Teraz jest 4 mar 2025, 08:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2005, 10:35 

macie problemy jak moja siostra... napisałeś posta pod wpływem kosmicznej energi to go puźniej przeczytaj :) bo głupie rzeczy się robią na forum. Panowie, jesteśmy Polakami i do tego graczami :) Dream Team jest z założenia po to, by uczyć się gry zespołowej nie koniecznie tylko z Polakami. Wczoraj w Navyfield kłuciłem się z Niemcem o Gdańsk... " Polacy ukradli gdańsk..." itp. teksty pod moją skromną osobę skierowane. miał chłopak szczęście, że mój angielski pozostawia wiele do życzenia ( jak i po0lski :P ). CHŁOPAKI APEL! nie kłućmy się bo są niemcy od tego :) Uczmy się i skopmy Niemcą dupy :) ( Joke )

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2005, 11:39 

Popieram w 100% zwłaszcza ze skopaniem niemcom dup :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2005, 12:16 

Dobra starczy tego. Bo już robi się totalna wolna amerykanka. Topic zamykać i koniec dyskusji bo już mnie mierzi jak to można z fajnej idei zrobić największe zło świata zupełnie jak w naszym rządzie, a już myślałem iż to tylko przypadłość polityków naszych jednak nie.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2005, 12:44 

Cytuj:
Dobra starczy tego. Bo już robi się totalna wolna amerykanka. Topic zamykać i koniec dyskusji bo już mnie mierzi jak to można z fajnej idei zrobić największe zło świata zupełnie jak w naszym rządzie, a już myślałem iż to tylko przypadłość polityków naszych jednak nie.

Wybacz ale nie rozumiem tej wypowiedzi. Politycy nie robia "zla" z fajnych inicjatyw jak np WOŚP bo by im to tylko zaszkodzilo. Politycy robia "zlo" z siebie nazwajem. Jedni obrzucaja miesem drugich i zamiast RAZEM pracowac DLA kraju bo tak powinno byc(teoria...) to wola WALCZYC o to kto RZADZI. Dzieki temu robia syf z wlasnej spolecznosci. Ludzie bowiem to widza,słuchaja i oceniaja.

TU jest troche podobna sytuacja. Powstala fajna inicjatywa(co do tego watpliwosci nie mial nikt) majaca na celu propagowanie i ukazywanie zalet TP Jednak z nieznanych mi powodow czesc osob, ktora nalezy do tej gromadki dostala swira. Uwazaja, ze ich sposob gry to ten JEDEN i WLASCIWY(a tak na prawde lonely wolf tez sie przydaje) i namaszczeni ta wiedza uwazaja sie za "lepszych". Wrogow maja za noobow(jesli wygrywaja) badz za cwaniakow(gdy przegraja) Chca decydowac o tym jak nalezy rozgrywac mape i o tym kto co bedzie robil i czym bedzie sie poruszal. Tak byc nie moze !! Panowie sie po prostu zagalopowali a widzac ich bluzgi i zachowanie(nie chodzi mi tylko o akcje z BH) nie mozna dojsc do innego wniosku jak "sloma z butow wystaje". Byc moze nie powinnismy miec im tego za zle bo z doswiadczenia wiem, ze cos tworzyc i nie skopac tego jezeli poza nami jesczze ktos inny macza paluszki jest bardzo ciezko. Jednak nie mozna przymykac oczu i chwalic. Bo skoro sa tu posty "dziekuje wspanialemu DT" i w ogole, a brakuje tylko "oddam wam moja corke/siostre" (dobra bo juz wyolbrzymiam :P) to maja prawo rowniez zlaezc sie posty krytyczne !!! KRYTYKA boli ale o ile ne polega na nawrzucaniu epitetow nie jest zla...

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2005, 12:58 

zlomik napisał(a):

@Morgus, nom4k... ale przeciez squad lider ma pelne prawo byc dumny z tego ze udalo mu sie wygrac ze swoim squadem... i nie musicie tego krytykowac... DT stara sie wprowadzic nie tylko idee team play'u.. ale takze jak najbardziej wczuc sie w swoje role ktora sa przypisane poszczegolnym czlonkom. Czasami naprawde odnosi sie wrazenie ze jest to elitarny squad do zadan specjalnych :P
]

no dobrze nomek juz pisal ze bez druzyny tego nie zrobi... ale powiedz mi po jasna chholere on to mowi i po jasna cholere jest tu ten topic. Kurna zalozcie sobie jakies wlasne forum drimtimowcow i tam sie chwalcie co kto dzis dobrego zrobil. dla tego kto sie najbardziej napracuje w danym dniu przeznaczcie kurna jeszcze nagrode.... moze byc nia sokowirowka. :P

Cytuj:
Widze naprawde ze niektorzy zaczynaja krytykowac idee DT a nigdy nie mieli "odwagi??" zagrac z nami w squadzie.. no wiec serdecznie zapraszam do DT zeby zobaczyc jak my gramy zespolowo...
.

wyobraz sobie ze raz bylem.... nic szczegolnego

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2005, 13:10 

A ja zapraszam do lig. tam zobaczycie co to teamplay klanu i jakie emocje budza sie gdy np wrog zaczyan wygrywac a jest to wazny mecz. Do FFA kazdy podchodzi jak do zabawy wiec o ile powaznie myslicie o TP powinniscie zlaozyc "klan" i grac chociazby sparingi z innymi. Nawet nie musicie miec treningow i brac udzialu w ligach. Ale to juz wam dawno doradzala Lady Vicki. Jak widac kobieta ma zawsze racje...poza momentami gdy jej nie ma ;>

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2005, 13:47 

Tu od początku chodziło o swietną zabawę na FFA z dobrym klimatem. Poprostu ktoś napisał pod wpływem energii jak to mu się zajebiscie grało w DT, że mu ktoś coś ukradł. Drugi ktoś to źle zinterpretował i voila mamy kilkudziesięcio stronicowy topic jak to polacy lubią się kłucić o dupe maryny.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2005, 14:33 

Potulny no masz racje. Im chodzilo o TP na FFA i dobra zabawe. DLatego to popieralem sercem i dusza. Ale skoro zrobili topic na forum ogolnopolskim zachecajac do zaangazowania w te akcje to sytuacja jak ta z bh itp nie maja prawa bytu. Juz pisalem, ze nie nalezy ich za to krytykowac. Kazdy kto np chcialby zrobic wlasny klan spotkalby sie predzej czy pozniej z takimi akcjami. Ciezko prowadzic jakas inicjatywe o czym wiem(a nie, ze "mocny w gebie tylko") bo rozne inicjatywy tworzylem z roznymi efektami. Szum i oczekiwania przerosly tworcow (wedlug mnie) i stad te problemy. Nalezy miec troche "kiepskowego dystansa" bo inaczej robi sie kicha

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2005, 14:59 

Morgus napisał(a):
Cytuj:
Widze naprawde ze niektorzy zaczynaja krytykowac idee DT a nigdy nie mieli "odwagi??" zagrac z nami w squadzie.. no wiec serdecznie zapraszam do DT zeby zobaczyc jak my gramy zespolowo...

wyobraz sobie ze raz bylem.... nic szczegolnego

No właśnie - tylko raz. Raz jest lepiej a raz gorzej więc zapraszam ponownie.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2005, 21:35 

Lailonn napisał(a):
Potulny no masz racje. Im chodzilo o TP na FFA i dobra zabawe. DLatego to popieralem sercem i dusza. Ale skoro zrobili topic na forum ogolnopolskim zachecajac do zaangazowania w te akcje to sytuacja jak ta z bh itp nie maja prawa bytu. Juz pisalem, ze nie nalezy ich za to krytykowac. Kazdy kto np chcialby zrobic wlasny klan spotkalby sie predzej czy pozniej z takimi akcjami. Ciezko prowadzic jakas inicjatywe o czym wiem(a nie, ze "mocny w gebie tylko") bo rozne inicjatywy tworzylem z roznymi efektami. Szum i oczekiwania przerosly tworcow (wedlug mnie) i stad te problemy. Nalezy miec troche "kiepskowego dystansa" bo inaczej robi sie kicha
Cieszę się, że osiągneliśmy consensus :D

ps. Jak ktoś mnie chce złapać słownikowym znaczeniem "consensus" niech sobie daruje użyłem go w potocznym znaczeniu używanym przez 99% populacji :>

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 20:22 

dzisiaj na mastuur taka sytuacja. strona mec-dream team w mecu, ja poza nim. widze ze na zdobytym przez nas ladowisku BH (usmc) pelno mecow. mysle pewnie czekaja na transport. ok, podjezdzam tam z dolnej bazy hmmve. trabie, zakrecam do powrotu i czekam zeby wskoczyli. podbiegaja z ladowiska ..i... tutaj najlepsze. za soba mam sciane budynku. a te mloty zamiast wsiadac we 3 staja przed maska. wszyscy 3 z Dream Team. po co? nie wiem . moze chcieli sprowokowac 3xtk? zeby zabrac hmmv? nie wiem jakimi sciezkami podaza ich rozumowanie. btw-oni czekali na bh (bedac w MEC, i z przejeta flaga... :roll: )
w kazdym razie, jezeli (w co watpie) gralbym jeszcze na .pl serwerze, plz nie zapraszajcie mnie do DrimTimu. Zlomik przy okazji usun mnie z tej "listy zasluzonych" bo jak dla mnie nie jest ona powodem do dumy.
pozdro dt i milej 'zabawy', mam nadzieje ze po przeciwnych stronach zawsze.

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 20:27 

no...hehe...mocne słowa :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 21:17 

nie wydawało mi się że jest to temat "księga zażaleń i pretensji do Dream Team", na prawdę proszę was jeżeli chcecie tu coś takiego cały czas pisać to załóżcie taki temat tu już wszyscy wiedzą że DT jest "złe niedobre i wogóle najgorsze co może być"

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 21:21 

hmm... o ile wiem temat powstał zeby (nie wiem jak zwykle :lol: ) jak większość tematów nie wiadomo po co a dyskusja przerodziła się w to (coś) i nikt już nie wie jak jest, na początku niby super ale nagle wszyscy zaczeli zauważać że niczym się nie różnią od innych dobrych team'ów, grają możę dobrze (nie wiem nie widziałem) ale robią głupaty jak wszyscy (prawie)

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 21:45 

Przsoi trafiłeś na jakichś trzech cieciów i od razu najeżdżasz na DT. Żebyś jeszcze zapamiętał ksywki tych gości...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2