Cytuj:
Dobra starczy tego. Bo już robi się totalna wolna amerykanka. Topic zamykać i koniec dyskusji bo już mnie mierzi jak to można z fajnej idei zrobić największe zło świata zupełnie jak w naszym rządzie, a już myślałem iż to tylko przypadłość polityków naszych jednak nie.
Wybacz ale nie rozumiem tej wypowiedzi. Politycy nie robia "zla" z fajnych inicjatyw jak np WOŚP bo by im to tylko zaszkodzilo. Politycy robia "zlo" z siebie nazwajem. Jedni obrzucaja miesem drugich i zamiast RAZEM pracowac DLA kraju bo tak powinno byc(teoria...) to wola WALCZYC o to kto RZADZI. Dzieki temu robia syf z wlasnej spolecznosci. Ludzie bowiem to widza,słuchaja i oceniaja.
TU jest troche podobna sytuacja. Powstala fajna inicjatywa(co do tego watpliwosci nie mial nikt) majaca na celu propagowanie i ukazywanie zalet TP Jednak z nieznanych mi powodow czesc osob, ktora nalezy do tej gromadki dostala swira. Uwazaja, ze ich sposob gry to ten JEDEN i WLASCIWY(a tak na prawde lonely wolf tez sie przydaje) i namaszczeni ta wiedza uwazaja sie za "lepszych". Wrogow maja za noobow(jesli wygrywaja) badz za cwaniakow(gdy przegraja) Chca decydowac o tym jak nalezy rozgrywac mape i o tym kto co bedzie robil i czym bedzie sie poruszal. Tak byc nie moze !! Panowie sie po prostu zagalopowali a widzac ich bluzgi i zachowanie(nie chodzi mi tylko o akcje z BH) nie mozna dojsc do innego wniosku jak "sloma z butow wystaje". Byc moze nie powinnismy miec im tego za zle bo z doswiadczenia wiem, ze cos tworzyc i nie skopac tego jezeli poza nami jesczze ktos inny macza paluszki jest bardzo ciezko. Jednak nie mozna przymykac oczu i chwalic. Bo skoro sa tu posty "dziekuje wspanialemu DT" i w ogole, a brakuje tylko "oddam wam moja corke/siostre" (dobra bo juz wyolbrzymiam

) to maja prawo rowniez zlaezc sie posty krytyczne !!! KRYTYKA boli ale o ile ne polega na nawrzucaniu epitetow nie jest zla...