Teraz jest 4 mar 2025, 07:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 sie 2005, 02:39 

Od czego by tu zaczac... aha.. juz wiem..
No wiec moi drodzy bracia wojny...
Chcialbym wam podziekowac bardzo za to ... ze squad na serverze Aster cieszy sie tak wielka popularnoscia... przewinelo sie juz nie malo slaw przez nasz squad.. i wielu czlonkow zapadlo mi i reszcie w pamiec... naprawde wielu z was potrafi grac zespolowo... super... propagujmy wiec gre zespolowa... pokazmy ze na polskich serverach da sie tez grac swietnie... ze nie tylko na zachodnich jest super...

Zaczynajac grac w BF'a 2 marzylem wlasnie o czyms takim zeby popularyzowac Teamwork... Teamwork ... Teamwork i jeszcze raz Teamwork...
Troszke denerwuje w BF'ie ze nie da sie stworzyc druzyn wiekszych niz 6 osob... bo na dzien dzisiejszy jest juz masa ludzi sprawdzonych w Teamwork ktore przewinely sie przez squad o nazwie Dream Team. Ale coz... nie raz juz musialem prosic zeby ktos malo znany ( z kim malo gralem ) ustapil miejsca w squadzie sprawdzonemu zawodnikowi z ktorym gralem mase czasu. Wielka szkoda... nawet nie wiecie jak mi sie serce kraje gry mam o cos takiego poprosic...
Takze powiem co nastepuje...
Z dniem dzisiejszym moznaby kazdego co czuje naprawde gre zespolowa... i gry jeden Dream Team jest pelny, aby robil nastepny squad o nazwie Dream Team.. to nie jest nazwa zastrzezona... ani kopiowanie jej nie bedzie scigane prawem :)... Tylko pragralbym zeby jak ktos zobaczy squad o nazwie Dream Team i wchodzac do niego.. wiedzial... ze pogra w nim na najwyzszym poziomie jaki mozna zareprezentowac w grze zespolowej.. Zeby wiedzial ze tu po prostu pogra zaspolowo.
A wiec laczcie sie zarowno maniacy BF'a jak i gry zespolowej :)

Poszczegolnych czlonkow Dream Teama pragne poinformowac ze bardzo mozliwe iz wystartujemy we wrzesniu w turnieju Lan Party w Polsce..
Nie jestesmy co prawda klanem ani nawet nie walczylismy razem w zadnych turniejach. Glownie jestesmy garstka niezrzeszonych ludzi czerpiacych przyjemnosc z gry jaka jest BF2 :>..
Jednak nie przekresla to nas w ogole. A noz widelec uda sie stworzyc na szybko team ktory nie to ze zawalczy o glowna nagrode... ale zablysnie na Lan Party i mysle ze bedziemy sie swietnie bawic...
Tak wiec drodzy moi zolnierze.... kto moze to niech juz sobie odklada pieniazki na wrzesien .. a kto ma pieniazki.. juz niech sobie rezerwuje czas na wrzesien... bo wybieramy sie na wielkie .. piwne.. wesole.. i w doborowym towarzystwie - LAN PARTY !!!!

Podziekowac chcialbym naprawde zasluzonym czlonkom DT :)
- Panczy(pl)
- Corp Por
- zygusiek
- Aro
- duke_exposed
- Doom
- ojej
- Sadzior
- Zygfryt
- dupa_blada :) ( kiedy to naprawde taki nick ) :)
- tiger21725
- Volf_PL
- wloczykij
- zjedzony
- Ejvt
- Zabujca
- Evo
- repulse :) ( zapomnialo mi sie.. wiedzialem ze kogos zapomne :) ) - dzieki groszek za przypomnienie :)
- robal
- pvt. Lisek
- Groszek_pl
- potulny
- skala666
- Mordoklej
- Szymas
- Attila
- Adacho
- Fa7um ( czy jak to sie tam pisze Smile )
- PrezesOi ( czy jakos tak.. w kazdym badz razie genialny pilot smiglowcow szturmowych - polecam goraco )

i jeszcze wielu innych ktorych nickow niestety nie pamietam.. ale zapewniam ze poznaje was od razu jak wstepujecie na server :>

Ja wiem ze tu przynudzam i w ogole... chcialbym jednak powiedziec i uprzedzic.. ze to nie jest zadna reklama .. czy kolejna proba reklamy.. tylko gorace podziekowania za wklad .. serce i zaangazowanie w gre zespolowa.. oby wiecej takich squadow jak Dream Team :)

Takze jednym slowem ... LACZCIE SIE !!! TWORZCIE PIEKNE DRUZYNY.. CWICZCIE GRE ZESPOLOWA A NA PEWNO NIE BEDZIECIE ZAPOMNIENI PRZEZ SCENE BF'a !! :)

DO ZOBACZENIA NA POLU WALKI ZOLNIERZE !! :)

Edit: tutaj bede na biezaco updatowal liste zolnierzy wartych zaufania...
To jest swoistym sposobem zareklamowania zolnierzy ktorzy naprawde przyczynili sie w walce DT i ktorzy z pewnoscia poradza sobie dobrze w innych squadach....
Grajcie tak zolnierze by lista ta rosla.. i rosla.. i rosla...
i robcie wszystko by nie malala... :>..

Ostatnio edytowano 28 sie 2005, 11:54 przez zlomik, łącznie edytowano 8 razy

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 02:45 

...

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 02:47 

... a no i bym zapomnial ...

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 02:57 

Dobrze prawisz zlomik :D
Od początku mojej przygody z BF`em grałem na serwerach zagranicznych. Tam nie uświadczyłem gry zespołowej ani odrobinę :( (no, może poza jednym przypadkiem :D ). Z reguły był to totalny freestyle, każdy latał sampoas i przyznam się, że zależało mi by szybko odblokować bronie. Na polskie jakoś nie wchodziłem. Dopiero po odblokowaniu drugiej broni stwierdziłem by czas sprawdzić się na rodzimej scenie. Po raz pierwszy wszedłem na serwer Astera i znalazlem się właśnie w Dream Teamie gdzie dowodził zlomik. Wcześniej czytałem na forum jak propagował teamplay i chciałem stwierdzić czy faktycznie tak jest.
Wtedy BF`a odkryłem na nowo :D :D :D Grało się wyśmienicie, cały czas drużyna trzymała się razem. Nie lataliśmy jak poparzeni od flagi do flagi tylko ściśle wykonywaliśmy polecenia zlomika. Nikt się nie sprzeciwiał. Pamiętam sytuację na Zatar Wetlands, gdzie broniliśmy środkowej flagi i jeden z członków teamu (nie pamiętam nicka) wsiadł do heli, zlomik upomniał go raz czy dwa żeby wysiadł i bronił, po czym usunął go z teamu bo koleś nie usłuchał. Przez większość rundy broniliśmy zaciekłych ataków wroga i wygraliśmy mapę dzięki zgraniu, komunikacji i wzajemnej pomocy :D
Grałem też w innych Dream Teamach, ale jakoś nie spotkałem dobrego dowódcy, ale z czasem na pewno się takowi znajdą.
Tak więc ludzie jeśli widzicie drużynę Dream Team to dołączajcie do niej, a jeśli dowódcą jest zlomik to doświadczycie naprawdę przedniej zabawy opartej na grze zespołowej.
Pozdro i do zobaczenia..... w celowniku :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 03:06 

Dobrze gado doć mu piwska :) Ja się dołącze do podziękowań i serdecznie dziękuję w.w. stałym bywalcom DT a najbardziej tym którzy nie trącają we mnie piorunami kiedy lecąc na gunnerze ze mną za sterami z powodu marnego routingu za bardzo przytniemy trawnik wujka Tse Tunga ;) (jak literoofka to mnie poprafcie) I dzięki wielkie za tonę śmiechu na servie naprawde swietnie się z wami gra keep da gud werk i do zobaczyska oby nigdy po przeciwnych stronach :twisted: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 08:40 

dzieki za uznanie mnie dobrym zolniezem ;)

BTW:zlomik mam dal ciebie propozycje. moze w odpowiedzi w jakims temacie masz pasek na dole swojego posta i tam jest: profil,PW.
Proponuje ci dodac jeszcze gg jakby ktos chcial sie z toba skontaktowac ;)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 09:12 

Ma xfire, to chyba wystarczy?

A co do teamu to fajnie się z wami gra ;)

Ostatnio edytowano 18 sie 2005, 09:21 przez Lt ViVO, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 09:18 

To co mamy im piwo postawic czy co bo nie rozumie ?? :lol: a gralem kiedys w tym Teamie ;] nawet spoko sie grało ;d ale z racji mojego zawodu nie moge graac zabardzo teamplay ;d musialbym zawsze bombami trafiac 8)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 09:25 

wloczykij - podziekowanie dla tego goscia za to ze nosi PKM ktory mozna podniesc po jego zgonie :)
Musze czescies grac w dream teamie to moze zasluze na jakies wyroznienie. Hhehe dobrze ze sa ludzie tacy jak zlomik ktorzy sie mocno wczowaja w gre i graja tak jak by byli naprawde na froncie, przez to jest zajebisty klimat!

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 09:27 

klimat to ja mam zawsze ;] Ale fakt ze 3/4 ludiz na Asterze i Gamesnecie nie mysli wogle 8)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 09:49 

Witam,

Choć powyższych temat był już nie jednokrotnie poruszany m.in. w wątkach TeamWork, Brothers In Arms, TeamPlay, TeamWar itd… na razie wszyscy staraliśmy się o tym mówić jak to fajnie jest gdy gra się paczką, ale zlomik poruszył dodatkowo bardzo ciekawy wątek, a mianowicie odpowiedzialności w grze zespołowej. Ja co prawda grałem raz tylko w Dream Team ze zlomikiem jako dowódcą ale to właśnie pozwoliło mi na napisanie poniższego komentarza gdyż zauważyłem dodatkową wartość gry właśnie ze zlomik’iem :) .
Muszę tylko dodać gdyż byłbym niesprawiedliwy że wcześniej taki styl gry prezentowali i prezentują Groszek_PL i Robal_PL to dzięki tym ostatnim zrozumiałem jak fajnie gra się w prawdziwym Team’ie (oni zarazili mnie tą nieuleczalną pasją), oraz kilku bardzo ciekawych rad które dostałem od Pre100, pewnie je w dużej mierze powtórzę ale uważam że są bardzo ważne i przydatne.

Do rzeczy !!! Do tego co napisal zlomik chciałbym tylko dorzucić iż jeśli ktoś zdecyduje się na stworzenie Dream Team niech pamięta że bierze na siebie odpowiedzialność za swoją drużynę, gdyż gra zespołowa to nie tylko bieganie razem obok siebie, więc kiedy zdecydujemy się na złożenie Dream Team’u bezwzględnie pamiętajmy!!!:

aby starać się "ciekawie" prowadzić Dream Team – wydawać mądre i przemyślane rozkazy, czekać na swoich "podopiecznych" starać się ich wspierać i oczekiwać tego samego. Prosić COMMANDERA o rozkazy, bo to on najlepiej wie (powinien wiedzieć) co się dzieje na mapie i gdzie jesteśmy najbardziej potrzebni ze swoimi ludźmi.

Wywalaj z Dream Team’u "samotnych wilków", którzy chodzą swoimi drogami mając nas jako (dowódcę) w dupie wraz z naszymi rozkazami.

Pamiętajcie iż często potrzeba 2, 3 rund na zgromadzenie fajnej paczki, więc od dowódcy dodatkowo oczekuje się cierpliwości dla swoich podwładnych za to potem gra się superrrr.

Tak więc DOWÓDCO dbaj o to żeby Twój Dream Team miał co robić, w końcu to jest zabawa i każdy chce się dobrze bawić. Siedzenie "kampienie" albo bezładne bieganie w kółko skłoni Twoich "podopiecznych" do opuszczenia Dream Team’u.

Nie pchaj się na pierwsza linie frontu, bo szybko zginiesz i Twój Dream Team nie będzie mógł się kolo Ciebie respawnować.

Proś COMMANDERa o UAV - będziesz wiedział cos się wokół dzieje - i SUPPLIESy - będziecie mogli się leczyć i uzupełniać ammo.

Na koniec dodam iż stosując powyższe rady coraz częściej udaje mi się założyć fajny Team np. jakiś czas temu maiłem 5 szwedów pod sobą :D , aż serce krwawiło jak o 3 nad ranem musiałem kończyć grę bo rano do pracy :( . Tak więc jeśli chcemy mieć wymarzony zespół, gra dowódcy jest dużo bardziej skomplikowana niż tylko samo założenie Dream Team’u – Pamiętajcie o tym.

Pozdrawiam,

Ostatnio edytowano 18 sie 2005, 14:34 przez Wtorek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 10:26 

Cytuj:
Tak wiec drodzy moi zolnierze.... kto moze to niech juz sobie odklada pieniazki na wrzesien .. a kto ma pieniazki.. juz niech sobie rezerwuje czas na wrzesien... bo wybieramy sie na wielkie .. piwne.. wesole.. i w doborowym towarzystwie - LAN PARTY !!!!

no ba :wink: pochlac zawsze mozna :lol: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 10:39 

Wtorek - dałeś dobre rady. Jeśli ludziska wezmą je sobie do serca - super gra gwarantowana :D Dziś w nocy grałem również z Groszkiem_PL i Robalem_PL i grało się świetnie (szkoda, że już było po trzeciej :wink: ).

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 11:48 

Nom ale nie raz jest taka akcja ze na 2 auta jedziemy na czolg i Apc no to troche zalosnie wyglada 8)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 12:10 

Też pograłem troche dzisiaj w nocy i całkiem fajnie się giercowało :) Jak jest zgranie to jest i radocha z gry. Jak nie ma zgrania to przeważnie panuje głupota a wtedy tylko się poirytować można.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2