Tom@s napisał(a):
Mamy możliwość grania w więcej osób i dlatego sobie gramy (zazdrościsz?),
waszych, 2 przegranych ? czy jedynych wygranych walkowerem ? bynajmniej nie.
Tom@s napisał(a):
a moje "ale" co do systemu jest tylko dlatego, że nie podoba mi się on, ot co... Mam prawo się na ten temat wypowiedzieć i to robię, zwłaszcza, że owa kwestia została poruszona...
Ja chcialbym tylko zauwazyc, ze to nie jest topic traktujacy o tym, ktory tryb jest fajniejszy... czy tez ktora klasa lepiej grac... po 2 stronach organizatorom juz nie bedzie sie chcialo czytac tego nic nie wnoszacego belkotu.. rownie dobrze moglibysmy pisac dlaczego snajper ma 2 claymory a nie 5...
Wszystkie lany do tej pory byly rozgrywane po 8 osob - nie dlatego bo tak jest fajniej... ale tak latwiej jest zgromadzic klanom graczy... przypominam tez, ze w tym okresie wszystkie klany graly w cb i we wszystkich innych rozgrywkach po 10! I kazdy wiedzial, ze po 8 wcale nie jest fajnie rozgrywac mapki... ale nie bez powodu kazdy z ochota przystal na granie ze zmniejszona iloscia... roznica miedzy bf42/v a 2 jest taka, ze tutaj gra sie po 8 (male mapy) lub wiecej (duze mapy) i odziwo kiedy po raz pierwszy granie 8vs8 nie wiaze sie wlasciwie z zadnymi wyrzeczeniami - nagle powstaje problem...