Px2-TweTy- napisał(a):
nie rozumiem narzekajacych na Tpsa moje neo nigdy sie nie rozlacza samo tylko raz na 24h przy aktualizacji sterownikowa do tych ktorzy uzywaja programu do laczenia kture dozucili do neo to przez ten badziew wam neo rozlacza ja mam juz 3 lata w tym momencie 2mb i nie narzekam i nigdy nioe narzekalem no moze na poczatku jak korzystalem z tego badziewia do laczeni zalaczonego do pakietu instalacyjnego
Stary nie rozumiesz, bo nigdy sam problemów nie miałeś. Uwierz jednak, że wiele osób korzystających z neostrady ma z nią problemy. Ja ok. 1.5 miesiąca temu, zakładałem linie telefoniczną specjalnie pod neostradę (512Mb). Z telefonem nie było żadnych problemów, działa ok. Natomiast jeśli chodzi o sieć, to pierwsze logowanie miałem dopiero po ok. 3 tygodniach od podłączenia lini, po kilkunastu telefonach wykonanych do pomocy technicznej i wizycie montera (który nawet do mnie do domu nie wszedł, tylko od razu pojechał do centrali, coś tam poprzełączał i wreszcie działa). Niestety średnio dwa, trzy razy dziennie zostaję rozłączony z internetem (właśnie w czasie pisania tego mnie rozłączyło:evil: ) nic na to nie można poradzić. Najlepsze jest to, że monter (z TP) sugerował mi zakup innego modemu, gdyż te które dają do neo są badziewiaste

Dobra, to tyle jeśli chodzi o problemy
Co zaś się tyczy działania w samym BF2 to jest ok. pingi przyzwoite (w zalerzności od serwera od 50 w górę) praktycznie rzadnych lagów. Jeśli jednak miałbym wybór, a niestety nie mam, to wolałbym Autocom 384/128. Kumpel z którym gram w Medal of Honor ma dostęp do sieci z Autocomu. Gramy zawsze team match komunikując się przez Skype i zwykle on ma pingi niższe o 30 - 40 %

, a do tego jeszcze mu się nie zdarzyło aby go podczas grania rozłączyło (ale mi się rymło

)