Teraz jest 26 lis 2024, 07:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 52  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 00:07 

O kurcze :) Stary , jestes wielki !! :) wysle linka do tej strony forum kilku znajomym, bedzie kupa smiechu :)

PS. Pozwol ze osoby postronne ocenia kto wygral dyskusje, bo z tego co widze ty w swoim mniemaniu jestes najlepszy na swiecie we wszystkim. A argumeny innych okazuja sie " ponizej dna". ROFL

Ostatnio edytowano 31 sie 2005, 00:11 przez Kirq, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 00:10 

ja paru swoim juz rozeslalem ale uwierz nie chcesz poznac ich komentarzy o tej dyskusji. Zreszta i tak bys je zignorowal ;>

A jesli bawi cie to, ze radze ci sie leczyc na glowe skoro swiat wirtualny via forum wywoluje w tobie nienawisc to chcialbym sprostowac. Nie do psychologa a do psychiatry :}

Ps. zrobilem sobie nawet nowego avatara special for you. No nie tylko dla ciebie ale ogolnie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 00:24 

Lailonn napisał(a):
Dlatego argument typu "Mozna bronic flagi" uznawalem za smieszny i odpowiadalem, ze medyk zrobi to lepiej.

To jeszcze tak tylko na koniec :) powiedz mi w ktorym momencie ja napisalem argument na korzysc snajpera o tresci " Mozna bronic flagi" ? :) Jest wiecej takich niescislosci i nielogicznosci w Twoich chaotycznych wywodach ale nie bede grzeba bo pora walnac w kimono.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 01:58 

Rozsyłanie znajomym do ocenienia zazwyczaj mija się z celem gdyż takie osoby są stronnicze nie chcąc urazić swojego znajomego mówiąc iż nie ma racji ;)

ps. proszę zauważcie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 04:27 

Lailonn.. "nie ucz ojca dzieci robic"`chcialoby sie powiedziec.. Masz taka wiedze o snajpieniu w BF2 jak ksieza o seksie. Jak oni czerpiesz z bogatego doswiadczenia :twisted: Facet, zrobiles w tym topicu z siebie klauna i nawet tego nie widzisz.. Pograj snajperem tak jak reszta tu wypowiadajacych sie i dopiero wlacz sie do dyskusji. Ewentualnie zadawaj pytania, bo widze ze bardzo malo wiesz, a sa tu gracze ktorzy ci "lopatologicznie" wytlumacza jak ta klasa sie gra zeby byla skuteczna i dobra dla zespolu. I nikt z tych ludzi nie twierdzi ze snajper to klasa doskonala,bo ma swoje wady, ale nikt z nich nie uwaza jej za klase bezuzyteczna, ktora mozna zastapic (wg twoich slow - medykiem) :wink:

Do reszty ludzi.. Przestancie odpowiadac na jego posty bo on i tak niczego nie rozumie jak widac. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 05:54 

Hynol napisał(a):
Dobra. Tylko wytłumacz mi skąd tak dokładnie wyliczyłeś te 3,5 %? Szczególnie tych 50 promili jestem ciekaw.

Ironia, przenosnia, chec rozladowania napiecia dyskusji? Ale zapomnialem ze to trudne pojecia. Ok, dostosuje sie i bede pisal tylko 'lol' 'trol' 'noob' :)
btw-0,5%, to inaczej PIEC promili nie 50

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 06:23 

Kirq, racja. Moj blad. Pisal to Uoviecka. Zwracam honor.

Mordoklej jakiego klauna? :D CO ty chlopie opowiadasz. Klauna mogles z siebie zroic conajwyzej ty atakujac osobe, ktora podsumowala topic. Dalej w swoim ciasnym rozumku nie widzisz, ze moje wypowiedzi raz, ze sa trafne bo byly (powtarzam sie) zebraniem WASZYCH wypocin a dwa, ze prawdziwe bo taka jest ta gra.Nie musze miec 500 kilsow ze snajpy by ja oceniac. Starczy mi te 150. Do tego doloze z 3-4x tyle zabic snajperow...

Klauna moze zrobic z siebie ktos kto rozpowiada jakto masowo zestrzeliwuje cobry a juz paru snajprow tu tak powiedzialo. Co po prostu jest ogromnym minieciem sie z prawda o czym kazdy kto gra dluzej niz miesiac wie.

Jesli by zakaldac, ze macie racje to wynika, ze snajper jest skuteczny tylko gdy z dala od flagi kampi w najlepsze. Wtedy moze cobra jakas zawisnie akurat cudem przodem do niego na odpowiedniej wysokosci. Sry ale ktos kto cala runde widuje 3-4 wrogow nie moze mowic o swojej skutecznosci.

podkreslam:
Sami plakaliscie tu 19 stron. Ja przyszedlem i podsumowalem wasze posty za co mnie masowo zaatakowano.

Hipokryzje mordokleja, ktory sam plakal jak dziecko konczac, ze teraz juz biega jako specops pozostawie bez komentarza...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 06:26 

Biegam wszystkim bo kazda klasa jest wartosciowa...

Nikt cie o podsumowanie nie prosil, szczegolnie ze podsumowanie bylo nietrafne. Facet.. ty jestes zajebisy przypadek :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 06:46 

Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, które służy do wymiany informacji, poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
Wikipedia

Dyskusja to rozmowa ludzi o ROZNYCH pogladach. SLuzy wymianie pogladow. Nie jest to natomiast kolko rozancowe grupki osob, ktore rozmawiaja:
a) "ale to straszne"
b) "fakt, fatalnie"
c) "no macie racje"
d) "kiepsko to widze"

O czym czesc osob tu obecnych nie wie ;]

Cytuj:
Biegam wszystkim bo kazda klasa jest wartosciowa...

Ale skoro snajper tak roxi to czemu nie grasz tylko nim? Bylbys przeciez swietnym wsparciem dla teamu.

Cytuj:
Nikt cie o podsumowanie nie prosil

Na forum nie potrzebne sa zezwolenia do wypowiedzi. A juz na pewno nie twoje synku :wink:

Cytuj:
bylo nietrafne

Nietrafne choc tak an prawde nie nalezalo do mnie ale m.in. do ciebie. Ciekawe...

Cytuj:
ty jestes zajebisy

i tego sie trzymajmy :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 06:58 

Facet, pojecia nie masz o tej klasie wiec nie ty jestes od podsumowania na co sie strasznie sililes i ci nie wyszlo. Gadac ********* na forum kazdy moze i nikomu zabronic tego nie mozna ale ty jestes niewatpliwie w tym liderem.

Rzucasz sie co to ty nie portafisz a wszyscy piszacy w tym watku sa lepsi od ciebie. Chcesz dowodow.. zagraj z ktoryms z nas zamiast pitolic 3 po 3 jak kobieta cierpiaca na menopauze.

Synka to ty sprobuj sobie splodzic. Niezly burak z tego wyjdzie, o ile w ogole jakas panna zdecyduje sie poswiecic zeby cie "rozdziewiczyc".

Dla mnie jestes tylko forumowy pyskacz. Chcesz cos udowodnic to zagraj. Jak dla mnie EOT z tym cieciem.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 10:53 

Podsumowanie wyszlo i to ladnie. Niestety nie trafilo do ludzi z mniejszym IQ od pietruszki.

Gdybys umial czytac, czego od ciebie nie wymagam bo nie jestem sadysta...bys zauwazyl, ze nigdzie nie pisalem jak to ja potrafie grac ta klasa. Fakt iz jest malo uzyteczna sprawil, ze nie mam ochoty siedziec nad tym pare h i sie wkurzac na to cyz tamto. Gra ma sprawiac przyjemnosc. Niewatpliwie sa tu snajperzy O WIELE lepsi odemnie. Toz to zadna filozofia.

Ba ja nawet nie biadole. Nie grywam za bardzo snajperem wiec o co mam biadolic? Dla mnie moglo by tej klasy w ogole nie byc i tez bym zyl :} Ale topic jest na temat mozliwosci i skutecznosci snajpera a nie o tym kto nim gra.

Z mojego synka raczej burak nie wyjdzie. 50% genow przejdzie od mojej kobiety wiec sie o to nie martwie. Bo sobie poza trudnym charakterem(dla czesc isoob) nic zarzucic nie moge ;] Ty biedaczku nawet tych 50% normalnych genow nie miales...smutne :[ Ale moze stad twoj tekst o menopauzie. Dodam tylko, ze w tym wieku nie powinno sie zachodzic w ciaze bo to juz za pozno. Potem wychodza takie mordokleje :<

Ja jestem forumowy pyskacz to kim ty jestes skoro potrafisz tylko wyzsikami rzucac? Co jak najbardziej lamie zasady forum. Krzyzyk na droge.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 12:22 

Przepraszam ale czy moglibyście obrzucać się błotem na pm lub w innym topicu. Dziękuję za zrozumienie.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 12:26 

Dokładnie! Od dwóch stron czytam waszą twórczość i rzygać mi się chce!!
Skończcie to i wróćmy do tematu, a wy spiknijcie się na gg albo na skype i tam się poobrzucajcie błotem. EOOT!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 12:53 

dzieki takim jalowym dyskusjom fajny topic bedzie zamkniety...
wymiencie sie numerami gg i tam sobie podyskutujcie nad szlachetna i wyborowa klasa jaka jest niewatpliwie snajper.
Nie musicie poddawac pod publike waszych argumentow.. bo to i tak nic nie da..
powiem jedno.. snajperzy kochani.. trzymam za was kciuki.. bo to naprawde najtrudniejsza profesja w grze... powodzenia na polu walki i chwaly :)

Lailonn co do ciebie... to twoje teorie opieraja sie widocznie na "gownianych" snajperach nic nie wartych... ciekawe jak zmienisz zadnie jak trafisz na naprawde dobrego snajpera ... ( ja juz pare razy trafilem i nabralem powaznego szacunku do tej wlasnie klasy ). Uwierz mi.. potrafie snajpera z polowy mapy sciagnac za pomoca recznej wyrzutni rakiet ( to dla mnie nie problem.. ) ale problemem jest prawidlowe namierzenie snajpera.. bo zanim ty wypatrzysz dobrego snajpera ktory zmienia po strzale albo dwoch miejsce bytu.... to w zyciu go bez pomocy commandera nie uwalisz.. :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 13:13 

Celem mojej wypowiedzi nie byla awantura i nie ja ja zaczalem wiec pretensje kierujcie w inna strone.

Zlomik ja nie napisalem, ze snajper to klasa, ktora jak wybierzesz to juz masz fragrate 0.001. Napisalem(co i wy pisaliscie) ze jego oplacalnosc jest zbyt mala. Snajper powinien siac strach wsrod piechoty a nie chec zajscia i dzgniecia nozem. Zobaczcie sobie takie AA(ktore aspekt snajperski ma super, zreszta OPF tez) Tam do snajpera to sie wybiera w 2-3 osoby i to pod oslona dymna do tego prowadzac ogien zaporowy. W bf to po prostu ludzik, ktory w prowadzeniu wiele wymaga ale malo oferuje w zamian. Nie mialbym nic przeciwko podkreceniu jakos tej profesji, tak by byla w czyms niezastapiona. Przydalby sie wiekszy zoom tak na dobry poczatek. Sytuacja sie lekko zmieni jesli udupia w patchu podskakiwanie(ktorego wiekszosc nie lubi) Wtedy snajper bedzie mogl latwiej trafiac i skuteczniej walczyc.

Co do pomocy commandera to przeciez o tym pisalem. Przez jego uav niem a bfie czegos takiego jak zaskoczenie czy taktyka. Jest to zwiad z powietrza wiec imo powinien nie dzialac wewnatrz budynkow. Jelsi by wiec pokazywal tylko wrogow na otwartej przestrzeni to by byl do zniesienia. A takto malo kiedy zdaza sie by commander totalnie nic nie robil i nie scanowal terenu.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 52  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2