Cytuj:
Pytales o rzeczy ktore moze zrobic snajper z inna klasa nie moze wiec Ci je wymienilem.
A ja ci odpisalem, ze twoje przyklady nie tycza sie TYLKO snajpera wiec:
Cytuj:
A twoje kontrargumenty sa bez sensu.
to zdanie jest bledne co wiecej:
Cytuj:
Bo powiedz mi na przyklad jak at albo sup moze sciagnac smiglowiec JEDNYM strzalem ?
strzelajac w czuly punkt albo w szybe co spowoduje smierc pilota. Supporter natomiast Jest jak jeepek tylko maly i slabo widoczny. Skutecznie moze zjechac ci hp i bedziesz wolal wiac niz go szukac.
Cytuj:
i powiedz mi jak inne klasy moga strzelac do przeciwnikow ktorych im komp nie pokazuje bez zooma.
ZASIEG WZROKU nie ma nic do uzywanej broni. Jedyne co daje ci snajperka to to, ze ten punkt hen tam jest wiekszy. Jednak ja nie musze widziec calego celu by do niego strzelac. Nawet jesli bedzie to 5 pikseli na krzyz to gwarantuje ci, ze jestem w stanie cie ubic tak jak ty mnie ze snajpy. BA ja moge cie zraszowac i rorzucic twoje bebechy na lewo i prawo
Cytuj:
Poza tym co to za argument , ze skuteczniej jest grac assaultem niz uzywac clamory ? Smile
a ty widziales kiedys granat/granatnik/c4/rakiete ? z BLISKA ? ;]
Cytuj:
- kwestia bylo co moze snajper czego inni nie moga.
a ja ci juz odpisalem, ze to co napisales bez problemu zrobia inne klasy. Natomiast NIKT nie zastapi medyka w leczeniu/wskrzesznaiu. Nikt nie zastapi supportera w dostarczaniu amunicji, anti tanka w walce z dobrze umocnoionym wrogiem a specopsa w robieniu zasadzek na pojazdy czy tez assaulta w walce z piechota(i jeepami) Co najwyzej moga sie te klasy uzupelniac. Natomiast Snajpera WE WSZYSTKIm mozna zastapic. Jeszcze nie widizalem by po przegranej walce jakas osoba mowila "cholera a to przez to, ze nikt nie chcial grac snajperem" natomiast o innych klasach widywalem takie teksty
Cytuj:
A co do skutecznosc to wszystko zalezy od sytuacji.
Jednak sytuacja, w ktorej snajper jest przydatny to koncowy lock bazy wroga gdzie lepiej ejdnak stosowac pojazdy i ciezkie argumenty wybuchowe
*Potulny:
Cytuj:
Możemy zrobić test ja sobie zalegne gdzieś pod krzakiem w odległości <200m zobaczymy czy mnie zauważysz. I czy trafisz i zabijesz 1 strzałem.
nie zobacze byc moze. Ale i ty bys mnie schowanego nie zobaczyl a kto widzi pierwszy cel ten czesto wygrywa. Zabic 1 strzalem zabilbym bym. bezproblemowo z granatnika z podskoku i w biegu. A czy ty tak poruszajacy sie cel trafisz w glowe ze snajperki? ;}
Cytuj:
Śmigłowce bardzo często wiszą na tyle stabilnie i dlugo, że można pięknie przymierzyć w pilota z m95 i w przypadku BH z każdej broni zdjąć załoge w przedziale pasażerskim.
Nie wiem gdzie ty grasz bo ja np najpierw sprawdzam okolice zanim zawisne tak bezstrosko. Moze dzieki temu snajper zdjal mnie tylko RAZ w tej grze gdy latalem heli. A bylo to gdy uczylem sie dopiero latac.
Smiem twierdzic, ze zanim ty wyjdziesz na pozycje i wymeirzysz do BH gunner cie zdazy rozerwac. Chyba, ze caly czas mowisz o sytuacjach gdy snajper jest gotowy i na pozycji a wrog niczym baran an rzez idzie mu pod celownik...
Ja chyba nie napisalem, ze snajper nie zabija. Ginalem od snajperow paredziesiat razy, no coz taka gra. Jednak tylko w sytuacji gdy byl lock mojej bazy a ja dostawalem na dzien dobry w leb po wyspawnowaniu. Jesli commander uzywa UAV snajper nie ma szans o ile wrog mysli.
Raz mialem akcje na Mashtur gdy jako snajper bronilem pierwszej flagi od helipada US. Lezac na dachu(flaga byla wroga) zdjalem okolo 20 typa, ktorzy niczego nie swiadomi pojawiali sie na tej fladze. Dopiero po chyba 4 minutach zostalem wypedozny artyleria ;]