Teraz jest 4 mar 2025, 15:13

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 14:33 

troche pogralem 1.03 i ogolne wrazenie jest takie ze:
-zamiast zajac sie powaznymi bledami, bugami zajeli sie gownami
-wyszukiwarka serwerow nadal jest 10 lat za ASE, STEAMem.
-dzwieki, faktycznie mily szczegol
-to co zrobili z rangami to bzdura-'pole bitwy' pelne latajacych sierzantow sztabowych....qzwa tylu podoficerow a nie ma miesa armatniego czyli szeregowcow?
-silnik tak jakby poprawiony , czy tylko mi sie wydaje ze gra nabrala plynnosci wiekszej?

Podsumowanie:
czekam na 1.04 ktory oby w koncu cos poprawil. to czym zajeli sie teraz (mit poteznego BH, rangi) wydaje mi sie ze pytali sie o zdanie co zmienic jakichs gosci grajacych w to tydzien.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 14:58 

Z tym silnikiem - racja... Faktycznie teraz jak pokazuje mi screen z wyborem miejsca spawnu i wyborem rodzaju żołnierzyka, to nie szarpie jak poprzedmnio, plansza pojawia się ładnie, bez przeskakiwania. Co do ilości fpsów - nie sprawdzałem wcześniej na tych ustawieniach ani teraz więc się nie wypowiem :/

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:06 

przsoi napisał(a):
'pole bitwy' pelne latajacych sierzantow sztabowych....qzwa tylu podoficerow a nie ma miesa armatniego czyli szeregowcow?

rangi w BF2 nigdy niemiały odzwierciedlać prawdziwego pola bitwy
to tylko taki system stopniowania "zaawansowania" gracza w BF2

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:49 

NIE!! Dlaczego te EA zawsze wszystko wali!, jak było ok z rangami podczas jej zdobycia z radości obiegałeś blok na golasa, liczyłeś dni kiedy ją zdobędziesz, a teraz? Mocno mnie rozczarowali chłopaki już po raz X. Jestem podobnego zdania, zajęli się szczegółami a nie konkretami, co po raz kolejny potwierdza, że EA to totalna komercha, założę się, że nad patchem pracowała z 1-2 osoba/y a reszta poci się nad dodatkiem, aby szybciej kasa wpadła, bo ludzie za bfa2 już zapłacili to po co mają się o nich martwić.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:52 

Dla mnie patch ma same +

Cytuj:
wydaje mi sie ze pytali sie o zdanie co zmienic jakichs gosci grajacych w to tydzien.

zle ci sie wydaje. Zajeli sie ogolnie statsiarstwem takim czy innym. Przejrzyj to forum i forum EA a zoabczysz, ze statsy etc to glowny temat rozmow albo jeden z glownych. Nie ma topicow "Bug w C4" czy "rakiety przelatuja przez pojazdy". Jednak na pewno kolejne patche zajma sie i tymi problemami ;]

edit:

Wojoo a powiedz ty mi czym maja byc jak nie "komercha" ? Co to caritas? Robia to czego chce ogol bo to ogol ich utrzymuje a nie jednostki o odmiennych zdaniach. Czy to sie ci podoba czy nie. Zaloz wlasna firme i rob gry dla "fanow" to sie bardzo mocno zdziwisz bo i fani lubia rozne rzeczy i na kazda sprawe maja 100 pogladow. Na pewno jest duzo osob, ktore sa w pelni zadowolone z patcha np taki ja ;]

Oczywiscie mogliby zlikwidowac wyswietlanie swoich na czerwono(probowali ale im sie nie udalo jak widac) mogli polepszyc przegladarke. Ale to co mamy aktualnie wystarcza mi do gry i milego spedzania czasu. Na reszte przyjdzie pora ;]

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 16:11 

Lailonn napisał(a):
Wojoo a powiedz ty mi czym maja byc jak nie "komercha" ? Co to caritas? Robia to czego chce ogol bo to ogol ich utrzymuje a nie jednostki o odmiennych zdaniach. Czy to sie ci podoba czy nie. Zaloz wlasna firme i rob gry dla "fanow" to sie bardzo mocno zdziwisz bo i fani lubia rozne rzeczy i na kazda sprawe maja 100 pogladow. Na pewno jest duzo osob, ktore sa w pelni zadowolone z patcha np taki ja ;]

Nie caritas jednak z pewnością powiem że reszta ich gierek oprócz bfa2 to totalny odgrzewany kicz, nie wiem jak z nowa fifa (podobno dobra) ale co do reszty to jestem pewien to jedna z gorszych firm robiących gierki. To nie są jednostki jak widać, nie jestem sam, nie lubię łatwizny i tyle, wydaje mi się że ktoś kto ma ambicje też mu się to nie spodoba, to tyle. A poruszając jeszcze ten ogół, to wnioskuje po siedzeniu na różno krajowych serwach że jego większość to, grube zajadające się pączkami 13 letnie Amerykańskie dzieci, albo starsi zachowujący się jak wcześniej wspomniane dzieci, mówie to dlatego że zazwyczaj wchodze do teamu gdzie jakiś ... drze jape.

Ostatnio edytowano 5 paź 2005, 16:23 przez wojoo[PL], łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 16:22 

grę to robi jakiś konkretny zespół programistów a EA to wielka firma moloch która jest właścicielem całej masy takich grupek
tak więc mowiąc EA odnosisz się bardziej do pana prezesa który liczy zyski i straty firmy niż kodera co siedzi w swoim małym ciasnym pokoiku i meczy się nad zrobieniem czegoś tam na czas

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 16:26 

wojoo[PL] napisał(a):
Lailonn napisał(a):

Nie caritas jednak z pewnością powiem że reszta ich gierek oprócz bfa2 to totalny odgrzewany kicz, nie wiem jak z nowa fifa (podobno dobra) ale co do reszty to jestem pewien to jedna z gorszych firm robiących gierki. To nie są jednostki jak widać, nie jestem sam, nie lubię łatwizny i tyle, wydaje mi się że ktoś kto ma ambicje też mu się to nie spodoba, to tyle. A poruszając Jeszce ten ogół, to wnioskuje po siedzeniu na różnokrajowych serwach że jego większość to, grube zajadające się pączkami 13 letnie Amerykańskie dzieci, albo starsi zachowujący się jak wcześniej wspomniane dzieci.

muahahahahaha - tyle tylko powiem :D EA to jedna z gorszych firm robiących gierki? hmm, możliwe... ale dlaczego jest to największa, najbardziej dochodowa i najpotężniejsza firma w tym biznesie? dorobili się tego na szajsie? bo Black & White, LOTR: Bitwa o Śródziemie, Medal of Honor i dziesiątki innych gier to kupy, prawda?

a co do patcha i kto go robił - na pewno go nei robili ci ludzie, co pracują nad dodatkiem, a to z tego prostego powodu, że patch powstawał w Szwecji, a dodatek robi się w Kanadzie

no i jak ci się wojoo nie podobają zmiany w patchu, to przestań grać - mam dziwne wrażenie, że nikomu nie będzie ciebie brakowało :D a jak będziesz dalej grał, to spróbuj na jakiejś innej mapie niż Karkand... boshe, czy takich co grają Karkand-only jest więcej? bo ostatnio co spojrzę, to wszędzie się tacy znajdują...

Ostatnio edytowano 5 paź 2005, 16:29 przez ImRo|Keyser.Soze, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 16:26 

Kolec napisał(a):
grę to robi jakiś konkretny zespół programistów a EA to wielka firma moloch która jest właścicielem całej masy takich grupek
tak więc mowiąc EA odnosisz się bardziej do pana prezesa który liczy zyski i straty firmy niż kodera co siedzi w swoim małym ciasnym pokoiku i meczy się nad zrobieniem czegoś tam na czas

Nie mówię o koderach bo oni w tym wypadku mają najmniej do gadania, lecz kogoś kto nimi steruje podczas tej pracy.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 16:28 

Post do usunięcia podczas edytacji utworzył się drugi.

Ostatnio edytowano 5 paź 2005, 16:35 przez wojoo[PL], łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 16:34 

Ten też :/

Ostatnio edytowano 5 paź 2005, 16:40 przez wojoo[PL], łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 16:37 

wojoo[PL] napisał(a):
ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
muahahahahaha - tyle tylko powiem EA to jedna z gorszych firm robiących gierki? hmm, możliwe... ale dlaczego jest to największa, najbardziej dochodowa i najpotężniejsza firma w tym biznesie?

Już się wyraziłem na ten temat jak nie potarfisz czytać to idź spowrotem do przedszkola,chyba że jeszcze w nim jesteś to sorry.

no i jak ci się wojoo nie podobają zmiany w patchu, to przestań grać - mam dziwne wrażenie, że nikomu nie będzie ciebie brakowało :D

Ciekawi mnie czy byś gadał tak na żywo, ale zawsze znajdzie się jakiś dzieciak kozakującu zza monitora.

boshe, czy takich co grają Karkand-only jest więcej? bo ostatnio co spojrzę, to wszędzie się tacy znajdują...

Po 1 "boshe?" proszę po Polsku :lol: Po 2 W jednym zadaniu zaprzeczasz sam sobie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 16:38 

wojoo[PL] napisał(a):
no i jak ci się wojoo nie podobają zmiany w patchu, to przestań grać - mam dziwne wrażenie, że nikomu nie będzie ciebie brakowało :D

Ciekawi mnie czy byś gadał tak na żywo, ale zawsze znajdzie się jakiś dzieciak kozakującu zza monitora.

boshe, czy takich co grają Karkand-only jest więcej? bo ostatnio co spojrzę, to wszędzie się tacy znajdują...

W jednym zadaniu zaprzeczasz sam sobie.

a masz więcej niż 2 metry i 100 kilo wagi? bo jak nie, to się ciebie nie boję :D a dziecinnie to sam się zachowujesz, płacząc, że ci awanse popsuli, choć sam jeszcze drugiego unlocka nie miałeś... jak ci popsuli ulubioną zabawkę, czyli statsienie, to się obraź i idź grać w coś innego :D i możesz mnie znienawidzić, szukać na serwerach i polować na mnie - po twoich statach widzę, że będę miał łatwe fragi :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 16:39 

wojoo[PL] napisał(a):
Nie mówię o koderach bo oni w tym wypadku mają najmniej do gadania, lecz kogoś kto nimi steruje podczas tej pracy.

zgadza sie, kierownik projektu tak zwany. To taki co by chcial dostac nobla i oskara w jednym za gierke, a musi lizac tluste dupsko jakiegos pajaca od finansow albo od tworczej produkcji kurzu pod tytulem "badania rynku".
mowiac krotko, historia swiata kieruja glownie male pizdusie na zapierdzianych stolkach :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 16:45 

Co sadzicie na temat tego ze przy kilkunastu tysiacah (!) Ma sie okolo 5 gunow na unlocku? Teraz jak gram to ludzie tylko unlocki maja.... To po co wogole unlocki pytam sie... Zero satysfakcji z oblokowanego guna. Mam nowego konto (juz jakis czas) i dzis mi 3 bronie doszly LOL... W praktyce to juz sie nie gra kto lepsza ranga, czy po to zeby bronie odblokowac.. Teraz jedyna forma dominacji to pozycja w rankingu... :x

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2