Oczywiscie, ale raz na jakis czas zdarzy sie sytuaca w ktorej zaden skill nie pomoze. To mnie drazni bo wczesniej gralem w gierki online w ktorych nie bylo takich rzeczy - ginac moglem miec pretensje tylko do siebie albo do przeciwnika bo mial lepszego skilla

(nie nie gralem w cs'a) Nie musialem sie kryc po katach wiec czasami mam jeszcze odruch biegniecia na pale w kierunku flagi przeciwnika. Zreszta najwiecej fragow tak zdobywam, z dotychczasowej mojej gry wywnioskowalem ze czesciej gine starajac sie lazic ostroznie niz biegnac na pale; druga sprawa, lepiej mi sie gra samemu, nie tylko bez sqadu a nawet jak jestem zupelnie sam w danej okolicy, fraguje zwykle ostro wtedy a jak tylko przyplacze sie jakas ekipka to albo fragi kradna albo ktos rzuci nada i zwykle ja na nim gine -_-'
Wybor broni tez mnei doprowadza do szalu, w dotychczasowych grach dostawalem w lape karabin i tyle - tutaj mam juz 7 kont (przy zsumowaniu staff sergeant by byl) i wszystkie unlocki na nich - zaden nie spasowal wiec gram ass z granatnikiem i czasami specem ze wzgledu na c4.
Nastepna sprawa - ogolnie punkty sie nie licza dla mnie - dla mnie licza sie fragi i jak nie mam co najmniej 20-25 fragow w rundzie i k/d ratio 3 albo wiecej to od razu gorzej sie czuje
Moze kiedys moje podejsc sie zmieni, w koncu gralem dobrych pare lat w inna gre wiec potrzebuje czasu ;p
Tak tak zbluzgajcie mnie teraz