonalnym. Tak trzymaj ! Niestety ni slowa jakiegos pomylenca z LPR ni twoje nie sa w stanie mnie urazic. Takich jak ty nazywam "dresiarz" i z zasady omijam szerokim lukiem gdy siedza pod klatka z skretem i piwkiem :wink:

ale czego spodziewac sie po czlowieku, ktory w profilu ma podane:
"Klan: i chu* [ejw]"

qubix napisał(a):

a mam gdzies jak nie ludzkie dzwieki wydaje czlowiek postrzelony bo wiesz co ? Bo tak samo dzwieki cierpienia wydaje kobieta podczas porodu, czlowiek w czasie jakiegos wypadku itd itd Argument wybitnie chybiony

W pierwszej mojej wypowiedzi uzylem zlego slowa. "swietne" nie oto mi chodzilo co jak widze na szczescie wielu zauwazylo i sie nie czepiaja "detalu". Ale nie bede juz tamtego posta edytowal by mniej bulwersowal LPR bo nie oto tu chodzi.

Czy ktos odwola sie do mojego poprzedniego posta ? ;] Osobiscie liczylem na rzeczowa i owocna dyskusje. Dlatego liczac sie z obelgami postanowilem stanac "po drugiej stronie barykady".

edit: obejrzalem filmik i ani nie slyszalem okrzykow innych niz "allah akbar" ani nie bylo widac nic poza odrobina kurzu i brzydkim krajobrazem. Jak juz wiec czyms chcesz szokowac to chociaz wez dobry film qubix...

Lailonn jestes gejem (nie moglem sie powstrzymac)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 13:41 

mysle ze czas juz zakonczyc te dyspute... o charakterze definitywnie prowadzaca do rekoczynow....
jestesmy homo sapiens... myslimy... jestesmy inteligentni.. mamy kciuki przeciwstawne....
Dajcie spokoj tej dyskusji zanim naprawde zaczniecie sie obrazac i wyzywac od najgorszych...
wojna byla zla.. jest zla i bedzie zla...
pozostaje miec tylko nadzieje.. ze faktycznie wojny beda prowadzone tylko i wylacznie te informacyjne albo za pomoca dostepnej techniki jaka sa roboty itp....

DYSKUSJE UWAZAM ZA ZAKONCZONA....

Ostatnio edytowano 5 sie 2005, 18:35 przez zlomik, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2