Teraz jest 4 gru 2024, 21:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:42 

http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=37330

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:44 

[PL]T3 napisał(a):
cyna napisał(a):
[PL]T3 napisał(a):
cyna
super że założyłeś nowe konto by pogadać w tym topicu. Brak Ci odwagi się ujawnić czy co ??

po 1
konto mam juz dawno te zalozylem nie po to zeby sie klucic ... z reszta nazwa 2 konta jest praktycznie taka sama tyle ze ma "tag"
po 2
url-e ktore dales to strona ms-beta loginu i zlozenia aplikacji o czlonkowstwo w ms-beta
po3
jakbys wiedzial to vista nie jest obslugiwana przez ms-beta a bezposredni przez MSDN (tak dla jasnosci jezle jestes betatesterem w co watpie i chcialbys "potestowac" viste to ci odpisza ze "only for MSDN subscribers"
po4
biore w tym programie udzial juz ponad 3 lata i jak widze jakie wypisujesz bzdury to mnie ruszylo .

3 lata na jaką wersję: Longhorna ????/
zajrzyj na Centrum XP a zerkniesz czy linki de rejestracji są lipne.
Sypie Ci się Twoja bajeczka kolego i to mocno. Jak widze przyszedłeś tutaj by się kłócić a nie prowadzić rozmowę. Po to zakładasz konto by się wypowiedzieć?
Nie trzeba mieć subskrypcji MSDN . Wystarczy rejestracja pod linkiem.
To tyle mojego do tego topicu. Jask narazie brak tu czegoś konkretnego a wypowiada się osoba która ma orginała nawet WinRARa na kompie i myśli że zrobni wrażenie. Jak być uczciwym to do końca a nie do połowy tak jak Ty to robisz

Osoby zainteresowane odsyłam do http://www.CentrumXP.pl po więcej info na ten temat.

cyna (capri) jakoś nie widzę Twoich postów na tym forum skoro od 3 lat jesteś w programie....

Myśle że ode mnie to wszystko w tym temacie. Post miał na celu zainteresować innych a nie wszczynać kłótnie. Jak widać niektórzy nie mają co robić

Pozdrawiam

1.3 lata w MSDN
2.nie czepiaj sie noobie konta
3.kliknij na link http://msdn.microsoft.com/subscriptions/
4.naucz sie czytac (albo rozumiec kto co pisze)
5.koncze wypowiedz w tym poscie bo wiedza u ciebie jest zerowa w tym temacie

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:47 

[PL]T3 napisał(a):
ehunter napisał(a):
Panowie spoko :D... większość starych wyjadaczy na tym forum jak i nowych mimo że chyba w większości posiadają oryginalne kopie BF1942, BFV i BF2 to pewnie nie wszyscy mają legalne "Windy", nie ma co się czarować, wyzywać od złodziei itp.... dajcie na luz.. człek porusza temat kompatybilności, a tu znowu po nim jadą ci co mają niby WSZYSTKO legalne... śmiechu warte.

Racja. :D

nie mowie ze ktos jest zlodziejem kazdy robi co chce nie kazdy ma kase na oryginalny sytem no coz ...

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:50 

chamstwo Cię nie opuszcza człowieku. To nie ja się czepiam tylko Ty masz jakiś kwestie. Dla mnie straciłes twarz nie przez kwestie MSDN tylko przez zachowanie się takich jak ty wyzywających wszystkich i wszystko gdzie popadnie.

Załóż sobie jeszcze kilka kont na przyszłośc bo nie wróżę Ci spokojnego przebywania na tym forum.
Mimo to dzieki za zainteresowanie tym tematem.
TO BY BYŁO NA TYLE Z TOBĄ.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:56 

[PL]T3 napisał(a):
chamstwo Cię nie opuszcza człowieku. To nie ja się czepiam tylko Ty masz jakiś kwestie. Dla mnie straciłes twarz nie przez kwestie MSDN tylko przez zachowanie się takich jak ty wyzywających wszystkich i wszystko gdzie popadnie.

Załóż sobie jeszcze kilka kont na przyszłośc bo nie wróżę Ci spokojnego przebywania na tym forum.
Mimo to dzieki za zainteresowanie tym tematem.
TO BY BYŁO NA TYLE Z TOBĄ.

hm.. to Ty zwyzywales kolesia od gowniarzy bo zwrocil Ci uwage ze piszesz o nielegalnym sofcie i mial racje.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:58 

Moje wrażenia z Visty Beta 2 już nie są takie dobre... wyskakiwał błąd przy instalacji, brak konkretnych sterów pod VIA KT400, kiepskie stery pod GeForce, potem to jakoś chodziło, net śmigał całkiem całekiem, ale nie szło niczego zainstalować więc nie mogłem przetestować BF-a, moim zdaniem będzie to dobry system lecz wymaga jeszcze dużo szlifu..

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 16:01 

najbardziej boli brak sterownikow mam 2szt DVD jedna z Vista Beta 1 droga ze sterami ale i tak jest biednie.Moze sie poprawi jak wyjdzie public beta dostepna w kanale ms-beta.
duza czesc pasuje z windows servera 2003
a ostatnie ForceWare tez mozna spokojnie zainstalowac ale jako jeden system to raczej odradzam.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 16:44 

cyna napisał(a):
najbardziej boli brak sterownikow mam 2szt DVD jedna z Vista Beta 1 droga ze sterami ale i tak jest biednie.Moze sie poprawi jak wyjdzie public beta dostepna w kanale ms-beta.
duza czesc pasuje z windows servera 2003
a ostatnie ForceWare tez mozna spokojnie zainstalowac ale jako jeden system to raczej odradzam.

wreszcie konstruktywne info

Ja zainstalowałem stery z nForce2 5.10 , Nvidia 78.01. do Sound Blastera 5.1 tylko drivery. Nawet w trybie zgodności reszta nie chciała wejśc.
Zamówiłem drugie 1 GB RAM i mój (orginalny) BF2 będzie śmigał jak sie patrzy. Warto przyjrzeć się temu systemowi gdzyż u mnie wydajnośc neta podniosła się o 100%. Wczesniej strasznie mi rwało połączenie a teraz ping jest stabilny.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 18:58 

[PL]T3 napisał(a):
Czy napisałem że ściągnełem torrentem?
Wydaje mi się że nie. Dla osób zainteresowanych podałem poprawną stronę gdzie można zapisać sie na tą wersję Windy (post pierwszy został zmieniony-dodano odpowiednie linki)

A czy ja napisałem, że ściągałeś? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 19:58 

kolego sympatyczny...
1. w zadnym zdaniu Cie nie obrazilem (vide gowniarz) - podajac linka do torrenta sugerujesz piracka wersje (modyfikacja posta nie zalatwia sprawy - dobrze ze chociaz pozniej sprostowales)
2. nie mam pojecia skad przyszedl Ci do glowy pomysl zy cyna to ja (rotfl - wyczuwam jhakiegos Sherlocka ;-))
3. nie cisnieniuj bo ci zylka peknie - gdyby Twoj pierwszy post byl taki jaki jest teraz nie byloby mojego
4. gowno (sry za wyrazenie) mnie interesuje kto co ma na kompie, ale nie jest to powod do obnoszenia sie z tym.

pij ziolka, bedziesz wielki ;-)))

peaceee

aaaa... mam 33. lata - do gowniarstwa troche mi daleko :P

/edit
linka do m$ wykorzystalem - z checia potestuje viste

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 20:11 
Moderator forum

Przenosze do HP bo temat nie ma prawie nic wspólnego z BF2. Prosze zakończyć spory kto jest noobem, kto lamką i ograniczyć się do wymiany informacji na temat systemu.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2