Kirq, racja. Moj blad. Pisal to Uoviecka. Zwracam honor.
Mordoklej jakiego klauna?

CO ty chlopie opowiadasz. Klauna mogles z siebie zroic conajwyzej ty atakujac osobe, ktora podsumowala topic. Dalej w swoim ciasnym rozumku nie widzisz, ze moje wypowiedzi raz, ze sa trafne bo byly (powtarzam sie) zebraniem WASZYCH wypocin a dwa, ze prawdziwe bo taka jest ta gra.Nie musze miec 500 kilsow ze snajpy by ja oceniac. Starczy mi te 150. Do tego doloze z 3-4x tyle zabic snajperow...
Klauna moze zrobic z siebie ktos kto rozpowiada jakto masowo zestrzeliwuje cobry a juz paru snajprow tu tak powiedzialo. Co po prostu jest ogromnym minieciem sie z prawda o czym kazdy kto gra dluzej niz miesiac wie.
Jesli by zakaldac, ze macie racje to wynika, ze snajper jest skuteczny tylko gdy z dala od flagi kampi w najlepsze. Wtedy moze cobra jakas zawisnie akurat cudem przodem do niego na odpowiedniej wysokosci. Sry ale ktos kto cala runde widuje 3-4 wrogow nie moze mowic o swojej skutecznosci.
podkreslam:
Sami plakaliscie tu 19 stron. Ja przyszedlem i podsumowalem wasze posty za co mnie masowo zaatakowano.
Hipokryzje mordokleja, ktory sam plakal jak dziecko konczac, ze teraz juz biega jako specops pozostawie bez komentarza...