wojoo[PL] napisał(a):
Lailonn napisał(a):
Wojoo a powiedz ty mi czym maja byc jak nie "komercha" ? Co to caritas? Robia to czego chce ogol bo to ogol ich utrzymuje a nie jednostki o odmiennych zdaniach. Czy to sie ci podoba czy nie. Zaloz wlasna firme i rob gry dla "fanow" to sie bardzo mocno zdziwisz bo i fani lubia rozne rzeczy i na kazda sprawe maja 100 pogladow. Na pewno jest duzo osob, ktore sa w pelni zadowolone z patcha np taki ja ;]
Nie caritas jednak z pewnością powiem że reszta ich gierek oprócz bfa2 to totalny odgrzewany kicz, nie wiem jak z nowa fifa (podobno dobra) ale co do reszty to jestem pewien to jedna z gorszych firm robiących gierki. To nie są jednostki jak widać, nie jestem sam, nie lubię łatwizny i tyle, wydaje mi się że ktoś kto ma ambicje też mu się to nie spodoba, to tyle. A poruszając Jeszce ten ogół, to wnioskuje po siedzeniu na różnokrajowych serwach że jego większość to, grube zajadające się pączkami 13 letnie Amerykańskie dzieci, albo starsi zachowujący się jak wcześniej wspomniane dzieci.
muahahahahaha - tyle tylko powiem

EA to jedna z gorszych firm robiących gierki? hmm, możliwe... ale dlaczego jest to największa, najbardziej dochodowa i najpotężniejsza firma w tym biznesie? dorobili się tego na szajsie? bo Black & White, LOTR: Bitwa o Śródziemie, Medal of Honor i dziesiątki innych gier to kupy, prawda?
a co do patcha i kto go robił - na pewno go nei robili ci ludzie, co pracują nad dodatkiem, a to z tego prostego powodu, że patch powstawał w Szwecji, a dodatek robi się w Kanadzie
no i jak ci się wojoo nie podobają zmiany w patchu, to przestań grać - mam dziwne wrażenie, że nikomu nie będzie ciebie brakowało

a jak będziesz dalej grał, to spróbuj na jakiejś innej mapie niż Karkand... boshe, czy takich co grają Karkand-only jest więcej? bo ostatnio co spojrzę, to wszędzie się tacy znajdują...