Teraz jest 4 mar 2025, 09:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 14:31 

:D Bo nie ma, powtarzam to po wielokroć, żadnej sprawiedliwości na tym świecie. Medycy są po to, by ratować życie innym, nieprawdaż? A tu jeszcze pełno pretensji o to, że wykonują swój zawód z poświęceniem, niekiedy najwyższym. Skąd medyk biegnący pod ostrzałem ku konającemu koledze ma wiedzieć, że ten roi już sobie respawn w jakimś innym atrakcyjniejszym miejscu, z innym uzbrojeniem (medyk też nie wie ile amunicji zostało konającemu)? Zasady dla konających powinny być proste: leżeć i czekać na medyka grzecznie. :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 14:39 

Aproxymat napisał(a):
:D Bo nie ma, powtarzam to po wielokroć, żadnej sprawiedliwości na tym świecie. Medycy są po to, by ratować życie innym, nieprawdaż? A tu jeszcze pełno pretensji o to, że wykonują swój zawód z poświęceniem, niekiedy najwyższym. Skąd medyk biegnący pod ostrzałem ku konającemu koledze ma wiedzieć, że ten roi już sobie respawn w jakimś innym atrakcyjniejszym miejscu, z innym uzbrojeniem (medyk też nie wie ile amunicji zostało konającemu)? Zasady dla konających powinny być proste: leżeć i czekać na medyka grzecznie. :)

Po lekturze tego wątku zgadzam się, że problem braku amunicji nie powinien medyka w ogóle interesować. Jeśli jest czysto, to gościa należy reanimować a ten nie ma co pyskować, bo przez swoją bezczelną śmierć pozbawia zespół jednego ticketa :-) Ale medyk lecący pod wrogi czołg, żeby reanimować rozjechanego Speca to taka zabawa w łodzkie pogotowie :-) Medyk zarobi 2 punkty, wrogi czołg zarobi dodatkowe 2 - 4 punkty, i tylko ten biedny martwy spec będzie pauzował pół minuty, zamiast 15 sekund.

pozdr,
Ognacy

p.s. odkąd poznałem uroki L85 to już trochę mniej mnie ciągnie do biegania z defibrylatorem. Fajnie się kampuje z ukrycia :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 14:45 

Ale sie rozpisali...A chodzi tylko oto by medyk wskrzeszal tego kto go wola. Jesli nacisniesz po smierci fire medyk ma ikonke na minimapie wskazujaca gdzie jest cel do reanimacji. Tak imo to powinno dzialac i tyle ;]

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 15:00 

Ale wtedy będzie mniej reanimacji. Mniej reanimacji = mniej punktów dla medyków = mniej chętnych do grania medykiem = w ostatecznej ponurej wersji, zaczną się znowu pretensje, że za mało jest medyków i nikomu nie chce się ratować tych co wzywają pomocy.

A może lepiej byłoby, żeby każdy przed grą/wyborem klasy, decydował czy będzie chciał przyzywać medyka czy nie? Żeby potem nie tracił czasu na klikanie i nie miał do nikogo oprócz siebie pretensji?

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 15:43 

a to jakis klasy nie gina? :P

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 15:49 

:D Interesujące pytanie. Ciekawe czy są jakieś statystyki pozwalające ocenić, która klasa ponosi najmniejsze straty/najrzadziej giną jej przedstawiciele? I która klasa jest najczęsciej ratowana przez medyków?

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 15:50 

snajper bo trzyma sie z dala od walki ;] Ale co kto lubi

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 16:03 

Lailonn napisał(a):
snajper bo trzyma sie z dala od walki ;] Ale co kto lubi

Eee tam jak wbijam na miasto na Karkandzie ze sniperem i kilkoma supportami obok mnie to nikt nie przeżyje szaleńczego ataku claymore'ów :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 17:05 

mi się podobają akcje w stylu:
ty i twój "kolega" medyk biegniecie wzdłuż ściany lub muru, ty wypadasz za róg, dostajesz i się przewracasz - medyk cię podnosi ale niestety zanim się zorientujesz z którego miejsca chociaż padł strzał znowu dostajesz - medyk cię podnosi...

medyk very happy
ktoś tam very happy
a ty masz wpiskę do statystyk "Favorite Victim (Kills to) & Worst Enemy (Deaths by)" z ksywką jakiegoś leszcza

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 19:13 

Sytuacja z przed półgodzinki. Przejmuję flagę APCem. Ktoś do mnie strzela z eryxa. Zabijam go. Po chwili znowu ktoś strzela. Znowu go zabijam. Patrzę a to ten sam, nieszczęsny koleś. Już wiem! Tam jeszcze skampiony jest medyk!!! Więc sobie czekam, celując w zwłoki tego nieszczęśnika. Jakiś ruch. To strzelam. Biedak pada 3 raz. Po chwili jakiś ruch. Strzelam. Niestety. Dorwałem przy okazji i meda. Oby więcej takich medyków.
Sens reanimacji. nabijanie statsów przez gości którzy się wycwanili tak jak ja.

Mój najgorszy wróg zabił mnie aż tyle razy bo miąłem dłuuugi ciąg zgonów dzięki uprzejmemu medykowi.

Reanimacji mówimy nie!

lesny wybacz ale nie mogłem się powstrzymać żeby nie wykorzystać sytuacji :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 22:44 

A są w ogóle jacyś miłośnicy gry np. supportem? Sami medycy, asfalci i grenadierzy :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 22:51 
Moderator forum

jurgens napisał(a):
A są w ogóle jacyś miłośnicy gry np. supportem? Sami medycy, asfalci i grenadierzy :D

no i engowie i snajperzy...

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 23:50 

Ja teraz lubie grac mechanikiem po tym jak odblokowalem sobie tzw
"Młotek Jacka" nazwa bardzo trudna :P tylko dla wtajemniczonych .. A ludzie dlatego niegraja innymi klasami niz medyk asfalt itp .. bo np wchodzicie na 64 strike at karkand i co ci taki mechanik porobi ?? zabija go z 15 razy i zadnej frajdy niema a wejcie taka lamka asfalt z granatnikiem zabije sobie 30 i cieszy miche chodz to jest troche lamerskie ... A po 2 to grac medykiem to jest jednoczesnie myslec .. medyk to nie jest postac ktora biegnie jak jakis oszolom co musi tego rannego zreanimowac albo opatrzyc .. to jest tylko dodatek do gry medykiem medyk ma dobra bron i nawet nawet jej nieznosi mozna niezle siekac z bliska :D:D a grajac medykiem trzeba tez sie liczyc ze bedziecie mieli duzo zgonow jak sami reanimojecie a ktos was nie .. wiec gra medykiem jest tylko dla tych ktorym chce sie myslec w grze to co robia :)
:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 04:17 

Tez uwazam ze G36C to najlepsza bron w tej grze. Jest najbardziej uniwersalna, dobra na dlugie i srednie dystanse, a z umiejetnosciami i na krotkie spelnia swoja role.

Co do zdejmowania snajperow to sie nie zgodze. Z bliska i na sredni owszem, ale na dluzszy SVD, M24, M95 czy nawet Type 88 znacznie lepiej sie sprawdza od G36C. Oczywiscie nie twierdze ze na dluzszy nie mozna zabic snajpera z G36C (bo sam to czynie), ale to juz zalezy od snajpera, bo temu wystarczy jeden strzal ktorakolwiek z tych broni. Jak nas snajper nie widzi to mozna probowac, ale jak obydwoje sie widzicie sie na dluzszy dystans ze snajperem, to duel jest glupota i latwym fragiem dla snajpera imho. :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 08:58 

mosz, ale jaka frajda z tagiego fraga :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2