Teraz jest 29 lis 2024, 14:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 13:09 

marcinek napisał(a):
bez ot. dignitas nie jest tak mocny jak kiedys w bf42, przynajmniej po wynikach tak wyglada i po tym jak widzialem jak graja na serwerach publicznych.

moze jednak wroccie do konstruktywnej dyskusji ;).

Freeplay, a mecze to 2 rozne sprawy...
Nie wiem jak grali w 1942, ale teraz graja wysmienicie - moze faktycznie, momentami wydaja sie do ogrania, ale jednak wychodzi na wierzch ich zgranie i umiejetnosc zmiany pratycznie calego ustawienia takty w ciagu paru chwil...

Wlasnie podobnie bylo raz na sparze - FushePas - na pierwszej rundzie udalo nam sie nawet wygrac ( :!: ) 9:0 :lol: , zeby na nastepnej dostac 130 do 0 ... :D

Ja czekam na jakis odzew ze strony organizatorow - ukręciło by to łba calej sprawie...

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 13:13 

o lol. Grzegorz podal wstepny termin a juz natlukli kilkanascie stron i teraz zaczynaja wypracowania pisac :D. Co to bedzie jak poda info o zapisach do turnieju ?! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 13:50 

Ethan utopianer nas pojechał bo mieli czas na przygotowanie się...my tego czasu nie mieliśmy bo dignitas był na cpl'u w Angli przez 5 dni (czwartek, piątek, sobota, niedziela i poniedziałek). Zagraliśmy zaledwie 3 czy 4 sparingi na tej mapie (a mieliśmy tydzień na przygotowanie) a oni? zagrali z 15 przynajmniej, widzisz różnice? dlatego nieprzejmuje się przegraną, 2 miejsce w Europie to i tak dobrze :)

Gdybym był w Polskim klanie napewno nie miałbym nic przeciwko temu. Pierwszy lanbf42, cieszyłem się że reborn przyjedzie, choć od początku byłem przekonany że nie wygramy z nimi...a na lanie miła niespodzianka, homemapa enclave i reborn dostał 300:0...

qba napisał(a):
Ja czekam na jakis odzew ze strony organizatorow - ukręciło by to łba calej sprawie...

Dokładnie...

Ostatnio edytowano 8 wrz 2005, 13:58 przez MohammedZaherSzah, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 13:56 

ethan mnie przekonal
pozatym lan organizowany przez ea zawsze byl takim nieoficjalnym lanem o mistrzostwo polski

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 14:38 

Tu nie chodzi wygrana, o 10k czy pokazanie ktory polski klan jest najlepszy. Chodzi o dobra zabawe, ktora obejmuje rywalizacje i ludzi. Przyjazd wymienianych klanow zabija jakakolwiek rywalizacje, a z ludzmi i tak bedzie probelm, przy obecnym boomie bf2 wiekszosc ludzi lanie zobaczymy pierwszy i ostatni raz, nie beda oni wcale zwiazani ze scena.
Lany bfa nigdy nie mialy nic wspolnego z profesjonalnoscia. Przy takiej liczbie ludzi, w zapewne zle wybranym miejscu, nie mowiac juz o przyjezdnych klanach, na lanie bedzie panowal niesamowity burdel. A sytuacje podobne do tej z resetem kompa beda wystepowac tak czesto, ze przestana byc smieszne. Pozniej w kazdej grupie jeden mecz z siakims proklanem i do domku. Naprawde nic ciekawego, a niektorych bedzie kosztowac naprawde duzo.
O ile sala z lana bf2, czy z pierwszego vietnamowego, gdzie drugiego dnia, gdy wywialo lowcow glow czy innych predatorow, bylo naprawde luzno i fajnie, to lan bf2 odbedzie sie jak wiadomo na WGS. Pomijajac to, ze scena bfa mocno sie zwiekszyla, przez sale bedzie sie przetaczac masa przypadkowch ludzi z WGS. Dla EA to przeciez reklama.
W takich warunkach naprawde ciezko by bylo wejsc na wyzyny swoich mozliwosci i walczyc z zachodnimi zawodowcami. Nie mowiac, ze zabawy w tym nie ma zadnej. I zeby nie bylo, ze oni graliby w tych samych warunkach - w takim pojedynku to polacy musza sie starac i dac z siebie wszystko, nie oni.

Z checia poznalbym ludzi ktorych spotyka sie na serwerach. Tyle, ze nie kosztem naszego jedynego pseudolana.

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 15:58 

A w gruncie rzeczy to i tak czegobysmy nie uradzili czy tez do jakich wnioskow bysmy nie doszli i tak wszystko lezy w rekach EA. Dlatego nie pozostaje nam nic procz czekania.

P.S A i tak przednia zabawa to bedzie zobaczyc tych wszystkich ludzi ktorzy (lub ktorym ty) kopali ci zadka. Juz tylko dla tego bedzie warto na lanik pojechac.

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 23:04 

I tak wszyscy wiemy ze chodzi o piwko i spotkanka przed LANowe :lol: Poznaje sie ludzi z ktorymi sie walczy na codzien tylko po to by brzdąknąć szklanka i razem sie napic! Mam to gdzies czy dignitas przyjedzie czy nie, a nawet jesli to postaramy sie zeby na wielkim strachu sie skonczylo. Ale tak czy inaczej Polska to Polska, a LAN jest robiony przez EA POLSKA!! Ten wydzial EA musi sie promowac na polskim rynku, przeciez w niemczech czy szwecji oni zupelnie nic nie zarobia! A jezeli o "promowanie polskiej sceny chodzi" jak to napisales MZS, to sie grubo mylisz. Co to za frajda ze przyjedziecie i pokopiecie tylki ludziom ktorzy przyjechali zobaczyc siebie poraz pierwszy czy tez drugi. Czy to sie nazywa promocja?? Zreszta Twoj "podpisek" swiadczy w pelni o co Ci chodzi, tzn przyjechac, skopac dupcie i posmiac sie z polaczkow ktorzy graja w ta gre czysto 4fun. Uwierz mi, ze gdyby ktokolwiek z nas mial czas i checi to rownie dobrze wyladowalby w jednym z lepszych klanow nawet zza granicy. A to ze poszedles do dignitas "po pierwszym dniu od odzyskania netu" nie majac pojecia o ich umiejetnosciach jest totalna bzdura. W PvP grales zreszta jak wiekszosc obecnego dignitasu -> Masterfras Cie upolowal i teraz grasz gdzie grasz. Dobrze wiesz co PvP potrafilo......

PS: Takie pytanie: Kto Ci tutaj zazdrosci? Od dzisiaj chyba nikt.......... Wizerunek Polaka grajacego za granica "wspomagajacego" Polska scene jest zdeka smieszny...

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 01:43 

DarthPrivate napisał(a):
I tak wszyscy wiemy ze chodzi o piwko i spotkanka przed LANowe :lol: Poznaje sie ludzi z ktorymi sie walczy na codzien tylko po to by brzdąknąć szklanka i razem sie napic!

Głównie po to tam jadę 8)

DarthPrivate napisał(a):
Czy to sie nazywa promocja?? Zreszta Twoj "podpisek" swiadczy w pelni o co Ci chodzi, tzn przyjechac, skopac dupcie i posmiac sie z polaczkow ktorzy graja w ta gre czysto 4fun.

jedyna osoba z której się śmieje to Ty :twisted:

DarthPrivate napisał(a):
Uwierz mi, ze gdyby ktokolwiek z nas mial czas i checi to rownie dobrze wyladowalby w jednym z lepszych klanow nawet zza granicy

na co czekasz?, droga wolna...

DarthPrivate napisał(a):
A to ze poszedles do dignitas "po pierwszym dniu od odzyskania netu" nie majac pojecia o ich umiejetnosciach jest totalna bzdura. W PvP grales zreszta jak wiekszosc obecnego dignitasu -> Masterfras Cie upolowal i teraz grasz gdzie grasz. Dobrze wiesz co PvP potrafilo......

Jak to Ethan napisał "...to nie ta sama wilda co w bfv...", bf2 to nowa gra, skąd miałem wiedzieć jak grają ?

DarthPrivate napisał(a):
PS: Takie pytanie: Kto Ci tutaj zazdrosci? Od dzisiaj chyba nikt.......... Wizerunek Polaka grajacego za granica "wspomagajacego" Polska scene jest zdeka smieszny...

Ja tak nie uważam...

Powinniśmy skończyć już z tym OT...
Uważam że teraz Grzegorz powinien się wypowiedzić i wyjaśnić nam kilka spraw związanych z Lan-Party.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 02:01 
Moderator forum

Panowie .. prywatne problemy załatwiajcie na privie.
Kazdy OT bedzie usuwany.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 13:28 

Nie wiem czy powinienem sie wtrącać...
ale....
moim (gowno znaczacym) zdaniem takie dyskusje odbywaja sie tylko na polskich forach.... :cry:

Panowie żołnierze!
Polski BF2 -pl odłogiem lezy a Wy tu ....burdy???? :wink:

DarthPrivate napisał(a):
I tak wszyscy wiemy ze chodzi o piwko i spotkanka przed LANowe :lol: Poznaje sie ludzi z ktorymi sie walczy na codzien tylko po to by brzdąknąć szklanka i razem sie napic!

i o to chodzi.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 16:00 

Ev0 napisał(a):
Nie wiem czy powinienem sie wtrącać...
ale....
moim (gowno znaczacym) zdaniem takie dyskusje odbywaja sie tylko na polskich forach.... :cry:

Panowie żołnierze!
Polski BF2 -pl odłogiem lezy a Wy tu ....burdy???? :wink:

DarthPrivate napisał(a):

i o to chodzi.

Mądrze gada widac że swój chłop i niebędę sie z takim wstydził napić na lanie w przeciwueństwie do paru person którym niepasuje 8vs 8 i te 10000zł już udezyło za bardzo w łep...

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 19:02 

a ja mam ta kase, pr0_niemcow i inne ********* w dÓpie - pojade i tak samo wysciskam FSPQR jak i enclave, Wilde czy inne DT. potem sie zownuje w jakiejs knajpie i bedziecie sie musieli o mnie martwic ;-) i mam nadzieje sie dobrze bawic ze dwa dni :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 19:14 

spoko spoko capri... jak i tak nie bedziemy grac.. to chociaz urzniemy sie jak prosiaki :).. ( jednak kulturalnie... )...
a co do najlepszego medyka.. to byl postawil w szranki jeszcze Tigera :)... choc nie przecze... zabujca tez wie co robi :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 20:08 

jak sie ktos wybije, to przy pierwszej okazji nalezy mieszac go z blotem. tego u nas w kraju juz w przedszkolu ucza haha.

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 14:53 

Po raz pierwszy mam zamiar wybrać się na imprezę tego typu. Chciałbym zobaczyć jak grają doświadczeni gracze

Czy wstęp jest wolny czy trzeba mieć jakieś wejściówki? Ile kosztują?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2