Od czego by tu zaczac... aha.. juz wiem..
No wiec moi drodzy bracia wojny...
Chcialbym wam podziekowac bardzo za to ... ze squad na serverze Aster cieszy sie tak wielka popularnoscia... przewinelo sie juz nie malo slaw przez nasz squad.. i wielu czlonkow zapadlo mi i reszcie w pamiec... naprawde wielu z was potrafi grac zespolowo... super... propagujmy wiec gre zespolowa... pokazmy ze na polskich serverach da sie tez grac swietnie... ze nie tylko na zachodnich jest super...
Zaczynajac grac w BF'a 2 marzylem wlasnie o czyms takim zeby popularyzowac Teamwork... Teamwork ... Teamwork i jeszcze raz Teamwork...
Troszke denerwuje w BF'ie ze nie da sie stworzyc druzyn wiekszych niz 6 osob... bo na dzien dzisiejszy jest juz masa ludzi sprawdzonych w Teamwork ktore przewinely sie przez squad o nazwie Dream Team. Ale coz... nie raz juz musialem prosic zeby ktos malo znany ( z kim malo gralem ) ustapil miejsca w squadzie sprawdzonemu zawodnikowi z ktorym gralem mase czasu. Wielka szkoda... nawet nie wiecie jak mi sie serce kraje gry mam o cos takiego poprosic...
Takze powiem co nastepuje...
Z dniem dzisiejszym moznaby kazdego co czuje naprawde gre zespolowa... i gry jeden Dream Team jest pelny, aby robil nastepny squad o nazwie Dream Team.. to nie jest nazwa zastrzezona... ani kopiowanie jej nie bedzie scigane prawem

... Tylko pragralbym zeby jak ktos zobaczy squad o nazwie Dream Team i wchodzac do niego.. wiedzial... ze pogra w nim na najwyzszym poziomie jaki mozna zareprezentowac w grze zespolowej.. Zeby wiedzial ze tu po prostu pogra zaspolowo.
A wiec laczcie sie zarowno maniacy BF'a jak i gry zespolowej
Poszczegolnych czlonkow Dream Teama pragne poinformowac ze bardzo mozliwe iz wystartujemy we wrzesniu w turnieju Lan Party w Polsce..
Nie jestesmy co prawda klanem ani nawet nie walczylismy razem w zadnych turniejach. Glownie jestesmy garstka niezrzeszonych ludzi czerpiacych przyjemnosc z gry jaka jest BF2 :>..
Jednak nie przekresla to nas w ogole. A noz widelec uda sie stworzyc na szybko team ktory nie to ze zawalczy o glowna nagrode... ale zablysnie na Lan Party i mysle ze bedziemy sie swietnie bawic...
Tak wiec drodzy moi zolnierze.... kto moze to niech juz sobie odklada pieniazki na wrzesien .. a kto ma pieniazki.. juz niech sobie rezerwuje czas na wrzesien... bo wybieramy sie na wielkie .. piwne.. wesole.. i w doborowym towarzystwie - LAN PARTY !!!!
Podziekowac chcialbym naprawde zasluzonym czlonkom DT
- Panczy(pl)
- Corp Por
- zygusiek
- Aro
- duke_exposed
- Doom
- ojej
- Sadzior
- Zygfryt
- dupa_blada

( kiedy to naprawde taki nick )
- tiger21725
- Volf_PL
- wloczykij
- zjedzony
- Ejvt
- Zabujca
- Evo
- repulse

( zapomnialo mi sie.. wiedzialem ze kogos zapomne

) - dzieki groszek za przypomnienie
- robal
- pvt. Lisek
- Groszek_pl
- potulny
- skala666
- Mordoklej
- Szymas
- Attila
- Adacho
- Fa7um ( czy jak to sie tam pisze Smile )
- PrezesOi ( czy jakos tak.. w kazdym badz razie genialny pilot smiglowcow szturmowych - polecam goraco )
i jeszcze wielu innych ktorych nickow niestety nie pamietam.. ale zapewniam ze poznaje was od razu jak wstepujecie na server :>
Ja wiem ze tu przynudzam i w ogole... chcialbym jednak powiedziec i uprzedzic.. ze to nie jest zadna reklama .. czy kolejna proba reklamy.. tylko gorace podziekowania za wklad .. serce i zaangazowanie w gre zespolowa.. oby wiecej takich squadow jak Dream Team
Takze jednym slowem ... LACZCIE SIE !!! TWORZCIE PIEKNE DRUZYNY.. CWICZCIE GRE ZESPOLOWA A NA PEWNO NIE BEDZIECIE ZAPOMNIENI PRZEZ SCENE BF'a !!
DO ZOBACZENIA NA POLU WALKI ZOLNIERZE !!
Edit: tutaj bede na biezaco updatowal liste zolnierzy wartych zaufania...
To jest swoistym sposobem zareklamowania zolnierzy ktorzy naprawde przyczynili sie w walce DT i ktorzy z pewnoscia poradza sobie dobrze w innych squadach....
Grajcie tak zolnierze by lista ta rosla.. i rosla.. i rosla...
i robcie wszystko by nie malala... :>..