Draga napisał(a):
mysle ze mozna tutaj zamiescic co jest fajne w bfie 2 bo stale tylko jakies wady wytykamy tej grze,mozna tez zpodawac zkim wam sie fajnie gra na polskich serwerach,poniewaz stale bluzgamy tylko na innych,,,no to git no to jazda
- Grywalność. Mimo wszystkich bugów, ludzie w to grają po dziesiątki i setki godzin. Coś w tej grze musi być genialnego. Chyba w żadną inną grę poza tetrisem, Cywilizacją 1 i Alpha Centauri nie grałem więcej, niż 30 godzin w sumie. A w BFa już ponad 50siąt. Jeszcze tylko ze 7000 i dogonię to, co spędziłem nad CIV
- Rozległe plansze, umożliwiające wdrożenie jakiejś taktyki. Jak się chcee, to można unikać wroga i przedostać się na tyły.
- Duża różnorodność klas, i ich względne zbalansowanie; fajnie mi się gra wszystkimi, za wyjątkiem snajpera,
- Struktura dowodzenia, voip, minimapa z możliwością spotowania wrogów,
- Model broni - dobrze, że celowniki są względnie realistycznie, pociski lecą parabolą i ustrzelenie kogokolwiek wymaga odrobiny zacięcia
- Grywalność również dla kiepskich graczy. Ja tam jestem cienką lamą, która więcej lata po flagi i raczej naprawia, leczy czy spotuje, niż strzela - bo w pojedynkach z reguły przegrywam. A mimo to gra mi się bardzo dobrze. Nawet jakieś medale dostałem - gdyby wydrukować, wyglądałbym jak ruski generał przed emeryturą
- latanie heli - jej, jak fajnie jest latać krową 3 cm nad ziemią, między budynkami
pozdrawiam,
Ognacy