Sam nie wiem co tu napisac
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Jest jak jest i tylko wspolnymi silami mozemy sprawic ze bedzie lepiej. Jak gram na powerzone to nie pozwalam na chamskie lub debilne tk (debilne - czyli koles leci b17 nad swoja flaga, wyrzuca ladunek i ginie 4 ludzi z jego druzyny) ani na bc, najpierw ostrzezenie, potem kick. Czasami od razu kick. Gdzie mam adminke to dokonuje staran aby nie bylo lamerskich zagran z niczyjej strony. A gdzie nie mam... np sytuacja na El Alamein na serwerze 3 C, latalem sobie w axis z dobrym wynikiem - 10 10 0, zamknelismy aliantow i od razu 5 niemieckich czolgow wjezdza do bazy allied i robia totalna demolke. Najpierw kulturnie poprosilem ich zeby wyjechali, potem "NO BC", a potem zaczalem rozwalac kazdy z czolgow po kolei, w efekcie skonczylem runde z wynikiem 3 11 0 (bo z jednego czolgu koles zdazyl dac dyla
) Lamerstwo z mojej strony? Byc moze... ale moze sie naucza zeby nie kampic gdzie nie wolno
Swoja droga uwazam ze adminke na powerzone i 3C posiada kilka nieodpowiedzialnych osob, ktore wykorzystuja ja w zly sposob. Problem polega na tym ze zamiast sie dogadac zeby bylo lepiej to ciagle wszyscy sie kloca
Podtrzymujemy tradycje ktora w Polskim sejmie trwa dobre 300 lat
A wspominanie "jak to kiedys bylo lepiej..." nic nie da... W sumie chyba pieprze bez sensu, ale nie mnie to oceniac... NO OFFENCE