Teraz jest 4 mar 2025, 07:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 480 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 00:46 

Ogólnie było fajnie, tylko zlomik ma racje...i ja też tak uważam, że bardziej psuli zabawe niektórzy z uczestników niżeli Ci którzy do nas dołączali...ale nic tam, było spox, macie tu kilka screenów ;)

Bezbronny Robal ;)
Obrazek

Przygotowania do "lotu" Repulsa... :D
Obrazek

Walka Trojnix`a :)
Obrazek

Pozdro 4 all... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 00:50 

wybuchowa jumprezka w piekielku......

... i odloty po niej

zabawki zaglady to bolalo

i moja egzekucja

Ostatnio edytowano 26 sie 2005, 00:55 przez Repulse, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 00:53 

dobra źle wsadziłem usunołem ale to co inni :lol: :lol: :wink: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 01:07 

KP było świetne - pare godzxin mile spedzonych mimo ze odpadłem w 2 walce. Mimo było słyszec jak sie ze mnie wszzyscy nabijali bo nie moglem przystapic do walki bo....nie mialem broni :)
To z tymi explozjami to mój pomysł :)

Garstka screenów:

Wierni kibice obok areny zmagań :)
Obrazek
Oficjalne otwarcie turnie KnifeParty 2005
Obrazek
Pierwsza walka - KFC vs. Volf
Obrazek
Widok z lotu ptaka
Obrazek
Widok z lotu ptaka na arene :)
Obrazek
Niektórzy zamówili sobie miejsca na balkonie. (Co Alcatraz robi z KFC? - romans? :D)
Obrazek
Tu sie wszyscy ze mnie nabijali :(
Obrazek
Olli siedzi (leży?) sobie na ławeczce
Obrazek
Przystojniak z tego Groszka, nieprawdaż? :D
Obrazek
Ktoś grozi Zlomikowi
Obrazek
Ogólny widok na arene
Obrazek
Ja staje na polu bitwy
Obrazek
Publika
Obrazek
Mega explozja
Obrazek
Tak tak to sa ludzie :)
Obrazek
I tu tez ktos spada :)
Obrazek
Krocze Alcatraza ;)
Obrazek
Droga do gwiazd
Obrazek
Pieprzony komendant :)
Obrazek
Lookajcie ile C4 :)
Obrazek
Biedny Repuls :)
Obrazek
Przygotowania do egzekucji Repulsa
Obrazek
"It is the end of all hope" (Nightwish) dla Repulsa
Obrazek

:(

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 01:33 

hehe...super screeny Robal ;) Pozdro :D

EDIT: a tak z off topa... mógłby mi ktoś zrobic screena swoich ustawień w zakładce dźwięk w grze?? Bo nie wiem czemu ale coś mam nie tak z VoiPem chyba...jesli to mozliwe to bardzo prosze.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 02:05 

Witam
Chciałbym wiedziec kiedy i czy na rankingowych serwerach są organizowane te zmagania :twisted: z knifami w łapie :) :D
Chętnie wezme udział w takiej impresce :D :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 08:40 

Gratulacje dla zwycięzcy. Następnym razem nie pójdzie mu tak łatwo, bo biorę się za treningi :P . Najlepsza akcja była po zrobieniu zdjęcia jak komandosi rzucali na wyścigi C4, żeby wysadzić całą grupę :D Byłem najszybszy :twisted: .
Co do zachowania podczas turnieju to rzeczywiście - poziom niższy od piaskownicy :?

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 09:23 

„Knife Party” - podsumowanie

Do napisania tego postu przyczyniło się zachowanie niektórych graczy, a co gorsza było ich zbyt wielu.

Ja co prawda byłem wczoraj wielkim szczęściarzem, z trzech powodów:
Pierwszy - że dzięki Robalowi udało mi się wskoczyć z listy rezerwowych do turnieju :D
Drugi - miałem zaszczyt walczyć z TrojniX’em – organizatorem tego Wielkiego przedsięwzięcia i nawet udało mi się nie przegrać do „jaja” :D
Trzeci również ważny, że moja walka z Trojnix’em była druga i wszyscy byli jeszcze bardzo zaciekawieni jak każdy walczy i mocno dopingowali :D . Mówię Wam to było wczoraj najpiękniejsze, czułem się jak na jakimś stadionie olimpijskim, szkoda że tak krótkotrwałe :(
Rozumiem Was że każdy etap ma swój koniec. Tylko zadziwia mnie fakt iż ten czas jaki poświęciliście szanowni gracze na 4fun tak szybko się skończył. A tak czekałem na to „Knife Party”
ehhhh ile musiałem się na kombinować aby zdążyć na 22, obserwowałem Wasze style walki. Miałem swoich faworytów tj. KFC – najlepszy styl walki !!! :shock: , Robala – chyba jedna z jego rund była najdłuższa ile się chłopaki nabiegali :lol: . Rafixa i Michała13 :) to był dla mnie ścisły finał lecz alCatraz rozwiał wszytskie wątpliwości :shock: Bardzo mocno dopingowałem Zlomika niech dokopie młodym :twisted: i oczywiście tego co mnie rozłożył czyli organizatora.

Ok. ale nie o tym chciałem. Po prawie trzech fascynujących godzinach skończyliśmy zmagania lecz pozostał pewien nie smak. Wczorajszy wieczór to dla mnie okres zarówno ciężkiej walki jak i dobrej zabawy. Uważam ze razem dokonaliśmy bardzo wielu rzeczy. Lecz powodów do dumny nie mam aż tak wiele gdyż zrozumiałem, co bardzo przykre że traktujecie to wszystko bardzo przedmiotowo jak produkt w super markecie. A gdzie idea Dream Team jaką propaguje Zlomik. Kilku Graczy którzy grali i grają w Dream Teamie pokazali że mają to wszystko w dupie. A ze Zlomikem grają tylko dlatego bo jest na topie. Kiedyś nie mogłem się zgodzić z opinią [Night]Max w topicu „Do Adminow Polskich Serverow Rankingowych..” jako gracza zaawansowanego stażem i wiedzącego co tak naprawdę jest ważne. Nie rozumiałem dlaczego jest takim ignorantem, a temat dotyczył statsiarzy, teraz już nie mam złudzeń, wczorajszy poziom zachowania niektórych zawodników rozwiał wszelkie wątpliwości – NIE MA ŻADNYCH ZASAD – niech Ci co popsuli nam klimat zastanowią się jak bardzo „podziękowali” swoim zachowaniem Trojnix’owi za trud jak włożył aby odbyło się „Knife Party” , a nie wspomnę już o Meewosh47, który specjalnie na tą okazję zrobił mapkę.

Na koniec życzę Wam wszystkim wielu sukcesów w BF2 i dodam tylko iż mam nadzieje że przynajmniej z częścią z Was (Robal, Groszek, Zlomik, Trojnix, KFC, Rafix, alCatraz, Michał13 i inni… których nie wymieniłem za co przepraszam) nieraz jeszcze się spotkam na polach walki

ps.
Mam nadzieje ze podzielacie moja opinie, chętnie poczytam Wasze

Pozdrawiam,

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 09:29 

No dobra...Przyznajes się że część turnieju miałem w dupie ale patrzylem na pol i final bo już w pierwszej walce odpadlem...I jeśli kogoś mocno urazilem to wielkie sorki... :(

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 09:40 

Co do zachowania to sorry za moje kilka granatów które rzuciłem zresztą wtedy kiedy była i tak niezła zadyma :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 10:19 

Bylo zajeebiscie :D . Turniej strasznie się przeciągał przez tych noobow, ktorzy co chwilę wbijali na serwer, ale wytrzymalismy do konca. Czekam z niecierpliwością na drugą edycję (albo moze sniper party? :>).

PS. dziekowa za gratki :wink:

Ostatnio edytowano 27 sie 2005, 12:20 przez alCatraz, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 10:29 

Ostatnio wszedłem na jakiś serwer i ludzie urządzili pistol party... wiecie że to jest całkiem ciekawe :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 11:20 

Przyszedł czas na mój post, nie ukrywam zdenerwowania (każdy wisi mi po aspirynie, odbiore na następnym lan party)

@ Alcatraz - Gratuluje zwycięstwa, które napewno nie pryszło łatwo bo po 3 meczach finałowych, musiałem zarządzić dogrywkę.

@ Rafix - Gratulacje za zajęcie 2 miejsca, walczyłeś całkiem nieźle ale alcatraz był jednak lepszy.

@ Michał 13 - Szkoda, że tak mało o nim mówicie bo zajął 3 miejsce, naprawde nieźle sobie poczynał eliminując wcześniejszego faworyta Herman'a, potem Mr Groch'a, a w pół finale KFC.

@ KFC - Wygrałeś ze mną gratuluje, nie miałem brać udziału w turnieju ale było za dużo dziur a podobno tyle było rezerwowych.

@ Wtorek - Niestety trafiłeś na mnie, może nie jestem najlepszy ale miło się z tobą walczyło.

@ Groszek - Dzięki, że kręciłeś film, i ogólnie że wykazałeś zainteresowanie.

@ Ludzie na TS'ie - Dziękuje tej części która nie śmiała się non stop tylko umiała ją uciszyć i pomagała mi prowadzić turniej te niezastąpione kur*a bardzo pomogło.

@ Kibic Hermana - Jeśli myślisz, że psucie tego co układaliśmy dość długo jest śmieszne to gratuluje. Jesteś jeszcze dzieckiem? Jak cię spotkam na Lan Party to wtedy pobawimy się w knife party.

@ All - Pewnie większość myśli, że oglądała turniej, dobra pierwsze walki może i tak ale potem to już całkowicie nie, toczy się mecz finałowy a oni się pytają jaki wynik i kto gra :? nawet nie wiedzą, że była grupa finałowa. Woleli przyjechać sobie czołgiem i sprawdzić czy zniszczą go z noży a potem go wysadzili. Jak robal miał buga to oczywiście musieli się poderwać i zobaczyć, no git niech będzie ale po co się śmiejecie przez TS'a? Żeby pokazać ludziom jaki idiotyczny macie śmiech? Jak ktoś odpadł i mu się nudzi to niech sobie idzie na aster albo inny serwer i gra a nie wysadza się na dachu pobliskiego budynku z C4. Albo robal, zeby ten ładunek zdetonować musiał stać na arenia na której się właśnie rozgrywała walka, panowie normalnie żenada, a potem ktoś samochodem MEC podjechał i zdetonował go przy arenie, ludzie szkoda sił na takie knife party następnym razem nie dopuszcze niektorych graczy.

Pełną drabinke umieszcze potem.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 11:25 

Super impreza :D Nawet niespodziewałem sie że dojde do półfinalu, gdzie pokonał mnie dopiero Rafix :( Ale było bardzo śmiesznie i ta ławeczka :P z której musiałem cały czas kogoś wypychać :oops: Gratulacje dla dla Trojnixa za bardzo dobrą organizacje :) A gdzie to zdjęcie do którego sie ustawialiśmy kwadrans :?: :)

Kilka moich screenów:
Obrazek
Widok z ławeczki

Obrazek
Podejrzane rozmowy na boku - czyżby ustawiali kolejne rundy?

Obrazek
Niektórzy chcieli przejąć władze własnymi sposobami :roll:

Obrazek
Po zwycięskich pojedynkach mogłem nawet z nożem iść na APC :wink:

Obrazek
Nie ma to jak C4 :?

Obrazek
Arena z góry

Obrazek
Na końcu już wszyscy chcieli używać swoich M16 :roll:

Ostatnio edytowano 26 sie 2005, 11:29 przez olli, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 11:25 

A gdzie zdjęcie grupowe??

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 480 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2