[PL]T3 napisał(a):
W ramach posta przedstawie newsa dotyczącego sparingu z klanem px2.
"Dziś przyszło nam rozegrać sparing z klanem Px2. Na mapie wybranej przez naszych przeciwników zagraliśmy mocno eksperymentalnym składem i było całkiem niezle. Zmiennicy pokazali, że w pełni zasługują na to, aby dawać im szansę również w meczach CB.
tak pokazali zostali zamknieci i wygrywalismy po 2 mapach 110 punktami...
[PL]T3 napisał(a):
To co stało się po tym jak zdobyliśmy 3 punkty naszych oponentów jest co najmniej dziwne. Nagle okazało się, że w dokładnie tym samym czasie (
[09.15.2005 22:20:42] Lost Connection (slot #14) 83.23.138.102:1946 075deba9566be07e891d88fc8e9f8afe(-) Px2-AtTi|a
[09.15.2005 22:20:42] Lost Connection (slot #16) 83.23.138.102:1550 b254bf555ef41e0c9ee5cf29add5d20c(-) Px2-Vg-) dwóch graczy klanu Px2 – Atilla i Vg zostaje usuniętych z serwera za … nieprawidłowy rozmiar biblioteki d3d9 ([From #16 d20c(-) Px2-Vg-] My dx C:WINDOWSSystem32d3d9.dll size=1703936 md5=0E51BD586D186F61A9E4453D; [From #14 8afe(-) Px2-AtTi|a] My dx E:WINDOWSSystem32d3d9.dll size=1703936 md5=0E51BD586D186F61A9E44 )… Nie będę sugerował co to oznacza, ale ostatnie doświadczenia Wildy pozwalają sądzić że sprawa jest oczywista…
Rzeczywiscie bardzo dziwne ze wyrzucilo w tej samej sekundzie uzytkownikow tej samej sieci... 8 na 5 rzeczywiscie sie postaraliscie i zabraliscie 3 flagi...
[PL]T3 napisał(a):
Dodam jedynie że całkiem przypadkiem okzazało się iz Atilla i Vg są znani ze sceny DF jako Owca i Wegeta. Te dwie osoby miały na tej scenie bardzo duże problemy z uczciwościa w czasie gry i za te grzechy zostali usunięci z dwóch klanów sceny DF:BHD.
No nic moge tylko plakac z niewiedzy autora..., jak zawodnik ktory dolaczyl sie na inna gre, ktory mnie nie zna smie cos o mnie twierdzic, na podstawie co powiedzieli mu koledzy, koledzy ktorzy nie mogli sie pogodzic z tym ze tak mloda osoba ich zabila, (dodam ze 3 lata juz gram w BHD, bez skojazen typu ze mam 14 lat

Co do mnie i vegety, bylismy na podium najlepszych graczy w polsce, ludzie ktorzy graja slabiej zawsze mysja ze ktos cheatuje, ale czlowiek rodzi sie ze skillem, lub go wyrabia ogromnym kosztem pracy. Mi to przyszlo od razu, pierwszy FPS i jechalem. Ja i moj brat bylismy pierwszymi ktorzy zaczeli robic kosmiczne wyniki, odstepowali od reszty, gdy robilismy na podstawowej mapie powyzej 120 fragow, szczeki ludzia opadaly, bo nikt takiego wyniku nie robil, mozna wyliczyc na palcach pozostale osoby ktore robily taka rzeznie, i to co 50 mape. My walilismy pare map z rzedu powyzej stówki, panowalem nad mapa kosztem 2.5 letniej pracy, dobre klany, dobrzi zawodnicy mnie powinni zrozumiec, a tu przyjda tacy i nie wieza w uczciwosc, a sami graja ponizej wszelkiej krytyki... Nie mow mi autorze na niskim poziomie, bez dowodow ze mialem jakies broblemy z udciwoscia gry, to nie ja je mialem, a gracze ktorzy oskarzali lepszych z braku skila, lub z niewiedzy jak robisz to ty.
Usunieci z 2 klanow, zaraz zmysle jakas bajke zeby ci dorownac, dobrze sie stalo dla polskiej sceny BHD ze uciekliscie dostawac gdzie indziej...
Nikt z PX2 nigdy nie cheatowal, bo graja tam uczciwi ludzie, i ktorym do zwyciestwa oszustwo potrzebne nie jest. Sam pamietam jak wasz klan bezczelnie cheatowal, na widoku. A posadzacie mnie, jak nikt nigdy nie zobaczyl czegos dziwnego w mojej grze oprocz tego ze bylem dobry i ze nie ginolem z powodu skilla przeciwnika..
( niemyslcie ze kozacze, ale jak taki durny topic powstaje to czlowiek musi sie tlumaczyc bo jeszcze autorowi uwierza...)
[PL]T3 napisał(a):
Na forum bfcentral opisana jest wpadka klanu LeGion w meczu z Team Wilda kiedy większośc z nich PB wywalił za modyfikację DirectX.
http://www.bfcentral.pl/forum/viewtopic.php?t=187
Więc niech panowie z Px2 nie piszą o przypadku. Jeśli instaluje się jakieś badziewie to trzeba ponieść konsekwencje po jego wykryciu. Ciekawe co to było???
Zostalismy wyrzuceni z powodu utraty sieci, niewiem czemu tak zapisalo, jestem pewny ze gdy ktos odlaczy sobie internet zapisze mu taki sam komunikat jak nam.
Mysle ze temat mozna zamknac, bo takie zalosne topiki moze zakladac kazdy klan ktory dostanie w dupe, a sie z tym pogodzic nie moze.
Dodam ze PFT hakowalo sobie pingi, byla z tym sprawa...