Niestety nie zawsze jest tak jak piszesz Kobra
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
nie raz trafiają się pacięci których trzeba niestety potraktować grubiej
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
ostatnio na małym spotkaniu Beware! (pozdro dla kumatych
) trafił nam się pan "Dziadek" wiadomka airlock na bocage ze strony alied... Graliśmy bez airlocka i uświadomiłem o tym tego pana i innych zresztą
..grzecznie poprosiłem by nie lockował... nie było odp. lockował dalej. Ponowiłem prośbe tym razem zmieniajać wyraz lock (widocznie nie znał tego pojęcia albo znać niechciał) na niszczenie wrogich samolotów na lotnisku... niestety rozmowa-monolog skutku nie dał więc kick.
Pan wraca z pytaniem dlaczego kick... troche zdziwiony całą sytuacja i lekko poirytowany wstrzymałem się od odpisania czegoś obrazliwego, pare odpowiedzi padło ze strony panów grających w tedy na serverze dodałem tylko "włącz kumacje i domyśl się" odp była natychmiastowa "pewnie dla tego bo zadobrze mi szło" oczywiście przyznałem panu racje poczym zostałem pouczony jaki to ze mnie Palant i nieudolny admin i kolegów powinienem trzymać na smyczy jak pieski
. Pan dziadek jest z nany z tego, że kampi, lockuje oraz zabija na spownie... widocznie mu to nie przeszkadza
Bana nie dostał bo i za co ?
Inna sprawa raz zdażyło mi się pomylić numerki przy wpisywaniu kick/ban
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
już nie pamiętam kto to był ale naprawde przepraszam odbanowałęm
a i uzasadnienie Kick# bo to frajer/noob/itp. to chyba żadne uzasadnienie
ps. Otrzymałem bardzo wiele skarg na adminów powerzona za to, że nie trzymają sie mapcykla i zmieniają mapy na te które im samym pasują... dotyczyło to głównie Majaka, Bandziora i Mnie samego
Tak to prawda zdażało mi się zmieniać mapke na aberdeen (wiadomo dla czego
) tak wiec prosze Adminów powerzona by trzymali się mapcykla
od zmieniania map jest Vote.
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)