Teraz jest 29 lis 2024, 12:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 19:10 

Jak bym wiedział ze w Poznaniu było lanparty bym tam był.
Choq mi poweidział coś o tym i miałem pompe że tam było lanparty xD miejsce fajne ale z tymi kompami zawsze tam byl problem ;)

Najlepszy pomysł co do sterów na lanparty to by organizatorzy poinstalowiali stery od sprzętu odrazu, ale jak na jednym kompi ebedzie 5 sterów od myszek to bedzie burdel :/

bcj - widzialem zaangarzowanie EA na PGA i poprostu boje sie troche :/

wracając do tematu.
Czyli organizujemy wewnątrz klanową ankiete teraz i się ją jak co updatnie, wtedy będiz emożna łądnie tryb wybrać bo bedziemy wiedzieć ilu graczy jest, tak ?

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 19:39 

Jak ja kocham jak ludzie nia mający o niczym pojęcia się wypowidają :)

Co do ciebie Vesp3r nie pchaj sie tam gdzie nie jesteś potrzebny bo tylko wprowadzasz zamęt. Jak widać nie masz pojęcia jak do tej pory wygladały nasze lany i ich organizacja.

Chesz rób sobie jakieś ankiety tylko po co? Póki co jesteście jedynym klanem który nie chce grac 8vs8 ( bo poprostu nie gra tego trybu) i to wy staracie się robic problem ( uprzedzam pytanie skąd wiem, tak rozmawiałem już z większoscią klanów i chca grać 8vs8).

Tak właściwie to sobie piszcie tu co chcecie i tak nieczemu to nie służy i nikt tego nie będzie czytał. Takie sprawy załatwia się inaczej nie na tym forum i nie z tymi osobami...

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 20:19 

Dobra jak bedzie 8 z DREAM TEAM to ja postaram sie abym byl . Pogadam z mamuska i sie zobaczy

Ps : Ile trzeba liczyc na wpisowe , jedzienie, picie itp . Bo jak cos to bedzie moje 1 Lan party

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 20:30 
Oldboy Battlefield.pl

Kaspar napisał(a):
Jak ja kocham jak ludzie nia mający o niczym pojęcia się wypowidają

Ja też, ja też...
Kaspar napisał(a):
Chesz rób sobie jakieś ankiety tylko po co? Póki co jesteście jedynym klanem który nie chce grac 8vs8 ( bo poprostu nie gra tego trybu) i to wy staracie się robic problem ( uprzedzam pytanie skąd wiem, tak rozmawiałem już z większoscią klanów i chca grać 8vs8).

Nie wypowiadaj się Kaspar o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia, to że nie gramy w conquest 16 nie oznacza, że nie gramy w ogóle.
Mamy możliwość grania w więcej osób i dlatego sobie gramy (zazdrościsz?), a moje "ale" co do systemu jest tylko dlatego, że nie podoba mi się on, ot co... Mam prawo się na ten temat wypowiedzieć i to robię, zwłaszcza, że owa kwestia została poruszona...

Tak jak ktoś już wcześniej powiedział, zostanie nam narzucone z góry jak zagramy i koniec, dalsza dyskusja prowadzi do rozważań o wyższości świąt bożego narodzenia nad wielkanocnymi...

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 20:40 

ja się w wielkanoc urodziłem ^^

Kaspar, fakt lepiej siedzieć i się nieodzywać, a potem nażekać ze to do [fotela] i tamto do [fotela].
Mnie 8s pasuje tak samo jak 12s ale jestem za jak to inni pwoeidzą rzeźnią czylo 10s na tych małych mapach.

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 21:41 

DooM^141 napisał(a):
Ps : Ile trzeba liczyc na wpisowe , jedzienie, picie itp . Bo jak cos to bedzie moje 1 Lan party

Co do wpisowego, to spoko. Przecie chodzi tu o promocje gry, to nawet nie CS że przyjdzie pół tysiąca ludzi. Co do innych kosztów: to zależy jak to sam se zorganizujesz w jakichś pobliskich sklepah/knajpach.

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 21:52 

Może jakieś konkretne pytanie...

Grzegorz: Kiedy będzie oficjalna stronka lan-party ?

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 10:36 

Tom@s napisał(a):
Mamy możliwość grania w więcej osób i dlatego sobie gramy (zazdrościsz?),

waszych, 2 przegranych ? czy jedynych wygranych walkowerem ? bynajmniej nie.

Tom@s napisał(a):
a moje "ale" co do systemu jest tylko dlatego, że nie podoba mi się on, ot co... Mam prawo się na ten temat wypowiedzieć i to robię, zwłaszcza, że owa kwestia została poruszona...

Ja chcialbym tylko zauwazyc, ze to nie jest topic traktujacy o tym, ktory tryb jest fajniejszy... czy tez ktora klasa lepiej grac... po 2 stronach organizatorom juz nie bedzie sie chcialo czytac tego nic nie wnoszacego belkotu.. rownie dobrze moglibysmy pisac dlaczego snajper ma 2 claymory a nie 5...

Wszystkie lany do tej pory byly rozgrywane po 8 osob - nie dlatego bo tak jest fajniej... ale tak latwiej jest zgromadzic klanom graczy... przypominam tez, ze w tym okresie wszystkie klany graly w cb i we wszystkich innych rozgrywkach po 10! I kazdy wiedzial, ze po 8 wcale nie jest fajnie rozgrywac mapki... ale nie bez powodu kazdy z ochota przystal na granie ze zmniejszona iloscia... roznica miedzy bf42/v a 2 jest taka, ze tutaj gra sie po 8 (male mapy) lub wiecej (duze mapy) i odziwo kiedy po raz pierwszy granie 8vs8 nie wiaze sie wlasciwie z zadnymi wyrzeczeniami - nagle powstaje problem...

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 10:56 

bcj napisał(a):
...i odziwo kiedy po raz pierwszy granie 8vs8 nie wiaze sie wlasciwie z zadnymi wyrzeczeniami - nagle powstaje problem...

Nie przesadzajmy z tym problemem :P
Nawet po tych kilku stronach wywodów sprawa wydaje się jasna (zresztą dla mnie była od początku) że trzeba grać 8vs8 żeby był fajny LAN i jak najwięcej osób mogło zagrać.

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 12:42 

Po wczorajszym meczu z MPG jestem za 8 na 8. 12 na 12 to zabawa w kotka i myszkę.

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 13:26 
Maskotka BF.pl

kurde, po co się kłócić?

lan - 8vs8 - dla nas graczy najlepsze rozwiązanie
pokazówka - 16vs16 (albo 32vs32) - reklama gry i jej Twórców i rewelacyjny pokaz ukazujący istotę tej gierki....

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 19:51 
Oldboy Battlefield.pl

bcj napisał(a):
Tom@s napisał(a):

buahaha, śmieszny jesteś :lol:
Faktycznie, 2 przegrane z klanami zajmującymi 2 i 3 miejsce w ladderze - wstyd jakich mało. My przynajmniej gramy w tym ladderku, a Wy...

Zresztą skończmy ten temat, bo zacznie się najazd, którego nikt nie chce (no chyba że - ale zapraszam na priv, gg) :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 20:31 
Maskotka BF.pl

ej no, wyluzujcie, nie macie się o co klócić? to kto gra i jak gra, to sprawa wewnętrza każdego klanu, jesteśmy jedną sceną i powinniśmy się 3mać razem... jak nie przestaniecie się klócić, to... naskarże moderatorom że burdel na forum robicie :!: :evil: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 22:39 

Tom@s napisał(a):
bcj napisał(a):
Tom@s napisał(a):

buahaha, śmieszny jesteś :lol:

Jakiś okotowy zawodnik?
Ząbki wiercisz, czy schylasz się po mydło?

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 22:58 

Oco chodzi z ząbkami ? ja znam kawal o Jasiu :

Idzie Jasiu do szkoły i dalej nie pamiętam, ale wiem że miał za dlugie ząbki is zrorował po podlodze i byl szum i pisk.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2