Teraz jest 4 mar 2025, 11:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 12:54 

Wypychajcie te BH, możecie nawet brać pasażerów na gapę :)...najlepiej napiszcie kiedy i na jakies mapie będziecie chcieli szybko przejmować flagi :D, wybierajcie takie gdzie są samoloty :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 13:00 

ale ludzie skończecie już tą dyskusje na temat jednego wybryku zlomika nickt nie jest doskonały, stało się po prostu zlomik powiedział co i jak i już, uważam że nie powinna się wywiązywać aż taka dogłębna rozmowa, wałkując jedno i to samo nabijacie posty co całkowicie zaśmieca forum. A co do DT to gra w nim ten kto chce nikt was nie zmusza do dołączania do nigo na siłe, pozwólcie żeby DT "zył" własnym spokojnym życiem, bo dużo osób w innych teamach też teamkilluje i to specjalnie i nitk nie robi afery z tego na forum. uważam temat za zamknięty.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 13:10 
Maskotka BF.pl

Zygfryt napisał(a):
ale ludzie skończecie już tą dyskusje na temat jednego wybryku zlomika nickt nie jest doskonały, stało się po prostu zlomik powiedział co i jak i już, uważam że nie powinna się wywiązywać aż taka dogłębna rozmowa, wałkując jedno i to samo nabijacie posty co całkowicie zaśmieca forum. A co do DT to gra w nim ten kto chce nikt was nie zmusza do dołączania do nigo na siłe, pozwólcie żeby DT "zył" własnym spokojnym życiem, bo dużo osób w innych teamach też teamkilluje i to specjalnie i nitk nie robi afery z tego na forum. uważam temat za zamknięty.

no tak, ale ludzie z innych teamów nie piszą postów na forum z opisem ich filozofii gry i z listą kto u nich gra... ponieważ zlomik przedstawił całej scenie squad DT - ten squad jest powszechnie znany, a z tym wiążą się nie tylko pochwały i ogólny szacunek, ale także obowiązki i krytyka gdy coś bedzie nie tak....

A co do innych TKowców - to są topici na tym forum opisujące ich wybryki, więc nie pisz, że nikt o tym nie pisze...

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 15:49 

zlomik napisał(a):
poza tym DT mozesz nazwac tzw. "silami specjalnymi" ktore wykonuja zadania wrecz karkolomne i raczej nie do wykonania dla nie zgranych squadow.. TYLE

Dream Team ueber alles :twisted: :roll: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 15:59 

może i piszą ale nie 2 czy 3 strony na temat jednego wybryku jednej osoby.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 16:04 

zlomik...
no wiem palnąlem glupiego posta,ale nie musisz wyskakiwac z tekstami "volf masz u mnie przerąbane" itp.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 16:09 

Jak dla mnie niektórym woda sodowa do głowy uderzyła i oczywiście przemawia przezemnie zazdrość :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 16:19 

Ja tam zlomikowi wierzę :D :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 17:00 

Zygfryt napisał(a):
nabijacie posty co całkowicie zaśmieca forum

Zygfryt, Zygfryt, Zygfryt… zapomniał wół jak cielęciem był :lol: . Piszesz że nabijamy sobie posty, czy nie pamiętasz kto jest mistrzem od nabijania pkt. w jakiejś grze nie pamiętam ale chyba z tego Topicu… Formu jest po to aby wyrażać swoje poglądy oczywiście szanując formowiczów !!! Jeśli uważasz inaczej załóż swoje prywatne forum na temat DT. Jestem pewien że Zlomikowi nie o to chodzi. Jak również zapewniam Cię że ani ja, ani lady vicky czy Hynol nie piętnujemy idei Zlomika, choć ja mogę wypowiadać się tylko za siebie gdyż nie dostałem prawa głosu abym mógł wypowiadał się za nich. Napiszę jeszcze raz nie chodzi tu o to że Zlomikowi puściły nerwy, doskonale to rozumiem każdemu może się zdarzyć. Tylko o to że ten topic obecnie ma jedną z największych poczytalności na forum zobacz ile osób go przeczytało około 6 tys. Ja bardzo się z tego cieszę że znalazł się ktoś taki jak Zlomik mi zabrakło odwagi i chęci, ale jak już się znalazł i propaguje prawdziwy Team Work ciąży na nim dodatkowa odpowiedzialność a mianowicie człowieka bez skazy gdyż każde jego takie potknięcie będzie w szczególny sposób piętnowane publicznie, nie wiem może jak napisał orefest po prostu z zazdrości. Przyznaję Ci rację nie ma co tego ciągnąć w nieskończoność gdyż Zlomik w swoich postach już to naprawił. Na zakończenie powiem tylko tyle, jeśli zależy wam tj członkom DT aby mieć nowych dobrych członków squadu takie rzeczy nie mogą mieć miejsca.

Pozdrawiam,

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 17:01 

cristt.. no teraz tos mnie zalamal :)... ty wziales na powaznie ten tekst ?? no przeciez czlowieku... grasz ze mna 2 miechy i doskonale wiesz ze ponad polowa rzeczy jaka mowie na VOIP'ie to sa po prostu zwykle jaja.. :)..

nie lubie jak ktos wyciaga pochopne wnioski z tego co mowie.. nie wysluchujac calosci :)... nevermind.. nie bede sie tlumaczyl przed czlonkiem squadu.. pogadamy na voip'ie.. ale widze ze ty za powaznie do wszystkiego podchodzisz..

@gorefest.. nie wiem czy to byla ironia.. ale jesli mowisz to powaznie i pod moim adresem.. to jestes w wielkim bledzie... zadna woda sodowa do lba mi nie strzelila... bo naprawde ja to robie ot tak sobie... w pierwszym tygodniu od kupienia BF'a 2 i zapoznaniu sie z mozliwosciami tej gry... oraz po poznaniu wspanialego czleka o ksywie panczy(pl) postanowilismy wspolnie propagowac taka gre... poczatkowo bylo nas dwoch... dopiero potem z wlasnej woli ludzie zaczeli dolaczac do nas... wybacz.. ale to nie moja wina ze tak sie dzieje... jednak fala DT zaczela sie rozpszestrzeniac i chyba ciezko bedzie ja powstrzymac..

Ostatnio edytowano 29 sie 2005, 17:15 przez zlomik, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 17:04 

zlomik napisał(a):

Aaa jeszcze jedno.. ostanimi czasy w szeregach DT zaczal sie robic niezly burdel.. wina to i wylacznie moja.. bo do squadow o nazwie DT zaczynaja dolaczac rozne dziwne osoby ktorych zachowanie pozostawia wiele do zyczenia ( mowa wczesniej byla o kampieniu przy fladze i nieprzejmowaniu jej - to na pewno nie byl squad DT, o podkladaniu sie pod samoloty itp.. - to takze nie my ).
Czas najwyzszy podjac drastyczne kroki... squad DT to sa ci co sa wypisani w pierwszym poscie .. do innych ludzi prosze nie przyszywac idei DT.. a ja obiecuje ze szybko tacy delikwenci beda usuwani ze squadu. Poza tym jesli ja nie zakladam teamu tylko inni moi zaufani ludzie to prosze ich o wywalanie "innych" gosci ze squadu.. bo fakt.. DT ostninimi czasy troche podupadl.. czas odzyskac dobre mienie.. moze nie jest jeszcze za pozno...

Wyczerpująca wypowiedź :D Ja sie wbijam zawsze do DT jak jest miejsce i radzimy sobie moim zdaniem dobrze...wiec nie wiem o co loto :P Z Toba jeszcze zlomik nie gralem...ale mam nadzieje, że kiedyś staniemy razem w drużynie (chociaż z tego co słyszałem to kurde strach...opierdalanko całą parą :P ) . Łee tam...myśle, że trakie wywalanie obcego nicku z DT to niezbyt dobry pomysl...może jakaś wschodząca gwiazda?? :P ;)

EDIT: kurde jak mogłem zapomnieć...ostatni BARDZO (wg. mnie) UDANY dzionek w DT spędziłem z Dupa_blada (jako dowódca) i Killerkiem...było super, zgraliśmy sie piekielnie i dawaliśmy czadu ;) Pozdrawiam wyżej wymienionych :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 17:21 

zlomik napisał(a):
cristt.. no teraz tos mnie zalamal :)... ty wziales na powaznie ten tekst ?? no przeciez czlowieku... grasz ze mna 2 miechy i doskonale wiesz ze ponad polowa rzeczy jaka mowie na VOIP'ie to sa po prostu zwykle jaja.. :)..

oczywiście ze nie wzialem tego na serio...

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 17:36 

falcon_eye7 napisał(a):
Łee tam...myśle, że trakie wywalanie obcego nicku z DT to niezbyt dobry pomysl...może jakaś wschodząca gwiazda?? :P ;)

Nikt nie wywala z DT nowych tylko ludzi, którzy się nie sprawdzają w grze zespołowej (czytaj: mają w dupie drużynę). Jeśli się sprawdzisz to dołączysz do zasłużonych członków Dream Team`u :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 20:10 

dobra Wtorek bardzo prawdopodobne iż masz rację z tm że powinien każdy wyrażać swoją opinię ale pamiętajmy o tym żeby wszystko robić z umiarem a nie wypisywać i wypominać komuś błędzy przez kilka stron co już jest w pewnym sensie CHORE. Zlomik się usprawiedliwił i wszystko w porządku nie ma o czym gadać, bo po co? tak samo ze mną raz nabiłem pkt i już tego nie robie bo to żadna przyjemność i nie chce żeby ludzie zaśmiecali forum i wymyślali niestworzone rzeczy na mój temat bo tak na prawdę to nikt mnie z Was wszystkich na tyle nie zna żeby mnie osądzać :P Bogu dzięki...

P.S.
co do Ciebie Jabbah uważam, że się mylisz w tym co napisałeś o DT że kampimy przy fladze i nie możemy ich często obronić, mianowicie ma to miejsce bardzo żadko, ja nie miałem okazji jeszcze grac z takim składem DT który kampiłby przy fladze a jest to dość dziwne bo często gram. A co do bronienia flagi to już jest ABSURD ponieważ zawsze gdu ich bronimy to do upadłego i jak zauważam udaje nam się to i nie uważam żebyś mógł coś takiego pisać, inna sprawa kiedy to w przeciwnej druzynie jest Wilda ponieważ jak wiadomo jest to jeden z najlepszych klanów polskiej sceny, dlatego nie rozumiem jak taki ty Jabbah możesz się cieszyć że pokonujesz graczy porównywalnych do Ciebie jako noobów.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 20:27 

ej dobra skonczcie ten temat :P lepiej podajcie ip polskich serwow rankingowych :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2