Zygfryt napisał(a):
nabijacie posty co całkowicie zaśmieca forum
Zygfryt, Zygfryt, Zygfryt… zapomniał wół jak cielęciem był

. Piszesz że nabijamy sobie posty, czy nie pamiętasz kto jest mistrzem od nabijania pkt. w jakiejś grze nie pamiętam ale chyba z tego Topicu… Formu jest po to aby wyrażać swoje poglądy oczywiście szanując formowiczów !!! Jeśli uważasz inaczej załóż swoje prywatne forum na temat DT. Jestem pewien że Zlomikowi nie o to chodzi. Jak również zapewniam Cię że ani ja, ani
lady vicky czy
Hynol nie piętnujemy idei Zlomika, choć ja mogę wypowiadać się tylko za siebie gdyż nie dostałem prawa głosu abym mógł wypowiadał się za nich. Napiszę jeszcze raz nie chodzi tu o to że Zlomikowi puściły nerwy, doskonale to rozumiem każdemu może się zdarzyć. Tylko o to że ten topic obecnie ma jedną z największych poczytalności na forum zobacz ile osób go przeczytało około 6 tys. Ja bardzo się z tego cieszę że znalazł się ktoś taki jak Zlomik mi zabrakło odwagi i chęci, ale jak już się znalazł i propaguje prawdziwy Team Work ciąży na nim dodatkowa odpowiedzialność a mianowicie człowieka bez skazy gdyż każde jego takie potknięcie będzie w szczególny sposób piętnowane publicznie, nie wiem może jak napisał
orefest po prostu z zazdrości. Przyznaję Ci rację nie ma co tego ciągnąć w nieskończoność gdyż Zlomik w swoich postach już to naprawił. Na zakończenie powiem tylko tyle, jeśli zależy wam tj członkom DT aby mieć nowych dobrych członków squadu takie rzeczy nie mogą mieć miejsca.
Pozdrawiam,