Teraz jest 4 mar 2025, 09:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 11:34 

lajcik? Zalezy dla jakiego kita. Np Specops nie ma armora i ma slabsza bron niz m16 czy kalach ;] Co innego asfalt no ale to glowne mieso armatnie

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 11:55 

O ! i tu sie nie zgodze ze sec ma slaba bron tylko jest nieopancerzony i stad mniemanie, ze ma slaba bron skoro przyjmie 3 kulki na korpus a juz wola medic !!! Q ... w takiemu asfaltowi czasem w korpus pol magazynku
sie wladuje i nic :/. (wiem, wiem nalezy strzelac w twarz )
Prosze zeby panowie asfalci i grenadierzy porozbierali sie ze swoich "kaftanikow bezpieczenstwa" to szanse sie wyrownaja :P(swoja droga to wszyscy asfalci jak jeden maż uzywaja granatnikow a ak @ m16 w grze zostalo odpowiednio docenione - zwiekszone obrazenia)

MEDcY to niestety czesto niezle "mlotki" ale jak trafie na inteligenta to
nic tylko CHCIALBYM pasc na twarz i krzyczec MEDIC !!! ;) , moj zlociusienki dobrze, ze jestes :) !!!

nawet gdy jestes daleko..."

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 12:30 

medyk to kopalnia punktow.w pojezdzie leczy biegnie z apteczka leczy siebie i innych do tego kanapki.i ta odblokowana bron jest calkiem niezla jak sie strzela pojedynczymi.
choc jak gram komandosem i jego bron jest bardzo dobra.
malo kiedy gine w starciach oczywiscie skaczac:))
bo normalnie grajac rownie dobrze moge sobie sam w leb szczelic

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 12:32 

:D W związku z licznymi pretensjami co do medyków, proponuję zgłosić postulat do EA, aby od następnego patcha medycy w ogóle nie mogli leczyć ani reanimować nikogo. Albo jeszcze lepiej - ponieważ reviving jest tak źle widziany, niech medykom wolno bedzie reanimować tylko wrogów. :D
8)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 12:44 

powinni miec szpital polowy gdzie wolontariusze beda rannych przywozic a oni pod ostrzalem wroga beda przeprowadzac operacje.
juz sie nie moge doczekac by ich odwiedzic czolgiem:)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 12:46 

:D To wymagałoby wprowadzenie jeszcze kitów Sanitariusza z Noszami, Pielęgniarki, przydałby się też Kapelan ;)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 12:52 

Hahaha a to mala infrastruktura:)
to powinni tez dodac mozliwosc
odwiedzania rannych przez rodziny.
ale punkty za nich tez powinny byc przyznawane:)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 13:03 

No i wśród medyków też powinny być specjalizacje, ze stomatologią włącznie. Ale odwiedzanie przez rodziny byłoby super, w oddali słychać kanonadę, nad głowami przelatują samoloty, a w przytulnym polowym szpitalu dochodzi do wzruszających scen rodzinnych odwiedzin (a punkty za to - co za pole do popisu dla statsiarzy). Jesli to byłoby niemozliwe, to chociaż punkty za odwiedziny kumpli ze squadu. :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 13:08 
Moderator forum

Widze ze rozmowa na temat...

@ 90s- mamy nowegg spamera...18 postow w ciagu jednego dnia :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 13:08 

Masz racje stomatolog to podstawa ginekolog tez bylby mile widziany
zreszta szkoda ze kobietami nie mozna grac,sa mniejsze i wezsze wiec trudniej w nie trafic .i nie powiem ile radosci sprawilby widok rozkladajacej sie babeczki z MEC oczywiscie po krotkiej seri zapoznawczej :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 13:12 

Kamizelka czy bez.. kazdy ma taka sama glowe :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 13:28 

Bron specopsa jest najbslabsza. Starczy spojrzec na statystyki. Maly dmg i duzy rorzut(zmienia to unlock) kalach i m16 to najmocniejsze-celne giwery w tej grze. Pomijam snajperke ;]

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 13:50 

Lailonn napisał(a):
Bron specopsa jest najbslabsza. Starczy spojrzec na statystyki. Maly dmg i duzy rorzut(zmienia to unlock) kalach i m16 to najmocniejsze-celne giwery w tej grze. Pomijam snajperke ;]

Mnie się coraz bardziej podoba L85A1, tj. unlock medyka. Fajnie się z tego snajpuje. Strzelając ogniem pojedynczym, z pozycji leżącej, można być całkiem skutecznym. Na mapach miejskich to jest mój aktualny typ - wreszcie obrona flagi "HOTEL" na Karkandzie nie przypomina jakiegoś kłejka :-) Z początku mi się ta broń wydała fatalna, ale to przez to, że strzelałem w full auto na stojaka. Teraz wydaje mi się lepsza na średnie dystanse od podstawowej snajperki.

pozdrawiam,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 13:58 

Lailonn napisał(a):

nie nie nie nie nie nie... :)

nie zgadzam się... (rhyme...)

g36c to jest najcelniejsza broń w całej tej cholernej gierce. w ustawieniu single shot zabija snajpera szybciej niż on swoim cudownym scopem na m24 czy dmg krowiastej m95.

g36c w trybie single shot na pół dystans/duże odległości bije każdą inną broń (jeżeli tylko ma się przeciwnika równego sobie lub słabszego)

1. oszczędność amunicji (4-5 strzałów leżąc na brzuszku lub kucając zdejmują każdego meda/asfalta o mechanikach i innych krótkodystansowcach) - na średnim dystansie zagrożeniem jest tylko m203/ gp30 i ewentualnie gość z jajami i ERYXem

2. fantastyczna celność. szalejący i obrywający asfalt z kałachem wali serią albo m16 swoim 3-strzałem a w tym samym czasie 1,2,3,4 i koniec. wystarczy zazwyczaj na kazdego. NO BO ILE KUL W GŁOWĘ MOŻE CZŁOWIEK DOSTAĆ I PRZEŻYĆ???? nawet w zakichanym realizmie świata BF.

3. szybkość poruszania się właściciela i zdolność do zabicia wszystkiego co w tej grze jest do zabicia. kwestia how and when

na krótki dystans komandos jest mięsem armatnim nie gorszym niż inne nie granatnikowe ludki

--------------------------

edit:
doczytałem 'zmienia to unlock' ale już nie kasuje. tyle się napisało a tu mam cofać NEVA!!!

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 14:19 

popieram przed mowce :) ale nie cialkowicie , duzo tez zalezy od skilla :)
i "kazda bron w rekach profesjonalisty jest maszyna do nabijania punktow :) "

Acha i co sie czepiacie bidnych medow :) Ci ludzie ryzykuja zycie zeby uratowac inne :) Prawdziwe anioly na polu walki :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2