Teraz jest 4 mar 2025, 09:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 22:54 

moze ja czegos nie wiem ale o ile w 1.0 edycja plikwo pozwlaala mi grac z botami na unlockach o tyle w 1.02 juz nie moge. Czyzbym cos zle robil?

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 23:05 

może ten co ja mam jest nowszy

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 23:27 

omg zamiast pisac polslowkami to wez napisz co i jak robisz, ze na wersji 1.02(nie ma nowszej) mozesz odblokowac wszystkie bronie. Moj sposob nie dziala w innym wypadku bym sie przeciez nie pytal...

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 23:33 

ściągnąłem plik, którym zastąpiłem plik odpowiedzialny za bronie.....wchodzę do gry i mam wszystkie odblokowane, ale grać mogę tylko w singla dopóki nie wstawie spowrotem starych plików. dokładnie chodzi o plik Objects_serwer.zip

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 23:40 

link ! link ! link ! :/ albo pojde sam poszukac bo sie nie doczekam :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 23:50 

nie pamiętam linka ale mogę ci na gg wysłać

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 23:50 

sqnk napisał(a):
po pierwsze jackhammer to automat i jednym strzałem razi dwóch gości stojących obok siebie na raz. Bronią standardową oddasz dwa strzały albo jeden pumpaction'em gdy jackahammer wywali cały magazynek....wyobraż teraz sobie co się dzieje z z takimi koleisami.....a w zwarciu szybkość reakcji jest równie ważna co szybkość broni. Jeśli chodzi o DAO to dla mne jest bardzo duża różnica między pociągnięciem seria po gościu z pistoletu maszynowego w porównaniu do strzelania z pół automatu. Poza tym peem niewiele odbiega skutecznością od g36, tylko ma większy odrzut

Jh to automat i ma ogreslona szybostrzelnosc, saiga i dao to pol automaty i szybkostrzelnosc zalezy od szybkiego klikania - z saigi wyrzuce szybciej ammo niz Ty z jh mimo ze to polauto. Dao niczym sie od saig nie rozni poza iloscia ammo i (przynajmniej wg mnie) ciut wiekszym odrzutem po strzale. Za to jh ma juz o wiele wiekszy odrzut.

Co do peema i g36 to zaprzeczasz sam sobie - niewiele odbiega tyle ze ma wiekszy odrzut :D To na prawde bardzo duza roznica :wink:

Ja mialem juz z 6 kont w tym na 1 sierzanta, a unlocki wszystkie testowalem (na 1 koncie 3 uncloki - g36, pkm i g3 a na innych reszta broni) Tak na prawde kazda bron jest skuteczna jezeli potrafi i lubi nia grac - ja np nie potrafie za cholere grac supportem z pekamem mimo ze polowa forum cholernie chwali ta bron. Tak samo L85a1 (medyk) - tym tez srednio mi idzie i nie jest to wina broni bo sa ludzie ktorzy niezmiesko tym wymiataja - nie raz mialem sytuacje ze inny koles z ta sama bronia zabijal mnie kilka razy pod rzad i nie mialem pojecia co robie nie tak - kwestia treningu i wyczucia. Takim mp5 at mozna spokojnie tez powymiatac ale trzeba dostosowac styl gry do broni bo wyskakujac na dystans 30 metrow kolesiowi ktory ma g36 to lepiej zmienic bron na pistolet.

Tytuł:
PostNapisane: 24 wrz 2005, 00:09 

saiga jest porównywalna nie przeczę, ale hammer wypluwa dużo więcej pestek czyli jego pole rażenia jest dużo większe, poza tym nie wiem czy udałoby ci się wystrzelić cały magazynek z saigi w półtorej sekundy z porównywalną skutecznością. jak sę go wyczuje to odrzut nie jest najmniejszym problemem. Jeśli chodzi o grenadiera to jego broń jest właśnie najbardziej podobna do broni specopsa poza odrzutem więc nie wiem skąd twoje zdziwienie. odrzut ma standardowy do innych broni w grze po prostu cechą g36 jest to że jego odrzut akurat jest bardzo niewielki.

Tytuł:
PostNapisane: 24 wrz 2005, 00:19 

http://rapidshare.de/ tutaj mozesz uploadowac ten pliczek i kazdy bedzie mogl sobie sciagnac i stestowac :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 wrz 2005, 00:45 

bardzo proszę http://rapidshare.de/files/5454609/BF2_ ... s.rar.html

Tytuł:
PostNapisane: 24 wrz 2005, 00:50 

NIE ZAPOMNIJ TYLKO ZROBIĆ BACKUPU. MUSISZ PRZYWRÓCIĆ PIERWOTNĄ WERSJĘ ABY GRAĆ W MULTIPLAYERA

Tytuł:
PostNapisane: 24 wrz 2005, 01:02 

Chlopaki kto mi powie taka rzecz .. poniewaz ostatnio spodobala mi sie gra granadierem czy oplaca sie odblokowac 2 bron granadiera zamiast 2 broni medyka czy nie ?? kto mi powie ?? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 wrz 2005, 02:20 

sqnk napisał(a):
saiga jest porównywalna nie przeczę, ale hammer wypluwa dużo więcej pestek czyli jego pole rażenia jest dużo większe, poza tym nie wiem czy udałoby ci się wystrzelić cały magazynek z saigi w półtorej sekundy z porównywalną skutecznością. jak sę go wyczuje to odrzut nie jest najmniejszym problemem. Jeśli chodzi o grenadiera to jego broń jest właśnie najbardziej podobna do broni specopsa poza odrzutem więc nie wiem skąd twoje zdziwienie. odrzut ma standardowy do innych broni w grze po prostu cechą g36 jest to że jego odrzut akurat jest bardzo niewielki.

Bzdura :]

Po 1 nie porownywalem ogolem saigi do jh tylko ich szybkostrzelnosc - ja dalej utrzymuje ze strzelajac z saigi mozna to robic rownie szybko co z jh.

po 2 jh nie wypluwa wiekszej ilosci pestek, ma tyle samo ammo i dokaldnie tyle samo srutu leci po kazdym wystrzale - 8 srucin - z tym ze w jh kazda znich zadaja 15 dmg a w saidze 12 (jh 8x15 i s 8x12)

Oczywiscie jh jest lepszy od saigi po opanowaniu odrzutu - nie mam zamiaru tu bronic saigi tylko chodzilo mi o same fakty co do tych broni.

Kolejna bzdura to porownywanie broni grenadiera do g36. Bron grenadiera ma duzo DUZO wiekszy rozrzut i odrzut od calej reszty broni w tym nawet broni supporta (nie tylko odrzut). Piszesz ze g36 jest bardo podobne do broni grenadiera ale dokladnie tak samo moge powiedziec o takim g36c i kazdym innym karabinie w grze. Czym np mp5 jest bardziej podobne do g36 od innych broni. Powiem wiecej - jezeli na chama musimy juz porownywac to kazdy inny karabin w grze jest bardziej porownywalny z g36 niz bronie grenadiera. Bron grenadiera zadaje obrazenia mniejsze niz pistolet (19 a pistolet 20 g36 25), jest znacznie bardziej szybkostrzelna, ma jak juz pisalem DUZO wiekszy rozrzut pociskow i odrzut podczas strzelania. Jak mozna mowic o podobienstwie 2 broni z czego 1 z nich jest najmniej celna w grze a druga najbardziej (poza snajpami).
Rownie dobrze moge porownac g36 do pkm'a... rownie duzo "podobienstw' i rownie bezsensowne.

Pograj porzadnie najpierw a nie wypisuj glupot po testowaniu broni w singlu
:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 wrz 2005, 02:26 

Roba_PL napisał(a):
Chlopaki kto mi powie taka rzecz .. poniewaz ostatnio spodobala mi sie gra granadierem czy oplaca sie odblokowac 2 bron granadiera zamiast 2 broni medyka czy nie ?? kto mi powie ?? :wink:

Zalezy czy spasuje Ci shotgun. Imo dao mocno wzmacnia grenadiera a to nie tylko moja opinia. Mozesz zrobic test - pograj engiem po stronie mec - tam masz saige ktora ma prawie identyczne parametry co dao tyle ze mniej ammo.

Bron meda tez jest dobra ale mi nie udalo sie jej opanowac, szlag mnie trafial jak 5 raz z rzedu zabijal mnie koles ktory tez ma l85a1 - dalej nie wiem dlaczego tak sie dzialo :D Moze jakis dobry med tu cos naskorbie o tym :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 wrz 2005, 02:41 

Roba_PL napisał(a):

Też wczoraj odblokowałem DAO-12 i o wiele lepiej gra się grenadierem z tą bronią niż z "tym czymś" co miał wcześniej. Z bliska wymiata i jak tylko opanuję trochę jej rozrzut to będzie rzeźnia. Na dłuższe dystanse musisz niestety skracać dystans.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2