Basic_M napisał(a):
Mnie wkurza m.in.:
4. Ostatnia rzecz to odblokowałem sobie PKM i jestem zawiedziony. Spodziewałem się że lepsza broń to lepsze parametry ale narazie nie widze żadnej różnicy w działaniu tego typu broni.
no nie zgodzę się, wczoraj po niesamowitych bólach zdecydowałem się na PKM a nie na G3 i poszedłem na Sharqui na spróbowanie - kosi jak marzenie, dużo lepiej niż podstawowe bronie supporta
a co do punishów za roadkille na teammates - ostatnio mi się nie przytrafiają o dziwo, czasem nawet ktoś przeprosi jak podlezie pod koła (ja przepraszam przynajmniej)
Zlomik---> daj sobie spokój z tymi egzekucjami, bo tylko -4 w punktacji, a pacan i tak musi się nauczyć grać. Zresztą chociaż dobrze, że latał, albo strzelał - ja miałem sytuację, że kolo się wbił na commandera, a potem zginął, nie wybrał spawna i poszedł sobie dłubać w nosie - a punkty mu się nabijały, bo team grał nieźle - tylko nie głosował:( takiego to nawet zabić nie można
amon
Sprawdzone na dwoch kartach,wczesniej mialem 6600gt extreme od 2 dni mam 7800gtx i to samo.Wiec to chyba raczej buraki z gry.
może coś nie tak ze sterami? też mam 6600GT extreme i nic takiego nie zauważyłem...