Teraz jest 4 mar 2025, 06:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 12:38 

wielka szkoda,najciekawszy team w jakim grałem.

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 23:26 

I tak oto pierwsi czlonkowie nowego klanu 4fun zostali zaprzysiezeni :)..
Jestem dla nich pelen podziwu ze przynajmniej na punkty nie patrza.. i zgodzili sie bez problemu zalozyc nowe konta.. gdzie wszystko zaczynamy od zera.. :).. i powiem jedno.. dzisiaj na paru mapach naprawde poczulem sie jak w jednostkach specjalnych :).. wielkie dzieki panowie.. tchnijmy nowe zycie w Teamplay :)..

Sklad przedstawia sie nastepujaco...

EDIT SQUADU: ( 5.09.2005 )

[ST6]Adacho
[ST6]Panczy
[ST6]PotulnY
[ST6]Tiger
[ST6]Wloczykij
[ST6]Zjedzony
[ST6]Zlomik

Teraz jak beda jakiekolwiek zazalenia ze ktos sie podklada pod samoloty . smiglowce... uprawia Tk czy cos takiego... to niech najpierw upewni sie ze to te wlasnie wymienione osoby..
Aha.. jeszcze jedno.. nie chce widziec osob.. ktore zakladaja sobie konta z takim tagiem bez naszej zgody... bo znowu sie zrobi burdel.. a wtedy naprawde mocno sie wkurze...Osoby ktore beda miec propozycje dolaczenia do nas.. juz sa z gory upatrzone.. tylko musze z nimi sie skontaktowac...
EDIT: prosba... nie zglaszajcie sie do mnie na PW czy nie piszcie mi ze chcecie dolaczyc do klanu... to my wybieramy graczy.. a nie oni nas... dlatego stad ta prosba...

Ostatnio edytowano 5 wrz 2005, 19:14 przez zlomik, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 00:01 

a rozwin tag jeszcze jak mozesz ;]

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 00:02 

Seal Team Six - kontrterrorystyczna jednostka Marynarki Wojennej USA

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 03:16 

Bezsens. Ludzie to jest tylko gra, a niektorzy sie podniecaja jakby to byl powazny zyciowy problem. Zajmijcie sie prawdziwymi problemami, dorosnijcie. . .

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 05:55 

Macku,ta gra to moja odskocznia od wielu moich przyziemnych problemów.W naszym świecie zapominamy o nich i wczuwamy się,jak by to była prawdziwa wojna-dobry lek na problemy no i można się wyładować.

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 08:18 

GL ST6 :D

Macku napisał(a):
Bezsens. Ludzie to jest tylko gra, a niektorzy sie podniecaja jakby to byl powazny zyciowy problem. Zajmijcie sie prawdziwymi problemami, dorosnijcie. . .

Dzieki Macku, w koncu mi to uzmyslowiles ze mam dosrosnac :) .. kurde chyba miales racje....
ooo to male obok to moja corka? a ty kim jestes? moja zona? mowisz ze budujemy dom? niesamowite..myslem ze jestem zolnierem USMC...Dziekujemy ci Macku!
buahahha :lol:
PS-Macku ile masz lat?

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 11:26 

przsoi napisał(a):

Macku napisał(a):

Dzieki Macku, w koncu mi to uzmyslowiles ze mam dosrosnac :) .. kurde chyba miales racje....
ooo to male obok to moja corka? a ty kim jestes? moja zona? mowisz ze budujemy dom? niesamowite..myslem ze jestem zolnierem USMC...Dziekujemy ci Macku!
PS-Macku ile masz lat?

Nie ma za co. A zonie i corce wspolczuje...

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 12:03 

Macku napisał(a):

Po kija wogóle włazisz na to forum?

Jak masz gadać takie pierdoły tu na forum to nic nie mów człowieku.
Zmień forum - tu są ludzie których BF kręci.

Idź do pracy i tam siedź, tam to się można dopiero podniecić ( mi się nie zdarza niestety... :( )

Jak moje HOBBY przestanie mnie podniecać to będę wiedział że jest ze mna naprawde źle, lub trzeba zmienić hobby ;)

Dorosnę jak będę miał ochotę - narazie jej nie mam i z tym mi dobrze, więc tu nikogo nie pouczaj.

Over & out.

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Ostatnio edytowano 5 wrz 2005, 12:27 przez MataDor, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 12:15 

Macku napisał(a):
przsoi napisał(a):

Macku napisał(a):

PS-Macku ile masz lat?

Nie ma za co. A zonie i corce wspolczuje...

1. nie odpowiedziales ile masz lat
2. swoje wspolczucie wsadz sobie w swoj zeszycik "Moje zlote mysli"
3. masz zerowe pojecie co to jest 'ironia', 'przenosnia', 'zart', 'rozrywka'. twoje zycie musi byc cholernie smutne i tobie nalezy wspolczuc. niestety nie mam tyle pozytywnej energi zeby ja marnowac na zamkniete piekne umysly.

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 12:32 

@Macku, piszesz – Bezsens i że to jest tylko gra…

My jako stali gracze i bywalcy tego forum dobrze o tym wiemy, a Ty jeśli chcesz takie populistyczne posty pisać uważam, iż na początku powinieneś poczytać Topic’ki o Team Work, następnie Dream Team a gra zespolowa..., a dopiero wtedy przejść do Topic’ku Koniec Dream Team... !!!
Wierz mi nie podniecamy się jakby to był poważny życiowy problem. Jak napisał @Pańczy chodzi o dobry, powtarzam bardzo dobry 4FUN i tyle bez żadnej finezji. Sowją drogą ciekaw jestem jakie to są dla Ciebie prawdziwe dorosłe problemy, oczywiście o BF2 chodzi w końcu to forum jest do tego przeznaczone.

Pozdrawiam,

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 13:44 

zlomik napisał(a):
Teraz jak beda jakiekolwiek zazalenia ze ktos sie podklada pod samoloty . smiglowce... uprawia Tk czy cos takiego... to niech najpierw upewni sie ze to te wlasnie wymienione osoby..
Aha.. jeszcze jedno.. nie chce widziec osob.. ktore zakladaja sobie konta z takim tagiem bez naszej zgody... bo znowu sie zrobi burdel.. a wtedy naprawde mocno sie wkurze....

Na początku jak przeczytałem o zakończeniu działalności DT to było mi troche szkoda, a całe "wymyślanie" na DT nie bardzo rozumiałem. Z DT gralem chyba tylko raz, ale mialem okazje pograc z osobami wymienianymi przez zlomika, byly calkiem sensowne komunikatywne i stad zupelnie nie kojarzylem skad te wszystkie ataki na DT. Ostatnio jednak 2 razy pod rzad miałem okazję zobaczć to o czym mowili inni gracze. Raz w DT graly jakiest totalne lamy i zarzadzal SL ktory mial chyba 13 lat (bez obrazy dla innych rownie mlodych) ktory bardzo chcial.... Ale totalnie mu nie wychodzilo... A na VoIP glownie lecialy jego dosc meczace i niec nie mowiace komentarze.. :/ W koncu sie "wypisalem" do innego teamu.
2 dni pozniej trafilem znow na DT, bylo wolne miejsce i wspokczylem... Pogralem troche z ludzmi, o zadnym Teamplayowym graniu specjalnie mowy nie bylo, poza tym ze SL (Mr. Gold bodajże - mlodziak, 14-16 lat) relacjonowal jak to jakichs 2 gosci czeka na Heli... I tak jeszcze z jednym gosciem rowniez polowali na Helikopter, przez dobre 10-15 minut, przy czym z pozostala dwojką zaczal awanture, pojawily sie TK.
Niewiele daly uwagi moje i jeszcze jednej osoby z druzyny ze to kretynskiew zachowanie, i ze potem przez takich jak on pietnuje sie DT na forum. Chłopaczek wqogole nie kojarzyl zadnego forum, zreszta jak to okreslil - "za duzo czytania" :roll:
W koncu przenioslem sie do innego Squadu, gdzie gralo sie nadzwyczaj dobrze za co wszystkim z tego squadu che podziekowac. Skleroza -z now nie pamietami nickow ;)

Stad zamkniety klan to chyba dobry pomysl, zwlaszcza ze z Lameriady nikt raczej nie zaprzepasci swoich statsow tylko po to zeby podszywac sie pod innych.
Natomiast (wbrew tym licznym - zwlaszca klannerom- twierdzacym ze dzialania IDEA DT nie miala sensu) szkoda mi troche ze zniknie towarzysatwo propagujące na servach FFA granie drużynowe. :( Na serio szkoda. :( BF2 to gra wybitnie grupowa, i często nawet z zupelnie obcymi ludzmi udawalo sie stworzyc fajne squady, lub tez wspoldzilac z nimi jako commander. Zadne przelazenia pojedynczych wrogich ludkow do pustych flag, czy niespodziewane skoncentrowane ataki nie mialy miejsca.. Czesto w D dostawalismy, ale czesto tez loilismy lepszych skillowo od siebie, tylko dlatego ze bylo np. te 20 sekund na przygotowanie sie do ataku scisle okreslonych sil podazajacych w scisle okreslony punkt.

Zatem umarl Dream Team, ale nie widze powodu, czemu by (nawet jesli to walka z wiatrakami) nadal nie propagowac idei ZESPOLOWEGO !!! grania w teamach, i pietnowania (np. poprzez wqyrzucanie ze Squadów, lub wychodzenie z zarzadznych przez idiotow squadow i zakladnaie wlasnych) tych którzy graja sami sobie.

Gracz: X>>SzArY<<X

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 14:25 

ja wedziałem że dojdzie do upadku tej idei za dużo sfobody

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 14:25 

OT:
jak widac u co niektorych koniec ich DT przejawia sie frustracja i wyżywaniem nad innymi membersami tego forum.
Jeżeli to jest forum publiczne (bo chyba jest?) to chyba każdy ma prawo napisac swoje zdanie w tej czy innej formie (nie lamiacej regulaminu) nt. gier. Zdanie, które ma w tym przypadku bardziej ukierunkowany charakter (w strone graczy bf2 i brzmi jak rada) ale zawsze jest zdaniem piszacego. Uszanujcie to.

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 14:29 

Powodzenia ST6.. idea widac nie umrze o ile nowy klan bedzie gral dla zabawy. Granie dla zabawy nie musi oznaczac ze gralo sie bedzie slabo.. Moj klan AvP2 -> AoR cieszyl sie szacunkiem z uwagi na to ze gracze grali tylko dla zabawy i fair, co i tak nie zmienialo faktu ze bylismy w czolowce klanow europejskich i w ligach zachodzilismy bardzo wysoko.. Podobnych osiagniec szczerze Wam zycze :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2