Lailonn napisał(a):
Bron specopsa jest najbslabsza. Starczy spojrzec na statystyki. Maly dmg i duzy rorzut(zmienia to unlock) kalach i m16 to najmocniejsze-celne giwery w tej grze. Pomijam snajperke ;]
nie nie nie nie nie nie...
nie zgadzam się... (rhyme...)
g36c to jest najcelniejsza broń w całej tej cholernej gierce. w ustawieniu single shot zabija snajpera szybciej niż on swoim cudownym scopem na m24 czy dmg krowiastej m95.
g36c w trybie single shot na pół dystans/duże odległości bije każdą inną broń (jeżeli tylko ma się przeciwnika równego sobie lub słabszego)
1. oszczędność amunicji (4-5 strzałów leżąc na brzuszku lub kucając zdejmują każdego meda/asfalta o mechanikach i innych krótkodystansowcach) - na średnim dystansie zagrożeniem jest tylko m203/ gp30 i ewentualnie gość z jajami i ERYXem
2. fantastyczna celność. szalejący i obrywający asfalt z kałachem wali serią albo m16 swoim 3-strzałem a w tym samym czasie 1,2,3,4 i koniec. wystarczy zazwyczaj na kazdego. NO BO ILE KUL W GŁOWĘ MOŻE CZŁOWIEK DOSTAĆ I PRZEŻYĆ???? nawet w zakichanym realizmie świata BF.
3. szybkość poruszania się właściciela i zdolność do zabicia wszystkiego co w tej grze jest do zabicia.
kwestia how and when
na krótki dystans komandos jest mięsem armatnim nie gorszym niż inne nie granatnikowe ludki
--------------------------
edit:
doczytałem 'zmienia to unlock' ale już nie kasuje. tyle się napisało a tu mam cofać NEVA!!!