[PFT]-TOMEK napisał(a):
Px2-Cierń- napisał(a):
(...)
Och to się pan rozpisał panie cierń.
Ale po kolei.
1. cytuję „teraz klocac sie z klanem ,ktory nie odpowiada,ignoruje ich zaczepki,sadzac,ze tak bedzie lepiej,ze przyslowiowo jeden ustepuje drugiemu,ze argumenty sa z d***y i co najwazniejsze nie poparte sa żadnymi konkretnymi argumentami w postaci chociażby screenshotów”
Proszę scrreenshota –
http://img356.imageshack.us/my.php?image=vego20sn.jpgRzeczywiście ignorujecie i rzeczywiście nie ma screenów…
2. Sprawa naszego meczu. Z linku który podałeś wynika, że mecz był ustawiony na jedna mapę. Tak było naprawdę ? Czy po prostu zwykliście wpisywać wyniki z połowy meczu ? A może to też gapiostwo… ?
3. Sprawa wpisywanych przez Was wyników w CB.
Och cóż z Was za gapy… Jak wy do tej pory rozegraliście te kilkadziesiąt meczy w CB będąc takimi gapami… ? Panowie nie róbcie z nas idiotów.
4. Mówisz o pokorze, a czy czytałeś czasem komentarze umieszczane na Waszej stronie przez Ciebie i Twoich kolegów w zakładce Clan Wars ? Jeżeli nie to poczytaj i wtedy powiedz nam coś o pokorze…
5. Odnosisz się do sprawy dx, cytując wypowiedz jednego z moich kolegów. Nie zwróciłeś jednak uwagi na słowo „możliwe”, które również często przewijało się w wypowiedziach specjalistów wypowiadających się w tamtym temacie.
6. Jeżeli chodzi o żałosne akcje to chyba do takich możemy zaliczyć Twoją próbę zastraszenia nas za pośrednictwem gg (screen -
http://img398.imageshack.us/my.php?imag ... 2222zn.jpg ) zaraz po umieszczeniu przez Ciebie tych postów. Jak nas chciałeś pojechać drogi „cierniu” ? Znowu popełnisz jakieś „gapiostwo” ?
I na koniec. Oczywiście życzę Wam jak największych sukcesów w lidze CB gdyż nam wszystkim przyniesie to wymierne korzyści, tylko na Boga róbcie to uczciwie…
1.VG przesadzil to fakt,niemniej nei dziwie sie jego irytacji,ktos kto oskarzylby mnie o oszukiwanie rowniez nie moglby sie spodziewac milych slow ode mnie,ekstremalnym przeciwniku tych tanich sztuczek.
2.Ja słyszałem,ze po pierwsze zagraliscie 2 mapy a po drugie to Wy nie zastosowaliscie sie do zasad i nie zapauzowaliście gry gdy 2 naszych graczy(nota bene braci korzystajacych z tego samego lacza,ktorzy mieli jakas awarie),wiec wynik byl zamrozony,mozemy w kazdym momencie dokonczyc te dwie kolejne mapki kiedy chcecie badz wynik zostanie taki jaki byl w momencie nie zastosowania sie pft do ogolnoprzyjetych regul.
3.Coz ,jeden wynik wpisany 1-0 ,drugi wpisal przeciwnik,ja zaakceptowalem,gapiostwo bylo po obu stronach mojej i przeciwnikow,jak do tej pory nie zaobserwowalem aby ktorys z tych klanow protestowal chociazby w 1% jak Wy.
4.A czy przeczoczyles moze swoje komentarze na naszym i Waszym forum ?,,,to tak a propos pokory
5.Aha czyli jendak slusznie podtrzymuje Wasze poprzednie zarzuty za absurdalne i tak samo obrazliwe dla nas,wiec to ejst ten objaw pokory ?;)
6.To nie kwestia zastraszenia,tylko proba poskromienia kogos kto zaczyna wojne miedzyklanowa,nie chcac zalatwic tego polubownie,czyli bezposredniej rozmowie z adminami klanu,lepiej odrazu obsmarowac tych ,ktorzy dali sie we znaki kilkakrotnie od niepamietnych juz niemalże czasow pierwszej Waszej klęski?;).
PS. Powiem jeszcze raz,nie interesuja mnie zasady,jakie ustaliliscie miedzy soba(mowa do Wszystkich polskich klanow),Was w o mieszac nie bedziemy,uszanujemy Wasza "tradycje",niemniej w tym momencie walczymy o honor i nie damy sie jechac przy kazdej okazji klanom ,ktore maja juz ostro zakorzenione kompleksy i chca za kazda cene udowodnic swoja wyrzszosc,głównie mowa tu o forum,bo tylko to pole wydaje sie być tak naprawde odpowiednie dla co poniektórych z pfT.Wiec wyzwanie zostanie niebawem wysłane,nie bedzie to żadna nieczysta gra,wrecz przeciwnie jezeli pft sie dostosuje do zasad CB to gra bedzie fair play.Widze ,ze drecza ich nasze sukcesy,ze dreczy ich być może to ,ze ostatnio faktycznie nie przegrywaliśmy z nimi zbyt czesto
...niemniej tak jak juz mowielm px2 zna swoje miejsce w szeregu,jest ono jak na razie bardzo daleko,teraz moze przyszla pora na nauke pokory dla pfT,byc moze przyda sie im zimny prysnic,a byc mzoe to my przegramy i przyznamy racje ,ze jestescie w bf2 lepsi,bo chyba tylko o to chodzi,chyba napsianie tego topicu przez tp3 bylo wywolane obawa dogonienia tak mocarnego klanu pft ,ktore znajduje sie az ...zeby nie składmac na 28 miejscu.
Prawde mowiac nie interesowały mnie te tematy zwiazane z klotnia z pft ,ale miarka sie przebrala,nie pozwole aby mój klan zoastł poniewierany przez kogos kto regularnie rozpieprzał scene BHD swojego czasu,dosyc tego,nie przerzucisz swoich łajna tutaj,kto popiera tezy P.Tomka jestem skłonny stwierdzic ,ze dał sie nabrac na jego gierki i zwyczajnie nie znał go wcześniej(on zna sie na tym bardzo dobrze