Lailonn napisał(a):
90s komentujesz jak znawca a sam dopiero do serii bf doszedles ;]
Cytuj:
latasz na smigle to wiesz jak grales na poczatku a jak teraz
latwo cie zestrzelic z naziemnej??
raczej nie bo wiesz gdzie sa i jak ich unikac co jaki czas odswiezaja sie flary i jak leciec kolyska by rakiet unikac.
to sa umiejetnosci ktore sie nabywa podczas gry i jesli nie potraficie skakac albo innych glupot robic to znaczy ze slabi zwas gracze
Latac i "latac" to 2 rozne rzeczy. Jedni strzelaja a inni trafiaja. Mimo to nie powiem nigdy nie powiem, ze ktos jest slabym graczem. Za duzo czynnikow wplywa na to czy wygrales czy nie i sa czesto losowe.
Tu nie rozwodzimy sie nad realizmem skakania. tylko nad tym ile na tym traci Battlefieldowy gameplay. gdyby np dodali jesczze rocket/grenade jumpy i powerupy to tez byscie wszyscy sie z tego cieszyli? NIE ! bo nigdy tego nie bylo w bfie i kupujac te gre spodziewacie sie czego innego. Tak samo skoki. Bunny jumping to normalne(czego 90s nie rozumie dalej) ale skakanie na lezaco+3x kladzenie sie pdoczs 1 skoku to juz normalne nie jest...
Masz racje gram pare miesiecy w bf i jak dla mnie to forma poruszania jest banalna nie sprawia mi probemow,gra ma byc lekka a nie ciezka.
i nie wiem czy az tak wam to przeszkadza ze ktos skacze.
dobrze ze mieszaja sie rozne szkoly grania i niech czas pokaze ktora jest mocniejsza.a daje sobie reke uciac ze sami tak grac zaczniecie tylko zaczna wam pupy loic "gorsi" od was.
i racja tu nie ma lepszych i gorszych doslownie.jak jest zespol to moga nawet czolgi skakac i tak sie da rade.
gra jest przemyslana tylko polska mentanlosc narzekania sie nie zmienila
zawsze bedzie cos przeszkadzac,zawsze na cos winne sie zwala
potrenujcie te uniki i grajce na pelnych mozliwosciach tej gry.
boze ale mi sie madrosci wlaczyly:)