Zlomik po prawie miesięcznej propagacji oraz zmagań z nieżyczliwymi postanowiłeś zakończyć pomysł DT, wiedz że w wielu graczy tchnąłeś coś czego nie da się tak łatwo opisać, odpowiedzialność, skuteczność, i 4FUN z gry zespołowej. W pierwszych dniach wydawało się, że idea DT jest nieśmiertelna lecz każdy etap ma swój koniec. Ten czas nadszedł dla DT, przez gówniarzy zatruwających nam co dzień życie, dużo o nich w topikach o statsiarzach itp.
Ja miałem zaszczyt i przyjemność zagrać z Tobą tylko raz i to przed ideą DT . Powiem tak, był to dla mnie okres dużej motywacji zarówno na serv. zagranicznych szczególnie szwedzkich gdzie tworzyłem Dream Teamy, może Szwedzi bardziej są podatni na przywództwo może to efekt wychowania, jak i polskich. Grałem głównie z
Robalem i
Groszkiem naprawę dobra zabawa. Niezmiernie cenię sobie fakt, iż miałem okazję poznać takich graczy dzięki którym gram zawsze zespołowo

.
Uważam
Zlomik, że pomimo kilku wpadek dokonałeś bardzo wiele. Naprawdę dobrze się stało, że znalazł się ktoś taki! Przykre tylko jest to że inni nie potrafili tego docenić i przez nich się wycofałeś

.
Życzę Tobie, a także tym pozostałym członkom DT (których Ty wytypowałeś), z większością nie miałem okazji bezpośrednio pograć, by ich gra została zauważona gdzieś w przyszłych bataliach może klanowych oraz żeby przyszły DT coraz skuteczniej potrafił zwyciężać, zdobywać flagi.
ps.
Jak napisała
lady vicky nie zamykajcie składów może znajdzie się jeszcze kilku dla których warto było...
Jeszcze raz dzięki za motywację. Będę musiał pomyśleć nad nową nazwą może cooperation albo collaboration
Pozdrawiam,