Teraz jest 4 mar 2025, 06:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 09:04 
Oldboy Battlefield.pl

qubix napisał(a):
Splint weź nie psuj dzieciom podniety... to tak jakbys wpadł do piaskownicy i grabki zapierdolił pierwszemu lepszemu dzieciakowi... geez jak tak mozna no :!:

eee Qubix, nie pierwszemu lepszemu, samemu CLowi piaskownicy :wink: :lol:
taki mały OT :roll:

Co do samego DT - szybko przyszło, szybko poszło - może jako klan sie uda, powodzenia :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 09:37 
Maskotka BF.pl

Tom@s napisał(a):
qubix napisał(a):
Splint weź nie psuj dzieciom podniety... to tak jakbys wpadł do piaskownicy i grabki zapierdolił pierwszemu lepszemu dzieciakowi... geez jak tak mozna no :!:

eee Qubix, nie pierwszemu lepszemu, samemu CLowi piaskownicy :wink: :lol:
taki mały OT :roll:

I to kurde nowiuteńkie :!: Dopiero co kupione :!: :P

@zlomik - cieszę się że wreszcie zrozumiałeś co miałam na myśli - każda taka fajna idea niestety prędzej czy później musi upaść - ze wględu na bydło które pasie się na publicznych serwerkach... nic na to nie poradzisz, dlatego rób to co nadal, ale oficjalne noszenie tagów + oficjalna lista graczy zapobiegnie takim właśnie sytuacjom... (chociaż zdarzają się też tacy, którzy zakładają jakiś tag dla jaj czy żeby powkurzać jakichś klanowiczy... niestety buraki pastewne są na świecie i trzeba na nich uważać :roll: ).
Życzę powodzenia - i mam nadzieję że nie będziecie zamykać squadów przed obcymi ludźmi - pokażcie innym jak powinno się grać... ew. zapraszajcie czasami na próbę jakichś graczy, w celu sprawdzenia umiejętności i teamworku... zawsze możecie jakiś talent w ten sposób odkryć...

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 10:26 

Zlomik po prawie miesięcznej propagacji oraz zmagań z nieżyczliwymi postanowiłeś zakończyć pomysł DT, wiedz że w wielu graczy tchnąłeś coś czego nie da się tak łatwo opisać, odpowiedzialność, skuteczność, i 4FUN z gry zespołowej. W pierwszych dniach wydawało się, że idea DT jest nieśmiertelna lecz każdy etap ma swój koniec. Ten czas nadszedł dla DT, przez gówniarzy zatruwających nam co dzień życie, dużo o nich w topikach o statsiarzach itp.

Ja miałem zaszczyt i przyjemność zagrać z Tobą tylko raz i to przed ideą DT . Powiem tak, był to dla mnie okres dużej motywacji zarówno na serv. zagranicznych szczególnie szwedzkich gdzie tworzyłem Dream Teamy, może Szwedzi bardziej są podatni na przywództwo może to efekt wychowania, jak i polskich. Grałem głównie z Robalem i Groszkiem naprawę dobra zabawa. Niezmiernie cenię sobie fakt, iż miałem okazję poznać takich graczy dzięki którym gram zawsze zespołowo :D .

Uważam Zlomik, że pomimo kilku wpadek dokonałeś bardzo wiele. Naprawdę dobrze się stało, że znalazł się ktoś taki! Przykre tylko jest to że inni nie potrafili tego docenić i przez nich się wycofałeś :( .

Życzę Tobie, a także tym pozostałym członkom DT (których Ty wytypowałeś), z większością nie miałem okazji bezpośrednio pograć, by ich gra została zauważona gdzieś w przyszłych bataliach może klanowych oraz żeby przyszły DT coraz skuteczniej potrafił zwyciężać, zdobywać flagi.

ps.
Jak napisała lady vicky nie zamykajcie składów może znajdzie się jeszcze kilku dla których warto było...

Jeszcze raz dzięki za motywację. Będę musiał pomyśleć nad nową nazwą może cooperation albo collaboration :twisted:

Pozdrawiam,

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 13:30 

G-sus napisał(a):
Dokładnie wiem o czym mowisz czlowieku! Raz na "MaszrumSiti" musialem wywalic z teamu Volfa aka Crist bo nasladowal te gowniane dzwieki MECow i do tego stwierdzil ze jeden z moich czlonkow zespolu jest gejem ale to wiadomo zniewaga dla beki. Volf przez mic staraj sie powiedziec cos pozytecznego dla swojego teamu a nie tym swoim dzieciecym glosem sapiesz jakies bzdury tylko wqrwiajac innych!

1.Nie na MC tylko na Sharqi Penisula
2.Nazwałem go geyem bo sam zaczął mnie pedałem itp. nazywać
3.Mam nauczke na przyszlosc,żeby nie gadać,tyle ze wczesniej nikomu to nie przeszkadzało,no ale czas sie zmieniaja :wink:

PS:wiem że wszyscy ktorzy mowili że ktos klepal dzwieki mec:-****** to raczej chodziło o mnie i przpraszam was wszystkich.Nie myślałem,ale z końcem DT wreszcie pomyslalem ze to strasznie głupie było...A tak na
marginesie...1 wresnia 21:36 to koniec DT :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 16:31 

Ale kogo to obchodzi, że odchodzisz z " programy DT " ? Ci co będą chcieli grać jako DT będągrać nadal...

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 16:40 

specyfik... umiesz czytac ???
mowilem JA odchodze bo nie chce byc utozsamiany z DT juz.. za duzo smieci sie pozlazilo.. i nie taka idea byla...
a co sie bedzie dalej z DT dzialo to juz mnie naprawde g... obchodzi :).
A jak i w tym topicu masz zamiar najezdzac na DT czy na mnie czy na kogokolwiek.. to lepiej spauzuj.. bo bedzie wojna...

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 17:48 

Zamknijcie ten temat. Informacja przekazana, a robi się nieprzyjemnie.

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 20:27 
Maskotka BF.pl

Siegried_Knappe napisał(a):
Zamknijcie ten temat. Informacja przekazana, a robi się nieprzyjemnie.

dokladnie, już nic więcej ciekawego tu nie napiszą, jedynie zadyma może wyniknąć i wzajemne rzucanie mięsem - temat do zamknięcia...

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 21:28 

Kurde to sie porobilo :/ . Szkoda ze taka ideeeea upadla bo fajnie bylo pograc w DT a tym bardziej jesli dowodca byl Zlomik a towarzyszem broni Zygfryd ( imprezowy domek ;) ) . Normalnie az lezka sie w oku kreci ;| .
Jedynym pocieszeniem jest to ze Zlomik zaklada klan. ( moze uda mi sie dostac ).

Aha na podsumowanie chcialbym zapytac czy ja czasami nie naleze do tych ludzi z dzieciecym glosikiem i wkuzajacych kumpli? Bo sam swojego glosa przez mic nie slyszalem :/

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 22:44 

DT to byl niewypal bo byl ogulnie dostepny i za duzo n00bkow gralo w nim. Potrzeba stworzyc jakis nowy team ale zamkniety tylko dla konkretnych ludzi ktorzy potrafia sie zgrac i na kazda mape maja taktyke.

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 22:58 

to go stworz-proste

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 23:13 

Hmm nie wiem czy do konca o to chodzi gnat. Zgodze sie z tym ze powinno sie z tego zrobic klan. Nie jestem jednak do konca przekonany ze trzeba sie posuwac do tworzenia jakichs powazniejszych taktyk.
1. Z tego co zrozumialem nie ma to byc klan grajacy sparingi/mecze. Bardziej taka zorganizowana grupa ludzi grajacych teamowo ffa. Stworzenie kolejnego klasycznego klanu byloby wedlug mnie zmarnowaniem potencjalu.
2. Wsrod ludzi wchodzacych w sklad nowego DT beda ludzie klanowi. Granie w kilku klanach 4FUN jest ok. Konflikt interesow pojawia sie gdy jest sie w kilku klanach z ktorych kazdy ma swoja taktyke w ktorej zawsze znajda sie ciekawe zagrania, czesto obliczone na zaskoczenie. Potrzeba silnej woli zeby nie wykorzystywac zagran jednego klanu w grze w drugim zwlaszcza gdy widzi sie ze aktualna koncepcja jest gorsza.

W sumie nie zalezy to ode mnie tylko od polityki zlomikowcow.

Na koniec alternatywa dla zamykania topicu

Propozycje nazw dla nowego klanu
1. ZLOMO

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 23:16 

W sumie czemu nie? Od dzis zakladam team o nazwie BACKDOOR i prosilbym o nie kradniecie tej nazwy. Team bedzie zamkniety i beda do niego zapraszani dobrzy gracze otwarci na nie konwencjonalne taktyki. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Do nastepnego stopnia mam zajebiscie dalego wiec moge pograc jako SL dla zabawy.

Nie widze potrzeby tworzenia klanu bo nie mam czasu na jakies mecze itd tylko jak trafimy na siebie na jednym z polskich serwow to wbijamy sie w jeden team BACKDOOR i gramy dla przyjemnosci nie konieczni edla statow.

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 23:31 

sama nazwa teamu podnosila poprzeczke dla kseroboyow i dlatego (zapewno) tak sie skonczylo, proste.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 10:11 

zlomik napisał(a):
specyfik... umiesz czytac ???
mowilem JA odchodze bo nie chce byc utozsamiany z DT juz.. za duzo smieci sie pozlazilo.. i nie taka idea byla...
a co sie bedzie dalej z DT dzialo to juz mnie naprawde g... obchodzi :).
A jak i w tym topicu masz zamiar najezdzac na DT czy na mnie czy na kogokolwiek.. to lepiej spauzuj.. bo bedzie wojna...

jaka qfa wojna? :shock: ale jak chcesz to ja moge iść na noże 8) A tak na serio jeżeli źle mnie zrozumiałeś i cię jakoś uraziłem to przepraszam.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2