Teraz jest 4 mar 2025, 09:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 10:29 

Sam byłem świadkiem paru jego wybryków. Zbanować go na polskich serwerach i będzie problem z głowy. Niech smrodzi gdzie indziej. Albo utrudniać mu grę, np. od czasu do czasu niech ktoś go TK`uje i wtedy on zobaczy jak to jest. Co do klanu to potwierdzam, że jest tam z kim pograć, np. Radek_255[PL] (sorry jak coś pokręciłem). I dobrze radzę CL tego klanu: wywalcie tego głupka z klanu bo wasza reputacja schodzi na psy. Już Domino napisał, że to klan idiotów, więc radzę wam pozbądźcie się go.

A to z dedykacją dla naszego bohatera:
KLIK

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 10:35 

co do Qbka to ja nie pamiętam jakichś wielkich wpadek, ale jeżeli ów klan PDS założył koleś o ksywce N3mezis (a założył :P) to ja się wcale nie dziwię. Tego pana znam akurat nieźle - pierwszy do sprzętu, zabija jeżeli się wsiądzie przed nim tudzież włazi pod teamkilla - ale to jeszcze pikuś, bo dupków jest cała masa. Najzabawniejsze jest to, że gość razem ze swoimi kolegami typu xxxUbiSoftxxx dawniej, przed "klanem", wchodził na serwer, brał Cobre, zakładał zamknięty squad o nazwie Ownzors, albo jakiejś takiej sugerującej że będą wymiatać i... kończył z KDR 0.5 :D czyli nie dość że zachowuje się niedopuszczalnie to jeszcze nie umie grać :D podejrzewam, że do tego PDS dobrał sobie podobnych kiziorów :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 10:50 

hehe nice :wink: ja proponuje zamknąć temat i go zbanować a nie roztrząsać się nad tym...... "tematem" :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 11:10 

Ojjjjj, nie wiedziałem że jestem taki popularny :D a co do tego samolotu na Wake Island to nie było do końca tak jak ty twierdzisz Robal, że wbiegałem Ci pod koła tak sobie.Wszyscy dobrze wiemy że samoloty na mapę 64 osobową są 2 a wielu z nas ( w tym i ja) lubi latać.Tak więc jeśli się nie dopcham do samolotu to uprzejmię apeluję o ukradnięcie wrogiego sprzętu czyli to co sam robię jak widzę obcy myśliwiec bezpańsko stojący na pasie startowym.Tak więc na mapie Wake Island jak wszedłeś pierwszy do myśliwca spokojnie wystartowałeś panie Robal ale ja na czacie ogólnym trąbiłem i trąbiłem o tym żeby zakosić myśliwiec.Ok, ok rozbiłeś się i co? ani nic nie ukradłeś, ani porządnie nie zrobiłeś szkód w obcym timie,a więc zaapelowałem do Ciebie abyś ustąpił mi miejsce w samolocie abym ja coś zakosił a nawet jeśli nie to i tak nie powinna panować zasada kto pierwszy ten lepszy tylko jak ktoś się raz rozbije to nie powinien spowrotem się respawnować na lotnisku tylko gdzieś indziej aby ten gościu co się nie dopchał miał szansę coś zakośić albo chociaż zrobić kamikadza na gnębiąym tim balckhawku lub krowie :wink: .
(akapit :D ) Wiem, wiem może zachowywałem się jak prostak i cham stojąc przed kołami myśliwca.Muszę Wam coś powiedzieć drodzy forumowicze.Dałem się przekabacić na ciemną stronę mocy :shock: ale stwierdziłem, że ta droga do niczego nie prowadzi i tylko wyrabiam sobie dodatkową listę wogów tak więc wszystkich naprawdę i szczeże PRZEPRASZAM za moje okropne i godne pogardy zachowanie.Obiecuję Wam , że taka sytuacja się już nie powtórzy a jak się powtórzy to proszę napiszcie to w tym topicu.A więc możecie od tej pory głęboko i wnikliwie podpatrywać moje zachowanie na serwerach a ja obiecuję poprawę :wink: PS: sorry za tamto Robal :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 11:22 

a ja uwazam, ze masz ostry ubaw z tego co robisz a twoj post to reakcja na obawe przed banem. Ja bym go tam zbanowal :twisted: Chociaz czasowo ale jednak.

Cytuj:
Z BF2 i tak nie jest źle..AA pod tym względem to tragedia o cheaterach nie wspomne..więc jak narazie nie ma co panikowac..

WAA nikt sie nie podkalda pod granat :P A cheaterow jest sporo fakt ;]

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 11:27 

Oj skoro tak ładnie przepraszasz... - BAN ;)...

Qbek - człowiek z charakterem :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 11:30 

Qbek prawie jak wymiatacz :wink:

nie ma to jak unikać odpowiedzialności :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 11:36 

Spinacz_pl napisał(a):
Oj skoro tak ładnie przepraszasz... - BAN ;)...

Qbek - człowiek z charakterem... :lol: :lol:

...BURAKA 8)

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 11:36 

Panowie ja was nie rozumiem, po co to cale zamieszanie ?? Nic nie da jezeli bedziecie zakladac tematy w ktorych placzecie, jak to jasio ukradl mi samolocik albo wszedl pod kola...
Recepta jest prosta grajcie na zagranicznych serwerach (polecam niemieckie gdzie statystycznie pingi mam o 15ms wieksze niz na polskich,
gdzie kroluje qbek i jego wesola gromadka) gdzie idiotow jest jak na lekarstwo...

btw. Jak widac admini nie kwapia sie z banowaniem iditow na pl serwerach gdyz takie tematy na tym forum juz byly...

Ostatnio edytowano 16 paź 2005, 11:38 przez Piotr3k, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 11:38 

ja bym takich banowal od reki, moze inni by sie nauczyli kultury. jak ktos jest debilem to juz nic mu nie pomoze.

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 11:49 

Qbek napisał(a):
Ojjjjj, nie wiedziałem że jestem taki popularny :D a co do tego samolotu na Wake Island to nie było do końca tak jak ty twierdzisz Robal, że wbiegałem Ci pod koła tak sobie.Wszyscy dobrze wiemy że samoloty na mapę 64 osobową są 2 a wielu z nas ( w tym i ja) lubi latać.Tak więc jeśli się nie dopcham do samolotu to uprzejmię apeluję o ukradnięcie wrogiego sprzętu czyli to co sam robię jak widzę obcy myśliwiec bezpańsko stojący na pasie startowym.Tak więc na mapie Wake Island jak wszedłeś pierwszy do myśliwca spokojnie wystartowałeś panie Robal ale ja na czacie ogólnym trąbiłem i trąbiłem o tym żeby zakosić myśliwiec.Ok, ok rozbiłeś się i co? ani nic nie ukradłeś, ani porządnie nie zrobiłeś szkód w obcym timie,a więc zaapelowałem do Ciebie abyś ustąpił mi miejsce w samolocie abym ja coś zakosił a nawet jeśli nie to i tak nie powinna panować zasada kto pierwszy ten lepszy tylko jak ktoś się raz rozbije to nie powinien spowrotem się respawnować na lotnisku tylko gdzieś indziej aby ten gościu co się nie dopchał miał szansę coś zakośić albo chociaż zrobić kamikadza na gnębiąym tim balckhawku lub krowie :wink: .

a ja ci na to powiem ze jestes z leksza popie*$()#*ony zawsze byla zasada kto pierwszy ten lepszy,w zyciu tak samo masz,wiec niemiej pretensji ze Robal LATAŁ samolotem a nie rozwalal go zeby ukrasc wrogi sprzet,wkoncu samolot jest do latania,a wytlumacz po jakiego grzyba wlaziles na ten heli???co kwiatki chciales pozrywac,ja niewierze w takie bezsensowne szczeniackie pierpapierolenie ze "bieglem sobie po samolocik zeby z niego skoczyc i ble ble ble" takim ludziomm powinno sie dawac bana jesli sa przedstawione screeny a nie patyczkowac sie z nimi,skoro 3em graczom(minimum 3em) zepsul gre,takie moje zdanie
PS.przepraszam jesli tresc mojego posta kogos urazila,ciebie Qbek
PS niedotyczy

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 12:12 

Nie wybronisz sie Qbek Robal ma screeny które są dowodem w tej sprawie 8)
Tak jak PRO Bubu napisal co robiles na helikopterze w ktorym Repulse siedzial :?: :evil: Co ty kaskader jestes :?:

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 12:17 

Cytuj:
Tak więc jeśli się nie dopcham do samolotu to uprzejmię apeluję o ukradnięcie wrogiego sprzętu czyli to co sam robię jak widzę obcy myśliwiec bezpańsko stojący na pasie startowym.

Apeluje beztrosko lezac pod kolami samolotu

Cytuj:
Tak więc na mapie Wake Island jak wszedłeś pierwszy do myśliwca spokojnie wystartowałeś panie Robal ale ja na czacie ogólnym trąbiłem i trąbiłem o tym żeby zakosić myśliwiec.

Spokojnie wystartowałem? Ruszylem dopiero po minucie, po tym jak stwierdzilem ze ********* te -kilka punktow na tobie i ryzykuje kolejnego kicka. Owsszem gadales cos o ukradnieciu czegos z lotniska - ale jak! Jakbym sie tam dostal stracilbym samolot, a ukradnxiecie F17b graiczyloby z cudem bo USSX (jakos tak) nie ma zbytnich problemow w zestrzeleniu startujacy samolot. Poza tym polowa ludzi zawsze sie respalnuje na lotnisku wiec wyrzneliby mnie w kilka sekund.

Cytuj:
Ok, ok rozbiłeś się i co? ani nic nie ukradłeś, ani porządnie nie zrobiłeś szkód w obcym timie

Polemizowałbym - uwazam ze wyrznalem naprawde sporo przeciwnikow, a NISKI WYNIK KTORYM ZAKONCZYLEM RUNDE BYL SPOWODOWANY TWOIM CHAMSTWEM. (czyt. karanie). Był okres gdzie niezestrzelilem zadnego heli ale dlatego ze lotnisko bylo odbite, i nie mialem gdzie 'zatankowac' - uzywalem w tedy tylko karabinku, ktory skonczyl sie na szczescie wraz z odbiciem flagi. Lot zakonczylem jednak nieprzyjemnie bo podczas przelatywania nad lotniskiem w celu zdobycia ammo zrespalnowal sie moj samolot :D:D nie musze mowic co sie stalo :-)

Cytuj:
a więc zaapelowałem do Ciebie abyś ustąpił mi miejsce w samolocie abym ja coś zakosił a nawet jeśli nie to i tak nie powinna panować zasada kto pierwszy ten lepszy tylko jak ktoś się raz rozbije to nie powinien spowrotem się respawnować na lotnisku tylko gdzieś indziej aby ten gościu co się nie dopchał miał szansę coś zakośić albo chociaż zrobić kamikadza na gnębiąym tim balckhawku lub krowie.

Pare razy widzialem jak dlugo latales :lol:

BAN

:(

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 12:24 

Ile razy ja to przezywalem ... Kick nic nie da bo sie glosowanie nie uda.... Ale jak ani maja w tym przyjemnosc to aj naprawde nie wiem...

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 12:25 

Cytuj:
PS: sorry za tamto Robal ;)

A idż w pizdu - przeprosiny nie przyjete

:(

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2