Cytuj:
Tak więc jeśli się nie dopcham do samolotu to uprzejmię apeluję o ukradnięcie wrogiego sprzętu czyli to co sam robię jak widzę obcy myśliwiec bezpańsko stojący na pasie startowym.
Apeluje beztrosko lezac pod kolami samolotu
Cytuj:
Tak więc na mapie Wake Island jak wszedłeś pierwszy do myśliwca spokojnie wystartowałeś panie Robal ale ja na czacie ogólnym trąbiłem i trąbiłem o tym żeby zakosić myśliwiec.
Spokojnie wystartowałem? Ruszylem dopiero po minucie, po tym jak stwierdzilem ze ********* te -kilka punktow na tobie i ryzykuje kolejnego kicka. Owsszem gadales cos o ukradnieciu czegos z lotniska - ale jak! Jakbym sie tam dostal stracilbym samolot, a ukradnxiecie F17b graiczyloby z cudem bo USSX (jakos tak) nie ma zbytnich problemow w zestrzeleniu startujacy samolot. Poza tym polowa ludzi zawsze sie respalnuje na lotnisku wiec wyrzneliby mnie w kilka sekund.
Cytuj:
Ok, ok rozbiłeś się i co? ani nic nie ukradłeś, ani porządnie nie zrobiłeś szkód w obcym timie
Polemizowałbym - uwazam ze wyrznalem naprawde sporo przeciwnikow, a NISKI WYNIK KTORYM ZAKONCZYLEM RUNDE BYL SPOWODOWANY TWOIM CHAMSTWEM. (czyt. karanie). Był okres gdzie niezestrzelilem zadnego heli ale dlatego ze lotnisko bylo odbite, i nie mialem gdzie 'zatankowac' - uzywalem w tedy tylko karabinku, ktory skonczyl sie na szczescie wraz z odbiciem flagi. Lot zakonczylem jednak nieprzyjemnie bo podczas przelatywania nad lotniskiem w celu zdobycia ammo zrespalnowal sie moj samolot

:D nie musze mowic co sie stalo

Cytuj:
a więc zaapelowałem do Ciebie abyś ustąpił mi miejsce w samolocie abym ja coś zakosił a nawet jeśli nie to i tak nie powinna panować zasada kto pierwszy ten lepszy tylko jak ktoś się raz rozbije to nie powinien spowrotem się respawnować na lotnisku tylko gdzieś indziej aby ten gościu co się nie dopchał miał szansę coś zakośić albo chociaż zrobić kamikadza na gnębiąym tim balckhawku lub krowie.
Pare razy widzialem jak dlugo latales
BAN