Teraz jest 29 lis 2024, 01:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 01:15 

zasade ze nie gra sie z polakami znamy ale im ni podarujemy chdzby dla tego ze tak proboja nas oczernic i przeciagnac innych na swoja strone bo przecirz to pFt jest super a reszta be i to pFt zawsze ma racje dziwie si niektorym graczom tego klanu ktorzy naprawde sa w pozadku ze pozwalaja sobie na to by 2 czy 3 ich graczy tak mieszalo ale to juz ich wewnetrzna sparwa

ps. a co do tych zasad z cb jak np jakis slabszy klan niz wilda byl by na 2 miejscu ni wyzwali by go raczj ni sadze ze tak by bylo

Ostatnio edytowano 28 wrz 2005, 01:16 przez Px2-TweTy-, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 01:15 

jesli "pokonany" no showem nie reagowal. To jedynie admin moglby sie wtracic. SKoro nikt do niego nie napisal nie widze powodu walki na forum. Topic informcyjna role spelnil i cacy. Zamiast sie bic grajcie i sprawcie byw ladderach bylo duzo polskich flag na wysokich pozycjach. Czemu czolowe klany polskie mimo, ze zaciecie walcza o renome i "slawe" pozostaja miedzy soba w zgodzie i przyjazni? czy wy tak nie mozecie?

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 01:24 

Px2-Cierń- napisał(a):
(...)

Och to się pan rozpisał panie cierń.

Ale po kolei.
1. cytuję „teraz klocac sie z klanem ,ktory nie odpowiada,ignoruje ich zaczepki,sadzac,ze tak bedzie lepiej,ze przyslowiowo jeden ustepuje drugiemu,ze argumenty sa z d***y i co najwazniejsze nie poparte sa żadnymi konkretnymi argumentami w postaci chociażby screenshotów”

Proszę scrreenshota – http://img356.imageshack.us/my.php?image=vego20sn.jpg
Rzeczywiście ignorujecie i rzeczywiście nie ma screenów…

2. Sprawa naszego meczu. Z linku który podałeś wynika, że mecz był ustawiony na jedna mapę. Tak było naprawdę ? Czy po prostu zwykliście wpisywać wyniki z połowy meczu ? A może to też gapiostwo… ?

3. Sprawa wpisywanych przez Was wyników w CB.
Och cóż z Was za gapy… Jak wy do tej pory rozegraliście te kilkadziesiąt meczy w CB będąc takimi gapami… ? Panowie nie róbcie z nas idiotów.

4. Mówisz o pokorze, a czy czytałeś czasem komentarze umieszczane na Waszej stronie przez Ciebie i Twoich kolegów w zakładce Clan Wars ? Jeżeli nie to poczytaj i wtedy powiedz nam coś o pokorze…

5. Odnosisz się do sprawy dx, cytując wypowiedz jednego z moich kolegów. Nie zwróciłeś jednak uwagi na słowo „możliwe”, które również często przewijało się w wypowiedziach specjalistów wypowiadających się w tamtym temacie. Poza tym chyba napisalismy, że cała sprawę poruszyliśmy opierając się na niemiłych doświadczeniach innego polskiego klanu.

6. Jeżeli chodzi o żałosne akcje to chyba do takich możemy zaliczyć Twoją próbę zastraszenia nas za pośrednictwem gg (screen - http://img398.imageshack.us/my.php?imag ... 2222zn.jpg ) zaraz po umieszczeniu przez Ciebie tych postów. Jak nas chciałeś pojechać drogi „cierniu” ? Znowu popełnisz jakieś „gapiostwo” ?

I na koniec. Oczywiście życzę Wam jak największych sukcesów w lidze CB gdyż nam wszystkim przyniesie to wymierne korzyści. Tylko na Boga, róbcie to uczciwie !

Ostatnio edytowano 28 wrz 2005, 02:04 przez [PFT]-TOMEK, łącznie edytowano 5 razy

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 01:29 
Moderator forum

Px2-Cierń- napisał(a):
A ja bede pietnował chamstwo

To ja proponuje zacząć od siebie, bo się przykro robi grając z takimi osobnikami:

Obrazek

Co do reszty wypowiedzi, to nie jest kwestia waszych połajanek z Pft, które mnie nie bardzo interesują, ale pewnego procederu, który jest uprawiany w CB. Przesuwanie winy w kierunku Pft - bo oni to wyciągneli na światło dzienne - jest niesmaczne.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 01:33 

to nie Ciern to niestety C-Bool i na bank zostanie za to ukarany:) thx Hynol ze tego ss

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 01:38 

Hynol napisał(a):
Px2-Cierń- napisał(a):

To ja proponuje zacząć od siebie, bo się przykro robi grając z takimi osobnikami:

Obrazek

Co do reszty wypowiedzi, to nie jest kwestia waszych połajanek z Pft, które mnie nie bardzo interesują, ale pewnego procederu, który jest uprawiany w CB. Przesuwanie winy w kierunku Pft - bo oni to wyciągneli na światło dzienne - jest niesmaczne.

ok ,zajmiemy sie tym i wielkie sorry ,mamy paru "młodych",ktory czasami nie wiedza co to znaczy dobre zachowanie,nastepnym razem pisz do adminow klanu ..ten kolega ma juz bana na najblizsze mecze i pierwsze ostrzezenie....

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 01:43 

Hynol napisał(a):
Px2-Cierń- napisał(a):

Obrazek

Co do przesuwania winy w kierunku pft to chyba nie do konca doczytales sie ,ze przyznaje im racje a zarazem,przerpaszam za moje gapiostwo,gdzie zamiast wpisywac no show wpisywalem wynik 1-0.I to nie jest zaden proceder tylko maly incydent,w ktorym faktycznie jestesmy winni i tak jak mowilem,zrobie wszystko aby to naprawic,niemniej ja czepiam sie konkretnie zarzutow pft,ktore zmieszalo nas najpierw z blotem,oskarzylo o cheaty a potem ucichlo.Co w tej sprawie masz do powiedzenia Hinol?przyznasz im racje ,mimo tego ,ze sami przyznali ostatecznie ,ze maja racji,czy powiesz obiektywnie ,nie patrzac sie na te wulgaryzmy ,szczyla z px2 ,ktory zapewne poniesie konkretne konsekwencje za to co napisal do Ciebie,ze to my mamy racje i ze nieslusznie nas oczerniono na publicznym forum?

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 01:50 
Moderator forum

Nie pisał do mnie. Jak piszą do mnie to mi się nawet nie chce SS robić :). Co do procederu miałem na myśli już nie tyle wasz klan, co wszystkich którzy zarabiają świadomie punkty w ten sposób. Skoro przyznajecie się do błędu to jest to dla mnie wystarczające wyjaśnienie. Co do czitowania sprawa chyba została wyjaśniona i nie sądze aby ktokolwiek po zapoznaniu się z materiałami na ten temat wysuwał pod waszym adresem jakieś oskarżenia.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 02:08 

[PFT]-TOMEK napisał(a):
Px2-Cierń- napisał(a):
(...)

Och to się pan rozpisał panie cierń.

Ale po kolei.
1. cytuję „teraz klocac sie z klanem ,ktory nie odpowiada,ignoruje ich zaczepki,sadzac,ze tak bedzie lepiej,ze przyslowiowo jeden ustepuje drugiemu,ze argumenty sa z d***y i co najwazniejsze nie poparte sa żadnymi konkretnymi argumentami w postaci chociażby screenshotów”

Proszę scrreenshota – http://img356.imageshack.us/my.php?image=vego20sn.jpg
Rzeczywiście ignorujecie i rzeczywiście nie ma screenów…

2. Sprawa naszego meczu. Z linku który podałeś wynika, że mecz był ustawiony na jedna mapę. Tak było naprawdę ? Czy po prostu zwykliście wpisywać wyniki z połowy meczu ? A może to też gapiostwo… ?

3. Sprawa wpisywanych przez Was wyników w CB.
Och cóż z Was za gapy… Jak wy do tej pory rozegraliście te kilkadziesiąt meczy w CB będąc takimi gapami… ? Panowie nie róbcie z nas idiotów.

4. Mówisz o pokorze, a czy czytałeś czasem komentarze umieszczane na Waszej stronie przez Ciebie i Twoich kolegów w zakładce Clan Wars ? Jeżeli nie to poczytaj i wtedy powiedz nam coś o pokorze…

5. Odnosisz się do sprawy dx, cytując wypowiedz jednego z moich kolegów. Nie zwróciłeś jednak uwagi na słowo „możliwe”, które również często przewijało się w wypowiedziach specjalistów wypowiadających się w tamtym temacie.

6. Jeżeli chodzi o żałosne akcje to chyba do takich możemy zaliczyć Twoją próbę zastraszenia nas za pośrednictwem gg (screen - http://img398.imageshack.us/my.php?imag ... 2222zn.jpg ) zaraz po umieszczeniu przez Ciebie tych postów. Jak nas chciałeś pojechać drogi „cierniu” ? Znowu popełnisz jakieś „gapiostwo” ?

I na koniec. Oczywiście życzę Wam jak największych sukcesów w lidze CB gdyż nam wszystkim przyniesie to wymierne korzyści, tylko na Boga róbcie to uczciwie…

1.VG przesadzil to fakt,niemniej nei dziwie sie jego irytacji,ktos kto oskarzylby mnie o oszukiwanie rowniez nie moglby sie spodziewac milych slow ode mnie,ekstremalnym przeciwniku tych tanich sztuczek.

2.Ja słyszałem,ze po pierwsze zagraliscie 2 mapy a po drugie to Wy nie zastosowaliscie sie do zasad i nie zapauzowaliście gry gdy 2 naszych graczy(nota bene braci korzystajacych z tego samego lacza,ktorzy mieli jakas awarie),wiec wynik byl zamrozony,mozemy w kazdym momencie dokonczyc te dwie kolejne mapki kiedy chcecie badz wynik zostanie taki jaki byl w momencie nie zastosowania sie pft do ogolnoprzyjetych regul.

3.Coz ,jeden wynik wpisany 1-0 ,drugi wpisal przeciwnik,ja zaakceptowalem,gapiostwo bylo po obu stronach mojej i przeciwnikow,jak do tej pory nie zaobserwowalem aby ktorys z tych klanow protestowal chociazby w 1% jak Wy.

4.A czy przeczoczyles moze swoje komentarze na naszym i Waszym forum ?,,,to tak a propos pokory ;)

5.Aha czyli jendak slusznie podtrzymuje Wasze poprzednie zarzuty za absurdalne i tak samo obrazliwe dla nas,wiec to ejst ten objaw pokory ?;)

6.To nie kwestia zastraszenia,tylko proba poskromienia kogos kto zaczyna wojne miedzyklanowa,nie chcac zalatwic tego polubownie,czyli bezposredniej rozmowie z adminami klanu,lepiej odrazu obsmarowac tych ,ktorzy dali sie we znaki kilkakrotnie od niepamietnych juz niemalże czasow pierwszej Waszej klęski?;).

PS. Powiem jeszcze raz,nie interesuja mnie zasady,jakie ustaliliscie miedzy soba(mowa do Wszystkich polskich klanow),Was w o mieszac nie bedziemy,uszanujemy Wasza "tradycje",niemniej w tym momencie walczymy o honor i nie damy sie jechac przy kazdej okazji klanom ,ktore maja juz ostro zakorzenione kompleksy i chca za kazda cene udowodnic swoja wyrzszosc,głównie mowa tu o forum,bo tylko to pole wydaje sie być tak naprawde odpowiednie dla co poniektórych z pfT.Wiec wyzwanie zostanie niebawem wysłane,nie bedzie to żadna nieczysta gra,wrecz przeciwnie jezeli pft sie dostosuje do zasad CB to gra bedzie fair play.Widze ,ze drecza ich nasze sukcesy,ze dreczy ich być może to ,ze ostatnio faktycznie nie przegrywaliśmy z nimi zbyt czesto :)...niemniej tak jak juz mowielm px2 zna swoje miejsce w szeregu,jest ono jak na razie bardzo daleko,teraz moze przyszla pora na nauke pokory dla pfT,byc moze przyda sie im zimny prysnic,a byc mzoe to my przegramy i przyznamy racje ,ze jestescie w bf2 lepsi,bo chyba tylko o to chodzi,chyba napsianie tego topicu przez tp3 bylo wywolane obawa dogonienia tak mocarnego klanu pft ,ktore znajduje sie az ...zeby nie składmac na 28 miejscu.

Prawde mowiac nie interesowały mnie te tematy zwiazane z klotnia z pft ,ale miarka sie przebrala,nie pozwole aby mój klan zoastł poniewierany przez kogos kto regularnie rozpieprzał scene BHD swojego czasu,dosyc tego,nie przerzucisz swoich łajna tutaj,kto popiera tezy P.Tomka jestem skłonny stwierdzic ,ze dał sie nabrac na jego gierki i zwyczajnie nie znał go wcześniej(on zna sie na tym bardzo dobrze ;)

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 02:13 

Hynol napisał(a):
Nie pisał do mnie. Jak piszą do mnie to mi się nawet nie chce SS robić :). Co do procederu miałem na myśli już nie tyle wasz klan, co wszystkich którzy zarabiają świadomie punkty w ten sposób. Skoro przyznajecie się do błędu to jest to dla mnie wystarczające wyjaśnienie. Co do czitowania sprawa chyba została wyjaśniona i nie sądze aby ktokolwiek po zapoznaniu się z materiałami na ten temat wysuwał pod waszym adresem jakieś oskarżenia.

Tak tylko martwi mnie to,ze nie widzac słów przeprosin ze strony pfT w naszym kierunku jestescie w stanie brac nadal ich strone,dziwi mnie to bardzo,niemniej być moze po paru takich "wybrykach" ze strony P.Tomka i paru innych ( bo zaznaczam z góry ,ze nie całe pfT jest dla mnie spalone ,wg mnie maja porzadnych,zrownowazonych i ciekawych lduzi w klanie) przejrzycie na oczy i stwierdzicie ,ze ten koles to aferzysta :)....ok Tomku juz sie wypowiedzialem na Twoj temat ,mam nadzieje,ze nie masz mi za złe tego ,że ujawniam Twoje prawdziwe "ja" ,bo być szczerym to podstawa przy zawieraniu znajomości na nowej arenie gier online ;).

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 04:23 

wina zawsze jest po obu stronach.. tyle do powiedzenia... zaraz zaczna sie powazne wyzwiska i grozby... dajcie panowie spokoj i rozejdzie sie w pokoju.. koniec tematu mysle....

z rozmowy wnioskuje jedno.. po obu stronach zarowno PFT jaki Px2 sa male dzieci.... kloca sie.. groza sobie.... panuje zawisc o pare punktow... itp... sami to sobie skomentujcie... no dajcie juz sobie spokoj.. koniec wojny

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 07:59 

Px2-TweTy- napisał(a):
zasade ze nie gra sie z polakami znamy ale im ni podarujemy chdzby dla tego ze tak proboja nas oczernic i przeciagnac innych na swoja strone bo przecirz to pFt jest super a reszta be i to pFt zawsze ma racje dziwie si niektorym graczom tego klanu ktorzy naprawde sa w pozadku ze pozwalaja sobie na to by 2 czy 3 ich graczy tak mieszalo ale to juz ich wewnetrzna sparwa

ps. a co do tych zasad z cb jak np jakis slabszy klan niz wilda byl by na 2 miejscu ni wyzwali by go raczj ni sadze ze tak by bylo

Drogi TweTy w z wiekiem , a klan mój ma średnią wieku oscylującą koło 30-stki, człowiek staje się pryncypialny . Jeżeli istnieje zasada , nawet nie pisana, nie grania w CB z Polakami to mój klan z pewnością tej zasady będzie przestrzegać . Nie Ty decydujesz o tym czy będziemy z Wami grać czy nie , możecie co najwyżej nas wyzwać inkasując "za darmo "10pkt. .(albo i wiecej :wink: ). Z pewnością przyjdzie nam się jeszcze zmierzyć z Wami w jakimś turnieju , może nawet na lanie.
P.s. Nie bardzo rozumiem Twoje p.s.? Jeżeli chodzi Ci o to , że nie podnosimy rękawicy klanów silniejszych od nas to proponuje zapoznać się z historią naszych meczów.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 08:05 

zlomik napisał(a):
wina zawsze jest po obu stronach.. tyle do powiedzenia... zaraz zaczna sie powazne wyzwiska i grozby... dajcie panowie spokoj i rozejdzie sie w pokoju.. koniec tematu mysle....

z rozmowy wnioskuje jedno.. po obu stronach zarowno PFT jaki Px2 sa male dzieci.... kloca sie.. groza sobie.... panuje zawisc o pare punktow... itp... sami to sobie skomentujcie... no dajcie juz sobie spokoj.. koniec wojny

Możesz być pewny Złomiku , że ze strony PFT wyzwisk czy gróźb się nie doczekasz . Co do topiku to T3 zaproponował jego zamknięcie już wcześniej.Też uważam , że powinniśmy się rozejść w pokoju.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 08:20 

I znowu to samo.
A i tak opinie wystawiacie wspolna klanom pft, px2 i po troche tez cqf.
Teraz strach grac z jakimkolwiek klanem z bhd.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 09:12 

maTTi napisał(a):
Teraz strach grac z jakimkolwiek klanem z bhd.

e tam opowiadzasz, ja z checia z jakims zagram :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2