Kirq ale czy ty nie widzisz, ze argumenty jakie podales sa pokroju "snajper moze strzelac" na co moje bylo "medyk tez" itp?
Cytuj:
PS. Mowa byla o walce na 200 metrow a nie o zabudowanym, zamglonym Karkand, wiec nie wycofuj sie teraz nagle tylko przyznaj mi racje.
Mowa byla o grze. Jak bedziesz kampil np na kubra dam(kupa sprzetu) snajperem to powodzenia. Wiekszosc jednak snajperow biega po mapach miejskich. Myslalem, ze to jest TAK OCZYWISTE, ze nie musze tego pisac. Coz mylilem sie...
Ale skoro to nie bylo dla ciebie oczywiste i analizowales sytuacje "gole pole. lezacy snajper. debil assaulter biegnie przed siebie" to skoncze z toba dyskusje bo nie ma sensu
Kirq jak mozesz uzywac argumentu 6 letniego dziecka. Ty, ktory na prosbe podania co moze snajper czego nie moga inni podal "moze bronic flagi" no bez jaj. bardzo cie prosze

Ty, ktory moje argumenty, ktore byly tak na prawde twoimi ale przestawionymi uznal za nie rzeczowe. n/c ;]
Uoviecka:
Bogu dzieki ty umiesz ;] Zawsze uwielbialem ludzi, ktorzy mowia jakto oni umieja a inni nie

jednak uwielbiam snajpera w kazdej grze gdzie wystepuje. Ale w BF2 to czysto for fun i mam only 149 kills :/
A od kiedy to inne profesje sa tak bardzo widoczne? Gwarantuje ci, ze specops w krzakach jest tak samo malowidoczny jak snajper. ta widocznosc zalezy od otoczenia na jakim sie znajdujesz...
Cytuj:
Na Kubra Dam ubijam regularnie okolo 20 sztuk i pare smiglowcow
a ja na kubra dam jestem jednym z tych heli i zabijam srednio duzo wiecej jak 20 w tym zaczajonych snajperow a mimo to ani razu nie zestrzelono mnie
Cytuj:
To co odroznia snajpera od innych klas: kiedy dziala jest niewidoczny.
To ja cie zapraszam do gry chocby z panami z Wildy. W koncu znani sa ze swojej gry na wysokim poziomie. Ale jesli cie nie zobacza to ich zloisz i osmieszysz ! Toz to bedzie rewolucja a zaklady dadza c ifortune...
Snajper jest strasznie nie widoczny:
-scan
-uav
-czerwone kreski na ekranie w miejscu skad oberwalismy
ja chyba gram w inna gre bo u mnie te 3 w/w argumenty skutecznie udupiaja snajpera, ktory zazwyczaj ginie po 1-2 zabiciach...
na koniec powiem, ze ciesze sie, ze Ty umiesz grac snajperem :} Gratuluje opanowania tej tajnej sztuki. r3sp3ct