Teraz jest 25 lis 2024, 16:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 14:51 

Moglaby byc tez opcja wybacz TK bo czasami to naprawde sie zdarza niechcacy ze w chwilowym kotle przypadkiem swojego wojaka olowiem poczestuje i upadnie :wink: .
A kampienie na battleaxie tankiem na lotnisku naprawde bije rekordy i wtedy naprawde puszczaja nerwy a zwlaszcza statsiarza :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 16:13 

Powiem tak. Nie ma sensu niczego tlumaczyc. Zobaczymy co kto pokaze w turnieju Yes!
Spinacz- nie mam sie za mastaha tylko widze ze juz sie zaczyna rozkrecac...- smieszne
Do zobaczenia na polach walki bf 42 - tego forum nie warto przegladac - za duzo t****.

Ostatnio edytowano 30 wrz 2005, 19:35 przez Grigorij_PL, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 18:13 
Moderator forum

Panowie kultura gry zalezy od nas, i tylko od nas nikt za nas nie bedzie kulturalnie grał.
Zły dzień kazdemu może się trafic i ale musimu brac przykładz dobrych zachowań a nie z lamerstwa i hamstwa.

P.S. Osoby które nie wiedzą o co chodzi - Post Grigrorija został ostro zmieniony ( mój w zwiazku z tym też) wie wypowiedzi niektórych osób czytajacych wersje pierwsza są "nie na temat"

Ostatnio edytowano 1 paź 2005, 19:35 przez kobra, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 18:27 

polska scena bf42 - patrz wyzej :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 18:28 

Grigorij - Nie wiem czy uważasz sie za mastaha czy coś ale zamiast kulturalnie wyprostować sprawe to Ty odrazu rzucasz się...

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2005, 08:25 

Supeł nie wiem o co ci chodzi... :?

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2005, 09:29 

COLAR napisał(a):
Supeł nie wiem o co ci chodzi... :?

Ale i tak nic ciekawego nie przegapiles 8)

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2005, 17:28 
Moderator forum

Sam nie wiem co tu napisac :P Jest jak jest i tylko wspolnymi silami mozemy sprawic ze bedzie lepiej. Jak gram na powerzone to nie pozwalam na chamskie lub debilne tk (debilne - czyli koles leci b17 nad swoja flaga, wyrzuca ladunek i ginie 4 ludzi z jego druzyny) ani na bc, najpierw ostrzezenie, potem kick. Czasami od razu kick. Gdzie mam adminke to dokonuje staran aby nie bylo lamerskich zagran z niczyjej strony. A gdzie nie mam... np sytuacja na El Alamein na serwerze 3 C, latalem sobie w axis z dobrym wynikiem - 10 10 0, zamknelismy aliantow i od razu 5 niemieckich czolgow wjezdza do bazy allied i robia totalna demolke. Najpierw kulturnie poprosilem ich zeby wyjechali, potem "NO BC", a potem zaczalem rozwalac kazdy z czolgow po kolei, w efekcie skonczylem runde z wynikiem 3 11 0 (bo z jednego czolgu koles zdazyl dac dyla :P) Lamerstwo z mojej strony? Byc moze... ale moze sie naucza zeby nie kampic gdzie nie wolno :P Swoja droga uwazam ze adminke na powerzone i 3C posiada kilka nieodpowiedzialnych osob, ktore wykorzystuja ja w zly sposob. Problem polega na tym ze zamiast sie dogadac zeby bylo lepiej to ciagle wszyscy sie kloca :P Podtrzymujemy tradycje ktora w Polskim sejmie trwa dobre 300 lat :P A wspominanie "jak to kiedys bylo lepiej..." nic nie da... W sumie chyba pieprze bez sensu, ale nie mnie to oceniac... NO OFFENCE :P

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2005, 19:37 
Moderator forum

Powien jedno - Strzelec CZYSTA PRAWDA , żeby inni sie tak starali było by o wiele lepiej .

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2005, 20:31 

Panowie nie ma sensu wdawać się w jakieś głupie rozmowy (bluzganie itp.) najlepiej odrazu spasować "to on się ośmieszy i nie ja".
Co do adminów to Strzelec powiem Ci szczerze, że nie rozumiem o co tak naprawde Ci chodzi. Adminami na [3C] są onli jego członkowie i to nie wszyscy i uwierz mi dbają o pożadek... na serverze 3C & PKT też jest pożądek i w miare możliwości zawsze ktoś adminuje. Nie przypominam sobie żadnych kłótni a tym bardziej nieodpowiedzialnego zachowania pozatym Admin to też człowiek i zdaża mu się coś przeoczyć a gadanie KICK 14! bo to noob to żadne uzasadnienie... jeśli chcemy aby na serverze grało nam się dobrze to sami gracze powini trzymać poziom a jeśli puszczają wam nerwy wyjść z serva odsapnąć... Strzelec twoje zachowanie jest w pewien sposób uzasadnione też tak nie raz robiłem na elala IMO jest to TK i admini którzy mają młodszy starz w BF niż Ty karajać Cię kickiem będą usprawiedliwieni jeśli rozumiesz o co mi chodzi :wink:
@spinacz & Grig - oboje panowie nie jesteście bez winy zamiast niepotrzebnie tutaj się kłucić trzeba było wyluzować i okazać prawdziwy poziom... :roll: dajcie sobie buzi na zgode i "wyzula"

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 00:19 

Kłutnie i bluzgi były są i beda i nikt kto czyta to forum tego nie zmieni. Bo kazdy ma zły dzień każdemu moze cos nie pojść tak jak sie spodziewał , taka jest natura człowieka. A ty zamiast tutaj godzic ludzi sam nie jestes czesto wporzadku, nie bede przytaczał przykładów, chodzi o to zebys sam najpierw zmienił swoje zachowanie a pozniej "POUCZAŁ" innych.

Oczywiście ja nie pisze ze ty zawsze bluzgasz itp, wg mnie zachowujesz sie spoko jako admin i jako gracz, ale czasami tez Ci nerwy puszczaja o byle KUPe potrafisz sie przypierniczyc.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 21:56 

Nie widziałem jeszcze żadnego polskiego serwera z mapami w trybie CTF, ale zagranicznych jest bardzo wiele. I właśnie nie nawidzę noobow z exppackami. Wchodzę ostrożnie do bazy wroga od lewej strony, (Mapa Wake Island) Rozgladam się dookoła, czy nikogo niema, stawiam jeepa za domkiem żeby mieć szybki sposób ucieczki.... Dzieli mnie już klika kroków od masztu flagi Japońców iiiii..... BOOOM!!! , lece w powietrze. Okazało się, że ten noob, ktory podlozyl bombe, schował sie na dachu jednego z budynków, żekomo nie widziałem expacka, ani tego sukinsyna, zauwazylem go, po smierci, gdy kamerka idzie w góre. Może zdążył mi go żucić?? Bardzo często się to powtarza. Jak widzę exppacka przy fladze, to się odsówam, i pisze że np. AXIS to EXPACKERZY, i wyzywam frajera od nooba 8) Czasem trafiają się pożądni gracze, ale to już przeszłośc... Powinni karać za to, powieszeniem za jaja. :|
Neutral

:wink: :arrow: :arrow:

<<<BF42 4EVER>>>

Ostatnio edytowano 2 paź 2005, 22:40 przez Krzychu Nierobichu, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 22:20 
Moderator forum

Krzychu Nierobichu napisał(a):
Okazało się, że jakiś noob schował sie na dachu jednego z budynków, żekomo nie widziałem expacka, ani tego sukinsyna.

Dzień bez forum, dniem straconym. Tyle się człowiek nowych słów nauczy.
Oklaski dla pana.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 22:40 

buhahah jaki cyrk,Krzychu..czy ta flaga była nieprzejmowalna?nie?więc w czym problem..może mial cię wyzwać na pojedynek na noże?wstawcie jakiś miernik debilizmu na forum..

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 22:42 

Hynol napisał(a):
Krzychu Nierobichu napisał(a):
Okazało się, że jakiś noob schował sie na dachu jednego z budynków, żekomo nie widziałem expacka, ani tego sukinsyna.

Dzień bez forum, dniem straconym. Tyle się człowiek nowych słów nauczy.
Oklaski dla pana.

Jest już późno :D Chce mi się trochę spać po cięzkim dniu :), nawet nie widziałem jakich głupot napisałem. Zara to poprawie...

<<<BF42 4EVER>>>

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2