Tylko ze magazynek 20 ammo konczy sie w najmniej odpowiednich momentach, g3 tez mialem po poleglym (zabilem bo reloada mial ;p) i z g3 nie da sie zrobi akcji gdzie wpda sie w caly oddzial wroga i wycina po kolei, spec to potrafi bo ma c4

at to potrafi bo ma dao, eng to potrafi bo jego podst shotgun zabija 1 trafieniem. Lubie klasy uniwersalne, myslalem do tej pory spec jest najlepszy bo ma i niezly karabinek i c4 ale tak na prawde to jego karabin wymieka w porownaniu do reszty (nie pod wzgledem celnosci ale dmg jest slaaaaaby, jak atakuje assaulta i nie trafie heda to nie ma szans na przezycie) eng ma miny i shotguny ale jacek ma kosmicznie duzy odrzut i rozrzut. Mimo lepszego dmgu mysle ze dao by wygralo (AT ma jeszcze kamizelke) konfrontacje. No i zostal AT hm najbardziej uniwersalny? moze... dao niezle jak na pierwsze moje wrazenie a eryx/sraw jest calkiem skuteczny vs piechota (na karkandzie probowalem raz to szlo calkiem calkiem)
Zdaje sobie sprawe ze gdbym spotkal Ciebie z g3 na wiekszy dystans i bys mnie zauwazyl to raczej bym gryzl ziemie po chwili (chyba zebys mnie nie widzial to rakietke w prawe oko ;p)
..... a moze medyk, nienajgorszy ten l85 a med nadrobi tym ze sam sie podleczy...
....aaaaa dalej kur..cze nie wiem

Ide sie pociac...