@Herman, zlomik - odkąd gram w BFa, zawsze grałam medykiem.. i jakoś do tej pory nie zdarzyło mi się aby moje total kills było mniejsze niż total deaths (chyba że weszłam pod koniec mapy i miałam kiepski start - oczywiście piszę o ffa, bo na klanówkach sprawa wygląda całkiem inaczej)... medyk jest bardzo mocną klasą (jesli chodzi o piechotę) - ma niezłą broń, a dodatkowo możliwość leczenia zarówno siebie jak i kompanów - jak ktoś umie grać tą klasą, to na prawdę trudno jest mieć kiepskie staty... co innego taki mechanik, czy snajper - słabsza broń + jeśli są ranni muszą prosić o uleczenie - a nie zawsze jest medyk w pobliżu, który może im pomóc (o ile w bf42 były miejsca na mapie, gdzie były apteczki, tak tutaj możliwość uleczenia jest jedynie przy pomocy medyka bądź zaopatrzenia rzucanego przez komandera).
Zlomik - ja też na staty nie patrzę i też staram się jak najlepiej służyć swojej drużynie - ale zadaniem medyka nie jest jedynie leczenie innych (to jest oczywiście b. ważne), ale także przejmowanie flag i zabijanie piechoty - jeśli ktoś jest dobry i wykonuje odpowiednio swoje zadania, to punkty same się nabijają...
Jeśli to Was nie przekonało, to... daruję sobie dalsze argumenty, bo po prostu nie chce mi się więcej na ten temat pisać - pogracie dłużej, to sami to zrozumiecie... albo i nie
@pasqdnick - jeśli ja jestem w jakimś teamie i atmosfera mi tam nie odpowiada, to... po prostu zmieniam team albo zakładam sama nowy... następnym razem zamiast się męczyć w jakimś teamie zrób podobnie... w końcu w tej grze chodzi o dobrą zabawę

co do przekleństw - skoro nie obrażali Ciebie w żaden sposób, tylko 'przeżywali' akcje albo przeklinali do siebie, to nie widzę w tym nic złego... jeśli nie podobały Ci się ich rozmowy - było zmienić team... co innego gdybyś grał ze swoją paczką i ktoś by się do Was przyłączył i straszie przeklinał a Was by to drażniło - wtedy można poprosić taką osobę żeby albo przestała tak się odzywać, albo żeby opuściła team (ew. ją wykopać), ale z tego co zrozumiałam, to Ty dołączyłeś się do nich, więc... to Ty powinieneś się był zgrać z nimi, albo poszukać sobie innego teamu... (zaraz pewnie parę osób mnie zjedzie za to co napisałam, ale.. takie jest moje zdanie)
@LipToN Earl Grey - podobnie jak Hynol nie interesowałam się scenami innych gier i dla mnie Bad Boys to klan nowy - nowy na scenie BFa... i każdy klan, który od niedawna gra w bfa jest dla mnie nowym klanem.. smutne ale prawdziwe