"A jaki pożytek będzie miało państwo z wojny? Możesz zilustrować na przykładzie naszych wojsk w Iraku."
dostalismy od amerykancow sporo sprzetu. Nasi zolnierze przeszli ogromne szkolenie bojowe o czym mowia sami dowodcy. Wojna w iraku jest wynikiem TYLKO rzadzy ropy. Irak broni masowego razenia nie mial a i bajki o walce dla demokracji mozna wsadzic w buty. W koncu usa nie atakuje bialorusi czy komunistycznej korei. A i chiny gdy zaczely robic bombe nie zostaly zaatakowane.
qubix napisał(a):
Cos takiego mógł napisać nawet nie psychopata , tylko zakomplesiony szczyl chcący zwrócić na siebie uwagę "cięzkimi słowy"

i to by do Ciebie lamko pasowało.
To dla Ciebie pajacu.

bogu dzieki twoje obelgi skierowane wobec obcej osoby, z ktora nawet nie rozmawiales poprzez siec sa bardzo dojrzale i swiadcza o twoim wysokim poziomie zarowno kulturalnym jak i emocjonalnym. Tak trzymaj ! Niestety ni slowa jakiegos pomylenca z LPR ni twoje nie sa w stanie mnie urazic. Takich jak ty nazywam "dresiarz" i z zasady omijam szerokim lukiem gdy siedza pod klatka z skretem i piwkiem
ale czego spodziewac sie po czlowieku, ktory w profilu ma podane:
"Klan: i chu* [ejw]"qubix napisał(a):
Wsluchaj sie , mozesz uslyszec jak nieludzkie dzwieki wydaje czlowiek który został postrzelony, byc może i smiertelnie .
a mam gdzies jak nie ludzkie dzwieki wydaje czlowiek postrzelony bo wiesz co ? Bo tak samo dzwieki cierpienia wydaje kobieta podczas porodu, czlowiek w czasie jakiegos wypadku itd itd Argument wybitnie chybiony
W pierwszej mojej wypowiedzi uzylem zlego slowa. "swietne" nie oto mi chodzilo co jak widze na szczescie wielu zauwazylo i sie nie czepiaja "detalu". Ale nie bede juz tamtego posta edytowal by mniej bulwersowal LPR bo nie oto tu chodzi.
Czy ktos odwola sie do mojego poprzedniego posta ? ;] Osobiscie liczylem na rzeczowa i owocna dyskusje. Dlatego liczac sie z obelgami postanowilem stanac "po drugiej stronie barykady".
edit: obejrzalem filmik i ani nie slyszalem okrzykow innych niz "allah akbar" ani nie bylo widac nic poza odrobina kurzu i brzydkim krajobrazem. Jak juz wiec czyms chcesz szokowac to chociaz wez dobry film qubix...