Teraz jest 4 mar 2025, 18:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 13:11 

na kubra dam, bylem pilotem cobry, jeep mecu dokonal na mnie abordazu ze skutkiem smiertelnym dla obu stron. delikatnie mowiac bylismy z moim strzelcem 'troche' zdziwieni cala akcja :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 13:26 

ale samolotem nie zawisniesz i za szybko latasz by cie ktos klepnal w ten sposob :P Ale jesli kiedys tak zgine to na prawde cos super wymysle dla tego ludzika. No nie wiem, napisze sonet ku jego chwale or sth :D

zlomik commander bez problemu moze grac aktywnie. Jezeli jest na tyle dobry by nie zaniedbywac obowiazkow commandera. A zamiast prosic o arty nalezy mu wytlumaczyc o co biega bo to pewno noobek i sie podjaral wlasnie, ze ma arty ;P Tlumaczenie zazwyczaj dziala.

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 13:46 

Nie żebym się czepiał słówek, ale zawisne samolotem zwłaszcza F35 ;) innymi sądze też by się dało choć ciut ciężej :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 13:55 

PotulnY napisał(a):
Nie żebym się czepiał słówek, ale zawisne samolotem zwłaszcza F35 ;) innymi sądze też by się dało choć ciut ciężej :D

Mylisz się.W tej grze to jest samolot F35b :P

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 14:13 

Wybacz iż napisałem po grudzie bez "b" ;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 14:49 

A mnie wpieniaja bledy w grafice :evil: Snajper je szczegolnie widzi przez lunete>np.wszystkie krzaczki i drzewa ktore sa b.daleko maja w miescu polaczenia pnia z ziemia biala migajaca obwolute(widac takie buraki przez snajperke) Belki do ktorych sa przybite ploty(drewniane) tez dziwnie migaja.
Wiec pytam szczegolnie snajperow nie wpienia to was? Sprawdzone na dwoch
kartach,wczesniej mialem 6600gt extreme od 2 dni mam 7800gtx i to samo.Wiec to chyba raczej buraki z gry.

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 14:50 

Basic_M napisał(a):
Mnie wkurza m.in.:

4. Ostatnia rzecz to odblokowałem sobie PKM i jestem zawiedziony. Spodziewałem się że lepsza broń to lepsze parametry ale narazie nie widze żadnej różnicy w działaniu tego typu broni.

no nie zgodzę się, wczoraj po niesamowitych bólach zdecydowałem się na PKM a nie na G3 i poszedłem na Sharqui na spróbowanie - kosi jak marzenie, dużo lepiej niż podstawowe bronie supporta

a co do punishów za roadkille na teammates - ostatnio mi się nie przytrafiają o dziwo, czasem nawet ktoś przeprosi jak podlezie pod koła (ja przepraszam przynajmniej) :)

Zlomik---> daj sobie spokój z tymi egzekucjami, bo tylko -4 w punktacji, a pacan i tak musi się nauczyć grać. Zresztą chociaż dobrze, że latał, albo strzelał - ja miałem sytuację, że kolo się wbił na commandera, a potem zginął, nie wybrał spawna i poszedł sobie dłubać w nosie - a punkty mu się nabijały, bo team grał nieźle - tylko nie głosował:( takiego to nawet zabić nie można :|

amon Sprawdzone na dwoch kartach,wczesniej mialem 6600gt extreme od 2 dni mam 7800gtx i to samo.Wiec to chyba raczej buraki z gry.

może coś nie tak ze sterami? też mam 6600GT extreme i nic takiego nie zauważyłem...

Ostatnio edytowano 1 wrz 2005, 14:53 przez ImRo|Keyser.Soze, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 14:53 

a jeszcze jedno,zdazylo sie wam przejechac swoim wlasnym pojazdem ? :evil: wysiadam z wozu a on lekko do tylu i leze :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 15:05 

amon napisał(a):
A mnie wpieniaja bledy w grafice :evil: Snajper je szczegolnie widzi przez lunete>np.wszystkie krzaczki i drzewa ktore sa b.daleko maja w miescu polaczenia pnia z ziemia biala migajaca obwolute(widac takie buraki przez snajperke) Belki do ktorych sa przybite ploty(drewniane) tez dziwnie migaja.
kartach,wczesniej mialem 6600gt extreme od 2 dni mam 7800gtx i to samo.Wiec to chyba raczej buraki z gry.

przereinstalowałeś windowsa po mianie grafy???
jak nei to się niedziwie, co z teg ze gf, reinstaluj powinno zniknać.

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 15:09 

A mnie wkurza to, że walnąłem dziś z naziemnej wyrzutni ppanc. w jeepa a rakieta srrru przez jeepa i panu Bogu w okno :evil:
Jeszcze większe kuriozum: Biegnę do flagi a tu jeep wyjezdza i jedzie prosto na mnie. Ja spokojnie kładę się na glebę, wyciągam bazookę, przymierzam, walę a rakieta pod jeepem przelatuje. Jepp dalej na mnie naciera i... przejechał nade mną :shock: Wkurzyłem się, że go nie trafiłem i cieszyłem się, że mnie nie zabił :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 15:37 

Vesp3r napisał(a):
amon napisał(a):

przereinstalowałeś windowsa po mianie grafy???
jak nei to się niedziwie, co z teg ze gf, reinstaluj powinno zniknać.

>>>przeciez napisalem "Sprawdzone na dwoch
kartach,wczesniej mialem 6600gt extreme od 2 dni mam 7800gtx i to samo"
Czytaj uwaznie! Nie dziwie sie ze nie widzisz w grze przez snajperke tych bledow.Skoro nie widzisz co pisze :lol: Chodzi o obiekty ktotrych normalnie bez lunety prawie nie widac.Engine gry uwaza ze skoro ktos jest
tak daleko robi z nimi rozne sztuki zeby gra lepiej dzialala.Szkopul w tym ze przez lunete mozna je siegnac i wylaza taki kwiatki :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 15:43 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
Basic_M napisał(a):
Mnie wkurza m.in.:

4. Ostatnia rzecz to odblokowałem sobie PKM i jestem zawiedziony. Spodziewałem się że lepsza broń to lepsze parametry ale narazie nie widze żadnej różnicy w działaniu tego typu broni.

no nie zgodzę się, wczoraj po niesamowitych bólach zdecydowałem się na PKM a nie na G3 i poszedłem na Sharqui na spróbowanie - kosi jak marzenie, dużo lepiej niż podstawowe bronie supporta

a co do punishów za roadkille na teammates - ostatnio mi się nie przytrafiają o dziwo, czasem nawet ktoś przeprosi jak podlezie pod koła (ja przepraszam przynajmniej) :)

Zlomik---> daj sobie spokój z tymi egzekucjami, bo tylko -4 w punktacji, a pacan i tak musi się nauczyć grać. Zresztą chociaż dobrze, że latał, albo strzelał - ja miałem sytuację, że kolo się wbił na commandera, a potem zginął, nie wybrał spawna i poszedł sobie dłubać w nosie - a punkty mu się nabijały, bo team grał nieźle - tylko nie głosował:( takiego to nawet zabić nie można :|

amon Sprawdzone na dwoch kartach,wczesniej mialem 6600gt extreme od 2 dni mam 7800gtx i to samo.Wiec to chyba raczej buraki z gry.

może coś nie tak ze sterami? też mam 6600GT extreme i nic takiego nie zauważyłem...

>>>na zupelnie innym kompie z karta 5200 w singlu tez to widze :wink: jak wiesz o tym to na pewno to teraz zczaisz. :D to na bank wystepuje. Przed snajperem nic sie nie ukryje.Wejdz wysoko na jakas gore i przyceluj po obiektach ktore sa b. daleko (laczenia drzew z podlozem) 100procent :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 15:43 

amon napisał(a):
Chodzi o obiekty ktotrych normalnie bez lunety prawie nie widac.Engine gry uwaza ze skoro ktos jest
tak daleko robi z nimi rozne sztuki zeby gra lepiej dzialala.Szkopul w tym ze przez lunete mozna je siegnac i wylaza taki kwiatki :twisted:

Możesz kombinować z przestawieniem Z-Bufora na 32 bity w sterownikach karty (nie miałem geforca, ale pewnie gdzieś to tam jest). Może pomoże, a może nie...ale spróbować zawsze warto ;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 15:49 

Blood napisał(a):
amon napisał(a):
Chodzi o obiekty ktotrych normalnie bez lunety prawie nie widac.Engine gry uwaza ze skoro ktos jest

Możesz kombinować z przestawieniem Z-Bufora na 32 bity w sterownikach karty (nie miałem geforca, ale pewnie gdzieś to tam jest). Może pomoże, a może nie...ale spróbować zawsze warto ;)

>>zaznaczam ze to jest malo widoczne i wiekszosc ludzi mogla to przeoczyc.stery mam ok! To jakis burak z tej gry.Widzialem to na roznych kompach z roznymi grafikami(wszystkie nvidi) Z-bufora poszukam to spr. A tu daje screena jak to wyglada.http://img97.imageshack.us/my.php?image=screen0010gl.jpg

Ostatnio edytowano 1 wrz 2005, 17:36 przez amon, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 17:00 

Lailonn napisał(a):
DeV ale granatnik to nic innego jak granat tylko wystrzeliwywany. Granat moze zabic 8 to i granatnik moze...

AT sluzy do walki z pojazdami, gdyby jego dzialko bylo skuteczniejsze na piechote to by byl najmocniejsza klasa w grze. A EA musialo jakos to zbalansowac...

Tak faktycznie, a tak assault jest najsilniejszą klasą... aha no i granatnik niszczy zdecydowanie za szybko pojady typu Vodnik, FAV

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2