Teraz jest 4 mar 2025, 09:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 wrz 2005, 20:31 

Zniknal mi gdzies topic o unlockowanych broniach ("jaka bron odblokowac") wiec napisze tu... kolejny temat o broniach ;p plz nie bijcie i przeczytajcie do konca :P

Tak wiec po tych paru miesiacach grania kazdy odblokwal juz pare (a przynajmniej 1 ;p) broni. Mnie zbliza sie 3 awans i znowu problem ale nie nie... nie o to chce zapytac, wrecz przeciwnie - ktora bron uwazacie ze jest niewarta odblokwania, tzn nie ma wielkiej przewagi nad podstawowymi. Ja mam g36c i pkm'a i jak teraz patrze to w sumie nie do konca jestem zadowolony - obie bronie wybieralem pod wplywem impulsu (g36c - taaak kocham speca jest za...sty bo ma c4 aaa i teraz nowa lepsza bron - bede wymiatal; PKM - aaa jaki za....ty dmg omg bede wymiatal) No i sie zawiodlem na obu w sumie. Wiec powiedzci mi kochani jakiego unlocka najbardziej zalujecie (spece nie wypowiadac sie bo wy i tak napiszecie ze kochacie wasze g36 ;p)

Wiem ze byla juz masa topicow o broni ale od jakiegos czasu cisza, moze jakies nowe spostrzezenia co do broni or smt.

Jezeli to dla Was kolejny bezsensowny topic to mnie ukamieniujcie, zbanujcie, zbluzgajcie i skasujcie topic ew granatnikiem po lbie dajcie
:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 20:37 

jesli grasz medykiem,to wez jego bron ialem ja w reku wiele razy i co prawda rozrzut ma troche spory,ale na dalekie odleglosci jest niczego sobie :) (jesli strzelasz pojedynczymi nabojami)

Ostatnio edytowano 9 wrz 2005, 20:38 przez Crist, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 20:38 

Odblokowałem M95 i zaluję, bo IMO ta bron jest do dupy. Teraz zbieram na g36c :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 20:40 

alCatraz napisał(a):
Odblokowałem M95 i zaluję, bo IMO ta bron jest do dupy. Teraz zbieram na g36c :wink:

Witaj w klubie...nie uwazam ze ta bron jest z dupy,ale precyzyjna to ona nie jest i to mnie wkurza bo kolesia idealnie na muszce mam,a jednak nic sie nie dzieje mu jak strzele...

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 20:46 

nie zgadzam się. jako drugą (po g36c;)) wziąłem kampę i jestem zadowolony. nie brałbym g3 bo nie ma granatnika a to czysta przyjemność i mam w nosie że ktoś to nazwał gdzieś na tym forum lameriadą. m95 jest celna na tyle że da się nią zabić kierowcę w jadącym humvee i pilota/gunnera w heli - bynajmniej nie w trybie hoover. trzeba po prostu poćwiczyć i nie zniechęcać się.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 21:01 

nie polecam odblokowanej broni inzyniera dla mnie jest okropna.... polecam m95 czy jak to sie nazywa :P (bron snajpera) lub odblokuj bron medyka

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 22:01 

DAO-12 dla grenadiera. Jest to naprawdę jedyna z nowych broni, która radykalnie poprawia siłę danej klasy. Po zmianie, spokojnie na wszystkich mapkach mozna grać tylko i wyłącznie grenadierem.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 22:01 
Moderator forum

W ogóle od dupy strony podchodzicie do tematu - odblokowuje się broń klasy którą się najczęściej gra. Grasz pod pancerzem - engiem - Jackhammer. Antytankiem - DAO-12. Każda odblokowaywana broń jest mocniejsza od podstawowej dla danej klasy.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 22:26 

Ale ja mam problem taki ze wlasciwie to zadna klasa mi nie lezy - na pewno nie support bo pkma mam i nie lubie, spec ujdzie ale na pakach miejskich wymieka vs ak g3 i l85, assault z g3 nie bardzo bo 20 ammo i wlasciwie to nic wiecej nim nie zrobie, nie leczy nie naprawia nie zniszczy pojazdu, eng niezly, miny rzadza ale wlasnie o jacku nie slyszalem nic dobrego, no to AT zostal, dao wlasnie przed chwila mialem w lapach i ze statow na servie 1k/5d zrobilo sie 11k/6d (w koncu mnie ubili ;p)

Cytuj:
Każda odblokowaywana broń jest mocniejsza od podstawowej dla danej klasy.

Tu bym nie byl taki pewien, podstawowy shotgun usmc i chin zadaje do 180 dmg 1 strzalem a jacek do 120, nie ma porownania o ile latwiej sie nim zabija od saigi czy wlasnie jacka.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 22:28 

nie koniecznie mocniejsza-inna ;]

jednak racja. Odblokowuje sie to czym sie gra.

ja odblokowalem medyka i specopsa. Nastepny bedzie anti tank albo assault. Mowicie, ze nie warto g3 bo granatnika nie ma. Blad. G3 ma duzy dmg i precyzje. Na wiekszych terenowych mapach nie ma sensu uzywac granatnika. I tu przydaja sie snajpy. Albo g3 ;] Kto tego nie rozumie to lepiej dla innych. Darmowe fragi nie sa zle ;p

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 22:58 

Tylko ze magazynek 20 ammo konczy sie w najmniej odpowiednich momentach, g3 tez mialem po poleglym (zabilem bo reloada mial ;p) i z g3 nie da sie zrobi akcji gdzie wpda sie w caly oddzial wroga i wycina po kolei, spec to potrafi bo ma c4 :twisted: at to potrafi bo ma dao, eng to potrafi bo jego podst shotgun zabija 1 trafieniem. Lubie klasy uniwersalne, myslalem do tej pory spec jest najlepszy bo ma i niezly karabinek i c4 ale tak na prawde to jego karabin wymieka w porownaniu do reszty (nie pod wzgledem celnosci ale dmg jest slaaaaaby, jak atakuje assaulta i nie trafie heda to nie ma szans na przezycie) eng ma miny i shotguny ale jacek ma kosmicznie duzy odrzut i rozrzut. Mimo lepszego dmgu mysle ze dao by wygralo (AT ma jeszcze kamizelke) konfrontacje. No i zostal AT hm najbardziej uniwersalny? moze... dao niezle jak na pierwsze moje wrazenie a eryx/sraw jest calkiem skuteczny vs piechota (na karkandzie probowalem raz to szlo calkiem calkiem)

Zdaje sobie sprawe ze gdbym spotkal Ciebie z g3 na wiekszy dystans i bys mnie zauwazyl to raczej bym gryzl ziemie po chwili (chyba zebys mnie nie widzial to rakietke w prawe oko ;p)

..... a moze medyk, nienajgorszy ten l85 a med nadrobi tym ze sam sie podleczy...

....aaaaa dalej kur..cze nie wiem :roll: Ide sie pociac... :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 23:08 

Te odblokowane bronie mozna gdzies stosowac? Nie? To po co ten topic?

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 23:12 

Jak grasz medykiem to L85A1 jest w sam raz. Bron skuteczna na krotki i dlugi dystans, trzeba sie tylko nauczyc strzelac z tego.

O jakosci G36C dla Spec Opsa nie trzeba nikogo przekonywac.. bron znakomicie spisuje sie w dluzszym i srednim dystansie. Na bardzo krotki to mozna zerznac snajpera a wszystkie inne klasy maja mocniejsze bronie i pojedynki moga byc ciezkie.. wszystko zalezy jak potrafisz trzymac goscia ma muszce :twisted:

Natomiast M95 dla Snajpera to fajna bron ktora pozwala ci na zestrzeliwanie wykrwawiajacych sie obiektow latajacych rowniez :wink: Bardzo mocna bron, celna.. Aczkolwiek ja uzywam czesciej M24 gdyz gralem nia wiecej i wczulem sie lepiej w parabole lotu kuli.. w M95 parabola jest mniejsza (w moim odczuciu) i ciagle jej nie czuje (juz pomijam fakt ze bronia Rumunow w ogole nie wiem jak strzelac)... M24 czaami jednak nie wystarcza bo jest wiele okazji w sam raz na M95...

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 23:14 

Bron medyka jest bardzo dobra i godna poleceniu sam ja uzywam i jakos to idzie :) zreszta zalezy od klasy dzisiaj porzyczylem sobie (jak kumpel zginol) bron zolnierza wsparcia i tez niejest najgorsza :) Chodz bron medyka jest Good :)Polecam

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 23:22 

Ja mam unlocka dla meda i jest git, teraz biore albo unlocka na snajpe albo dla supporta sie zobaczy ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2