Kolec napisał(a):
tak to chyba byłoby najlepsze rozwiązenia
skaczesz ? to podczas skakania nieda się z broni strzelić ani jej przeładować (i podskok przy przeładowaniu resetuje czas przeładowania do zera - najlepiej z utratą granatu, rakiety, magazynka)
oby EA poszło po rozum do głowy robiąc patcha 1.04
BTW - kiedyś mi się zdażyło żę mnie na otwartej przestrzeni na drodze zdybał koleś w APC (op. clean sweap), niemiając nic p-panc ani gdzie się zchować zaczołem desperacko kangurzyć na środku drogi - koleś cały czas domnie strzelał aż mu się działko przegrzało a wtedy dałem długiego sprinta w bok do wody i mu uciekłem

>>A ja grałem na serwach na których za kangurzenie dostaje się bana

I dodatkowo jest się zbluzganym za to i wyzwanym od lamek
>>>ImRo|Keyser.Soze<<<"lepszy jest dach tych magazynów po lewej stronie mapy - masz jak na dłoni jeden spawn, drugi też nieźle widoczny, trzeci tam dalej na plaży też w zasadzie da się sięgnąć Smile dla podłej snajpy MEC miejsce bardzo dobre, ewentualnie dla commandera USMC"
To jak to jest w końcu z tymi spawnami? Można strzelać do gościa na spawnie? Bo już sam nie wiem. Jak stoję APC koło flagi wroga i nagle spawnuje się gość z Eryxem to strzelać czy nie? Pierwszym odruchem jest
obrona własna(więc wypada kropić[chyba

]) No i raz tak było że flagę zdejmuję sam na Strike Karkand a z lewej strony masowo spawnują sie "antytanki" to kropię aż flagi nie zdejmę(może wypadało by wysiąśc i przyjąć kilka Eryxów na klatę[lepiej by się oddychało

]) No i za którymś razem zostałem obrzucony wyzwiskami i postraszony("zapamiętam twój nick @#$%^....") to był zagrawaniczny serw Grać mi się odechciało

Więc poradżcie co robić(strzelać czy nie?)