lady vicky napisał(a):
Skoro nie grałeś żadnej klanówki - nie jesteś w żadnym klanie - i nie będziesz grałtakże na tym Lanie, to nie rozumiem dlaczego próbujes zprzeforsować swoje chore pomysły na tego lana?
To nie tak Lady Vicki. Ja nie próbuje forsować tego zeby najbliższy LAN byl 16vs16 czy 32vs32.
Ja tylko najpierw wypytałem jak takie LAN party teraz wygladaja, dwa wysnulem hipoteze ze wieksze druzyny niz 8mioosobowe sa przez forumowiczow krytykowane glownie ze wzgledu na problem ze zorganizowaniem takiej ilosci eliteskillowych klanowiczow i zgrania tego. Teamspeak by sie nie sprawdzil, trzeba by korzystac z syatemu dowodzenia w BF,m totalnie zmienic podejscie, inaczej trenowac itp - wszystko od nowa.
Wiekszosc osob tak czy inaczej potwierdzila ze ilość klannerów plus ich zgranie jest glownym problemem w rozegraniu wiekszego meczu. Problemem o ktroym nikt nie wspomnial byl by też podział nagrody..
Pare osob grajacych FFA potwierdzilo ze wola grac na wiekszych mapkach w wiecej niż 8 na teram osob.
lady vicky napisał(a):
Fakt że rozgrywka 8vs8 nie jest tak pasjonująca jak 32vs32, ale to pierwsze jest łątwiejsze do zorganizowania niż to drugie
Ja NIE TWIERDZE zrobmy LAN na 32vs32 czy 16vs16.
Ja tylko mowie ze rozumiem problemy ale BF na 8vs8 wiele traci. To tak jak bys Lady Vicki miala Porsche, ale jezdzila tylko na jedynce, i tylko po podworku. Masz Porsche. W jeździe na jedynce po podworku jesteś najlepsza w kraju. Sek w tym, że ten samochód lepiej daje sobie radę na szybkich drogach, najlepiej na niemieckich autostradach.
Ja nie mowie zrezygnujmy z jazdy na jedynce po podworku, skoro drogi mamy jakie mamy i nieiwle osob bylo by (w tej chwili) sklonnych do wyscigow po autostradzie lub wrecz torze z uwagi na takie czy inne ograniczenia. Ja to rozumiem, i rozgrywki gdzie byly by 2-3 klany faktycnzie nie maja sensu.
lady vicky napisał(a):
Nie look, on grał jedynie FFA i własnie stamtąd czerpie te swoje 'mądrości'

Si seniora.

Gram jedynie FFA na klany mi nie daje czasu praca... Nigdy nie bede mial czasu na zdobycie skilla na poziomie Elite, może na emeryturze, ale to dej jeszcze troche

Możecie mnie z tego względu "jechać", ale najlepiej to robić za pomocą konkretnych argumentów (których co bym nie mówił trochę było), niż - nie jesteś klaner to jesteś lama.
Ja tylko mowie, że z uwagi na ograniczenia narazie nie do przeskoczenia, wciaz jestesmy na tym samym podworku i wciaz nie wrzucamy dwojki.
Po prostu mam nadzieje ze bedzie pokazik BF2 32vs32 lub przynajmniej 16vs16, a z czasem rozwina sie turnieje reprezentacji poszczegolnych Państw ktore beda jednoczesnie forma nagrody (w przypadku wyjazdu do jednego kraju) dla np. 3 najlepszych klanów z danego kraju.
Tymbardziej że by grać Mistrzostwa Świata np. z koreańczykami, wcale nie trzeba jechać do korei. Starczyło by zrobić imprezę podczas jakiejś imprezy związanej z grmai komputerowymi, gdzie np. w centrum Expo zgromadziły by się grające klany (reprezentacja narodowa) plus widownia. Widze kilkanascie problemów logistycznych ale i kilka róznych formuł jak mogło by się to odbywać..... Sam bym mimo braku czasu poszedł na taki meczyk czy serię meczy.