Maxciek.... Polatałbyś normalnym symulatorem lotu, to wiedziałbyś sam, że najlepiej ustawić rpzechył. W bok. W lewo lub w prawo. Natomiast kręcenie pałą dookoła osi pionowej to albo patrzenie na boki, albo ewentualnei orczyk, czyli ster kierunku. Chociaż do tego to polecałbym pedały jak masz...
Ja tam wciskam "do przodu" często, albo daję naprzód i w gotowości "w" (dopalacz)* na wszelki wypadek...
* - proszę się nie sugerować, bo ja zamiast wsad mam edsf
Co do latania. Jak już wsiadacie do tego BHa proszę, aby to nie było polecenie na ląd czy gdzieś i wyskok aby lądować na spadochronie. To jest bezsens. jak chcesz tak zrobić - ok, wsiadasz do tego śmigłowca, ale jako pasażer. Nie ma problemu, podrzucę cię. I też proszę o zajmowanie miejsc bez M60 jak robisz za desant - kiedy jest komplet miejsc zajętych.
Do gunnerów
- wpierw likwidujemy zagrożenie dla BH
- potem dla reszty celów
- wyskakujemy nie wtedy, kiedy dostajemy (bo dalej ejsteście potrzebni), ale wtedy jak jest już na czerwono i BH ma faktycznie problemy. I oczywiście nie wysiadamy wtedy, jak BH leci już na lotniskowiec i jest nad wodą, bo to bezsens. I tak zaraz będzie wracał już naprawiony...
I jeszcze taka mała prośba do tych, którym ktoś właśnie "ukradł" "ich" pojazd:
będę zabijał tych, którzy walą do mojego pojazdu, widząc, że nie zdążą go sami wziąć
Jest największym sk... zabijać/niszczyć czyjś pojazd nie mogąc samemu z niego skorzystać. Niezaleznie od tego czy się jest lepszym - czy nie.
K. BH Pilot/T&T driver/C gunner