Teraz jest 25 lis 2024, 16:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 11:21 
Moderator forum

Mam taka prośbe do sceny ogólnie i do adminów konkretnie. Jak widzicie jak ktos znany na scenie prosi o wywalenie tego i tego to nie pytajcie sie za co bo zanim sie napisze za co to ten klient juz jedzie w sina dal np czyims czołgiem, lub juz rozwalil jakis sprzet. Dziekuje za uwage

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 11:56 
Moderator forum

Popieram Wojtasa ... ostatnio Colar chciał ze mną wywiad przeprowadzic dlaczego śmiem dawać vota (kick) dla gościa, który spawn-killował ... po czym napisał, żebym "się nie ośmieszał" :wink:

Respect Panie Colar :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 13:50 

Zorak napisał(a):
Jest jeszcze pomysl masowego banowania wszelkiego lamerstwa az w koncu zostana ludzie z ktorymi mozna pograc na poziomie z co-op`em bez bluzgow itp.

:) :) 8) zorak to komu bedziesz robił head shoty i kto bedzie właził pod twoj celownik jak w 1943 pod stalingradem niemcom bolszewicy wchodzili ? ? :) :P rzeź niewiniątek jest czasami ciekawa :) co nie
zmienia faktu ze bluzgi sa i pewnie bedą :P

wojtas napisał(a):
Mam taka prośbe do sceny ogólnie i do adminów konkretnie. Jak widzicie jak ktos znany na scenie prosi o wywalenie tego i tego to nie pytajcie sie za co bo zanim sie napisze za co to ten klient juz jedzie w sina dal np czyims czołgiem, lub juz rozwalil jakis sprzet. Dziekuje za uwage

Zawsze mozesz napisać kick 13 tk albo bc albo co tam chcesz :)

Pozdrowienia ze słonecznego krakowa ;)

Ostatnio edytowano 4 paź 2005, 14:12 przez Tondrom, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 13:55 

Wojtas napisał(a):

Ja jednak wole aby każdy pisał mi powód.. ale przychyle się do prośby... co prawda wyraz "Znany" można dwojako zrozumieć :wink:

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 13:59 
Moderator forum

Uwierz mi ze bez powodu nikogo nigdy nie wywalilem i bez powodu nie chce tez zeby ktos byl wywalony.

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 16:14 
Moderator forum

Wojtas napisał(a):
Uwierz mi ze bez powodu nikogo nigdy nie wywalilem i bez powodu nie chce tez zeby ktos byl wywalony.

Niby proste, ale nie tak trudno napisać !kick .13 TK Bc czy cos inego - każdy wie wtedy o co chodzi i gostek do wywałki może sie bronić ( jak da radę :) ). Sam wywaliłem gościa na prośbę jednego ze 'starych" graczy bez podanbia powodu i potem była dyskusja (czytaj spam) dlaczego .A tak to każdy widzi i jest po kłopocie.

Widziałem kilka akcji Grynia - prośbą graczą o kick - krótko czemu ?? bo TK, BC, niszczy sprzęt, brak reakcji winnego - kick i reszta gra dalej.
Szybko, czysto, spokojnie i bez zbednego spamu.

Uwaga do wszystkich, jak ktoś ma dostac kicka piczcie czemu, każdemu z nas adminów bedzie łatwiej i nie bluzgajcie jak nie ma natychmiastowej reakcji, bo my też czasem walczymy :D i nie mamy czasu wywalić winnego.

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 16:42 

Niestety nie zawsze jest tak jak piszesz Kobra :) nie raz trafiają się pacięci których trzeba niestety potraktować grubiej ;) ostatnio na małym spotkaniu Beware! (pozdro dla kumatych :) ) trafił nam się pan "Dziadek" wiadomka airlock na bocage ze strony alied... Graliśmy bez airlocka i uświadomiłem o tym tego pana i innych zresztą :)..grzecznie poprosiłem by nie lockował... nie było odp. lockował dalej. Ponowiłem prośbe tym razem zmieniajać wyraz lock (widocznie nie znał tego pojęcia albo znać niechciał) na niszczenie wrogich samolotów na lotnisku... niestety rozmowa-monolog skutku nie dał więc kick.
Pan wraca z pytaniem dlaczego kick... troche zdziwiony całą sytuacja i lekko poirytowany wstrzymałem się od odpisania czegoś obrazliwego, pare odpowiedzi padło ze strony panów grających w tedy na serverze dodałem tylko "włącz kumacje i domyśl się" odp była natychmiastowa "pewnie dla tego bo zadobrze mi szło" oczywiście przyznałem panu racje poczym zostałem pouczony jaki to ze mnie Palant i nieudolny admin i kolegów powinienem trzymać na smyczy jak pieski :). Pan dziadek jest z nany z tego, że kampi, lockuje oraz zabija na spownie... widocznie mu to nie przeszkadza ;) Bana nie dostał bo i za co ? :roll:

Inna sprawa raz zdażyło mi się pomylić numerki przy wpisywaniu kick/ban :oops: już nie pamiętam kto to był ale naprawde przepraszam odbanowałęm ;)

a i uzasadnienie Kick# bo to frajer/noob/itp. to chyba żadne uzasadnienie :P
ps. Otrzymałem bardzo wiele skarg na adminów powerzona za to, że nie trzymają sie mapcykla i zmieniają mapy na te które im samym pasują... dotyczyło to głównie Majaka, Bandziora i Mnie samego :oops:
Tak to prawda zdażało mi się zmieniać mapke na aberdeen (wiadomo dla czego ;) ) tak wiec prosze Adminów powerzona by trzymali się mapcykla :) od zmieniania map jest Vote.

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 17:52 
Moderator forum

Tez raz pomyliłem numerek (gracz z PTS wyleciał niesłusznie) niestety nie zdążyłem przeprosic za pomyłkę - wywaliło mi neo na 2 godziny - chyba z a kare :( - jak to czyta to SORRY mój błąd.

na spotkaniu Beware! grałem ale tylko troche i nie od początku - ale teraz juz wiem czemu było tak spokojnie , bez locka na Bocage i mozna było spokojnie wystartować. Na szczęście orałem północną flage B-17 (nigdy nie lece nad baze - bo oranie B-17 po głowniej to lekka przegina) i mam nadzieje że nikt nie potraktował tego jako spawnkilla.
Co do zmiany map to sam nie zmieniam, ale niestety zdażało sie to często - ma byc coś z samolotami - polatam sobie a tu draw i aberdeen, ale czołgami tez trzeba sie nauczyc posługiwać.

Ogólnie grac nie spamować i pilnowac pożądku a jest szansa że bedzie lepiej.

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 18:20 

kobra napisał(a):
Co do zmiany map to sam nie zmieniam, ale niestety zdażało sie to często - ma byc coś z samolotami - polatam sobie a tu draw i aberdeen, ale czołgami tez trzeba sie nauczyc posługiwać .

No kobra poodbna sytuacja była wczoraj jak miała byc gazala a poleciało battle of the bulge, z tego co pamietam to nawet sie rozłaczyłes. Wiele razy bylo draw i po sprawie.. a pozniej sciemnianie " przeciez votowaliscie" :| a 2 osoby na server zdazyly sie połaczyc. Panowie ADMINI server nie jest wasza własnościa, i nie tylko wy na nim gracie,

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 20:29 

co do locka samolotami na bocage. Przestańcie płakać bo żygać sie chce. Są TRZY aa w bazie i samolotmozna sciagnac w 2 sekundy wiec nie widze sensu dyskutowania na ten temat. Nie lockuje bo uwazam ze to zadna zabawa ale jak ktos mnie lockuje to siadam za sterami aa i po gosciu jest. A jak 3 gosci siadzie na aa to nie ma takiego lotnika zeby z tego wyszedł. Koniec....

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 21:49 
Redaktor Battlefield.pl

COLAR napisał(a):
co do locka samolotami na bocage. Przestańcie płakać bo żygać sie chce. Są TRZY aa w bazie i samolotmozna sciagnac w 2 sekundy wiec nie widze sensu dyskutowania na ten temat. Nie lockuje bo uwazam ze to zadna zabawa ale jak ktos mnie lockuje to siadam za sterami aa i po gosciu jest. A jak 3 gosci siadzie na aa to nie ma takiego lotnika zeby z tego wyszedł. Koniec....

I tu wychodzi klasa zawodnika, nie tyle poziom ale ogranie.
Zeby wszyscy tak przejrzyscie mysleli, tego sobie i Wam zycze:)

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 21:52 
Moderator forum

Właśnie dlatego już nie wchodze na BF42 - towarzycho się strasznie miętkie zrobiło ostatnimi czasy. Dawniej jak ktoś próbował locka czołgiem na Baxie to dostawał tyle rur i expaków że na dywizje pancerną by starczyło. Obecnie snajperzy płaczą że im czołg do bazy wjechał...

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 22:06 

ja gram engiem czołg mi nie przeszkadza :) ale na bocage takich ludzi jak colar jest jak jeden na milion każdy zamiast ruszyć dupe do AA czeka przy samolocie :) a to też nic zabawenego jak ktoś lockuje inteligentnie.... czyli krązy poza zasięgiem AA patrzy na mape czy ktoś wsiada do samolotu.. ofiara ledwo sie wzbije dostaje serie po silnikach i koniec zawodów i AA Ci tutaj nie pomoże :twisted: choćbys ich miał na samym lotnisku i z 200 :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 23:06 

Lock byl zawsze akceptowalna forma blokowania przeciwnika, ale kampa (dla tych co myla pojeca - wjezdzanie sprzetem czyt. czolg do nieprzejmowalnej bazy przeciwnika) byla zawsze negatywnie postrzegana. Wulgarne zachowanie zawsze bylo tepione (wystarczyla jedna ku...wa) by kolo dostal kicka/bana na minimum tydzien.Nikt nie zmieni tego ze ojciec czy matka nie potrafili "gnojkow" wychowac. Teraz nikt niczego nie szanuje. Mierzi mnie to ze musze czytac te glupoty i czasem wdaje sie w bezsensowne wymiany zdan ze smarkami.

P.S: TeamPlay umarl na Freepaly-u.

PANOWIE/PANIE UMIESZCZENI NA PLECACH KOSZULKI "Battlefield Probably the best game in the world" RESPECT.......... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 23:31 

Hynol napisał(a):
Właśnie dlatego już nie wchodze na BF42 - towarzycho się strasznie miętkie zrobiło ostatnimi czasy. Dawniej jak ktoś próbował locka czołgiem na Baxie to dostawał tyle rur i expaków że na dywizje pancerną by starczyło. Obecnie snajperzy płaczą że im czołg do bazy wjechał...

Wpadnij kiedys na bf1942 chetnie bym z toba zagrał cos ;) taka moja prośba ;)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2