Teraz jest 4 mar 2025, 11:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 paź 2005, 09:29 

mysle ze mozna tutaj zamiescic co jest fajne w bfie 2 bo stale tylko jakies wady wytykamy tej grze,mozna tez zpodawac zkim wam sie fajnie gra na polskich serwerach,poniewaz stale bluzgamy tylko na innych,,,no to git no to jazda

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 09:48 

wiecie co mi sie podoba jak goscie ktorzy dobrze lataja np. heli, i nikt im sie niewpiedala bo inni widza ze sa dobrzy ,to wtedy jest git,a nie np. ja latam cała mape zkims tam to ustanie jakis buc wezmie heli i zachwile rozbije sie o najblizsze drzewo,jak chce trenowac to niech lata z botami

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 09:58 

dobrego pilota spotkałem na niemieckim serwerze a był nim clanowicz z PRGK niepamientam nicku Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 10:11 

może to był BomberMan lub BalbinMan :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 10:20 

Cenie BF2 za przemyslane rozwiazania,specializacje,pojazdy i mapy
do tego medale i punktu na globie.to motywuje do grania.
co do samej walki to jest duzo pole do popisu umiejetnosciami,sprytem oraz gra zespolowa i nie mowie tu tylko o wlasnyej grupie ale tez o komendacie ktory jest posrednikiem miedzy grupami i okiem wielkiego brata.
I skill,mozna nie grac tydzien i nic sie nie dzieje
jak ktos slabo sobie radzi piechurem to zawsze moze pojazdem to nadrobic.poza tym jest grupa.

jest to najbardziej rozbudowana gra fpp i dlatego tak mi sie spodobala.

nie wspomne ze czensto spotyka sie spoko graczy ktorzy wola pograc roznorodnie a nie oblecianym systemem."zdobac smiglo to napunktujemy sobie"

PostNapisane: 19 paź 2005, 10:23 

Draga napisał(a):
mysle ze mozna tutaj zamiescic co jest fajne w bfie 2 bo stale tylko jakies wady wytykamy tej grze,mozna tez zpodawac zkim wam sie fajnie gra na polskich serwerach,poniewaz stale bluzgamy tylko na innych,,,no to git no to jazda

- Grywalność. Mimo wszystkich bugów, ludzie w to grają po dziesiątki i setki godzin. Coś w tej grze musi być genialnego. Chyba w żadną inną grę poza tetrisem, Cywilizacją 1 i Alpha Centauri nie grałem więcej, niż 30 godzin w sumie. A w BFa już ponad 50siąt. Jeszcze tylko ze 7000 i dogonię to, co spędziłem nad CIV :-)
- Rozległe plansze, umożliwiające wdrożenie jakiejś taktyki. Jak się chcee, to można unikać wroga i przedostać się na tyły.
- Duża różnorodność klas, i ich względne zbalansowanie; fajnie mi się gra wszystkimi, za wyjątkiem snajpera,
- Struktura dowodzenia, voip, minimapa z możliwością spotowania wrogów,
- Model broni - dobrze, że celowniki są względnie realistycznie, pociski lecą parabolą i ustrzelenie kogokolwiek wymaga odrobiny zacięcia :-)
- Grywalność również dla kiepskich graczy. Ja tam jestem cienką lamą, która więcej lata po flagi i raczej naprawia, leczy czy spotuje, niż strzela - bo w pojedynkach z reguły przegrywam. A mimo to gra mi się bardzo dobrze. Nawet jakieś medale dostałem - gdyby wydrukować, wyglądałbym jak ruski generał przed emeryturą :-)
- latanie heli - jej, jak fajnie jest latać krową 3 cm nad ziemią, między budynkami :-)

pozdrawiam,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 10:32 

możliwe że BomberMan bo mi krwi napsuł w przenośni co wyjadę trans.przeciwlotniczym pare sekund i było po mnie ma oko

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 12:38 

Ognacy, też jestem cienka lama w porównaniu ze starymi wyjadaczami :) więc się nie ma co przejmować, zawsze będzie ktoś lepszy :) a latanie heli też bardzo lubię, choć zwykle trafia się niewidomy i głuchy gunner, który zarabia fragi, po strzela z działka do czegoś co ty rozwalasz rakietami i jemu zalicza killsy :D

najbardziej mi się podoba w BF 2 gra drużynowa i motywy gdy zbierze się squad graczy, którzy ze sobą współdziałają, współpracują, rozmawiają na voip i tak dalej - nawet jeżeli się przegra, to zabawa jest przednia :) no i taktyka, której stosowanie gra wymusza nawet na serwerach FFA - bez niej drużyna jest tylko grupką fragów, nawet jeżeli ma w składzie wymiataczy :) aha, i jeszcze jedna rzecz mi się bardzo podoba - podprowadzanie sprzętu :P nie ma to jak zrobić wjazd do bazy wroga i zwinąć mu czołg, heli albo samolot (to ostatnie nie w moim przypadku, latać tym cholerstwem jeszcze nie umiem)

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 12:52 

:D Trudno to sprecyzować, ale gra ma w sobie "coś". Kiedyś trzymałem się z dala od wszelkich fppshooterów, bo były na ogół nudne, monotonne... A najpierw BF42 i teraz BF2 sprawiły, że choć grywam tylko okazjonalnie, w wolne weekendy, gra sprawia przyjemność. Jest dynamiczna, ale pozostawia trochę czasu na myślenie i kombinowanie, gra z żywymi przeciwnikami to stała nauka nowych taktyk, chwytów, pomysłów, opanowywanie kolejnych technik. Czasem jest chaotycznie - i to też bywa zabawne i przyjemne, czasem z kolei gracze są zdyscyplinowani i dobrze ze sobą współpracują - i to też sprawia przyjemnośc - poczucie uczestnictwa w zabawie między ludźmi którzy myślą i czują podobnie. Których bawi to samo co mnie. I to samo przeszkadza im i ich drażni, co mnie. Różnorodność, nieprzewidywalność, nawet mimo grania setny raz na tej samej mapie. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 12:53 

Mnie podoba sie ze jest to naprawde godny poswiecenia czsu seqel... I moim zdaniem jest to teraz najlepszy shoooooter online... Poza tym graficzka... Smaczki... Heh... ten bf2 ;) No i bunnyhopping z granatnikiem ;) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 13:03 

A mi sie podoba jak wejde so fajnego teamu gdzie wszyscy chodza razem i odradzaja sie przy dowodcy
Zdobywamy flagi razem itp
Jezeli ja jestem dowodca i widze ze ktos sie nie odradza przy mnie a dalem rozkaz np ataku na jakas flage to wyrzucam z teamu bo nie potrzebuje graczy ktorzy wala na solo po calej mapie inna sytuacja jest jezeli ten kolo to komandos wiadomo on dziala na tylach

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 13:15 

ja cenie BF2 za ................ kurcze no za to COŚ co ma w sobie ta gra :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 15:22 

darekw napisał(a):
dobrego pilota spotkałem na niemieckim serwerze a był nim clanowicz z PRGK niepamientam nicku Obrazek

Zapewne __Kowal__

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 15:31 

Battlefield2 jest exstra ale mod DC będzie lepszy

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 15:40 

Specyfik napisał(a):
darekw napisał(a):
dobrego pilota spotkałem na niemieckim serwerze a był nim clanowicz z PRGK niepamientam nicku

Zapewne __Kowal__

Zapewne Pomykacz z Wackiem :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2