cyna napisał(a):
[PL]T3 napisał(a):
cyna
super że założyłeś nowe konto by pogadać w tym topicu. Brak Ci odwagi się ujawnić czy co ??
po 1
konto mam juz dawno te zalozylem nie po to zeby sie klucic ... z reszta nazwa 2 konta jest praktycznie taka sama tyle ze ma "tag"
po 2
url-e ktore dales to strona ms-beta loginu i zlozenia aplikacji o czlonkowstwo w ms-beta
po3
jakbys wiedzial to vista nie jest obslugiwana przez ms-beta a bezposredni przez MSDN (tak dla jasnosci jezle jestes betatesterem w co watpie i chcialbys "potestowac" viste to ci odpisza ze "only for MSDN subscribers"
po4
biore w tym programie udzial juz ponad 3 lata i jak widze jakie wypisujesz bzdury to mnie ruszylo .
3 lata na jaką wersję: Longhorna ????/
zajrzyj na Centrum XP a zerkniesz czy linki de rejestracji są lipne.
Sypie Ci się Twoja bajeczka kolego i to mocno. Jak widze przyszedłeś tutaj by się kłócić a nie prowadzić rozmowę. Po to zakładasz konto by się wypowiedzieć?
Nie trzeba mieć subskrypcji MSDN . Wystarczy rejestracja pod linkiem.
To tyle mojego do tego topicu. Jask narazie brak tu czegoś konkretnego a wypowiada się osoba która ma orginała nawet WinRARa na kompie i myśli że zrobni wrażenie. Jak być uczciwym to do końca a nie do połowy tak jak Ty to robisz
Osoby zainteresowane odsyłam do
http://www.CentrumXP.pl po więcej info na ten temat.
cyna (capri) jakoś nie widzę Twoich postów na tym forum skoro od 3 lat jesteś w programie....
Myśle że ode mnie to wszystko w tym temacie. Post miał na celu zainteresować innych a nie wszczynać kłótnie. Jak widać niektórzy nie mają co robić
Pozdrawiam